לטישת מבט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטישת מבט
    אישה
    13/09/2010

אודה על תגובתכם. אני נשואה, ועמדתי בצורת מעגל עם חברותי, בו בזמן שאחת הנשים דיברה, לפתע התקרב מכר ותיק נעצר ועמד צמוד למעגל ופתאום לוטש בי מבט ולא הירפה, מעט חייך. וזה תוך כדי שהייתי קשובה לחברתי שדיברה אלינו. אני הייתי ממוגנטת כלפיו, ומצאתי את שנינו מביטים אחד לשני בעינים כ-40 שניות בלי הפסקה. ולאחר מכן הגבר עזב את מקומו והלך לדרכו. לעולם לא נתקלתי בסיטואציה שכזו. הוא מכיר אותי, אך מה אומרת לכם התנהגותו, ואני מרגישה נבוכה מתגובתי כלפיו, מלטישת מבט איך אצטייר בעיניו? פשוט זה לא היה בשליטתי. מה דעתכם מדוע התנהג כך ומה לדעתכם יכול להבין הגבר שמבטי התמקדה בו מבלי שהזזתי עפעף. ממש לא נעים. איך אצא מיזה.. מה דעתכם על הנ"ל. הרבה תודה. אגב, הגבר גם כן נשוי כבן 46.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לטישת מבט

הוספת תגובה

• שלום אחת

ליאת דביר-ליבשיץ
    13/09/2010

תודה על פנייתך,

מדברייך לא הבנתי מה את מבקשת בעצם להשיג כשאת שואלת "איך אצא מזה?"
    האם העניין היחידי הוא חוסר הנעימות מהבחור ומה שאת רוצה זה שהמקרה לא יותיר בו רושם מוטעה כלפיך?
    באופן אובייקטיבי אינני חושבת שפשעתם,
    אמנם לא ברורה הסיבה לנעיצה ההדדית , אבל לא חשוב מה רץ לך בראש- לא נעשה פה חטא. ככל שתמהרי להבין שלא קרה דבר כך תתפוגג המבוכה...

אם יש קושי אמית לנפנף את העניין, או שמדובר בסיפור מורכב יותר- את מוזמנת לבדוק כיצד את יכולה להתמודד עם המצב

בהצלחה,
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אחת

ד''ר מרגלית בן אור
    13/09/2010

אפשר לפנטז על מה קרה שם בדיוק, אבל נדמה לי שאין צורך. זה שלא הורדת את העיניים, הרי ניצחת במשחק של ההורדות.
    אם את רוצה לבדוק משהו מעבר לכך, את מוזמנת לבוא לפגישה.
    בהצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה

אישה
    13/09/2010

למה התכוונת שציינת: "שניצחת במשחק ההורדות"? מה זאת אומרת?? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט,

ד''ר מרגלית בן אור
    14/09/2010

פשוט, מי יוריד עיניים ראשון מרוב מבוכה, משחק ידוע ומקובל, אולי לא בחברה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בשוק..

אישה
    14/09/2010

לא ידעתי שיש משחק כזה. למדתי משהו. טוב! אם כך! החמאת לי. יצאתי קולית. ח חה חה. ותודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו