מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לטישת מבטאישה13/09/2010
אודה על תגובתכם. אני נשואה, ועמדתי בצורת מעגל עם חברותי, בו בזמן שאחת הנשים דיברה, לפתע התקרב מכר ותיק נעצר ועמד צמוד למעגל ופתאום לוטש בי מבט ולא הירפה, מעט חייך. וזה תוך כדי שהייתי קשובה לחברתי שדיברה אלינו. אני הייתי ממוגנטת כלפיו, ומצאתי את שנינו מביטים אחד לשני בעינים כ-40 שניות בלי הפסקה. ולאחר מכן הגבר עזב את מקומו והלך לדרכו. לעולם לא נתקלתי בסיטואציה שכזו. הוא מכיר אותי, אך מה אומרת לכם התנהגותו, ואני מרגישה נבוכה מתגובתי כלפיו, מלטישת מבט איך אצטייר בעיניו? פשוט זה לא היה בשליטתי. מה דעתכם מדוע התנהג כך ומה לדעתכם יכול להבין הגבר שמבטי התמקדה בו מבלי שהזזתי עפעף. ממש לא נעים. איך אצא מיזה.. מה דעתכם על הנ"ל. הרבה תודה. אגב, הגבר גם כן נשוי כבן 46.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אחת
ליאת דביר-ליבשיץ13/09/2010תודה על פנייתך,
מדברייך לא הבנתי מה את מבקשת בעצם להשיג כשאת שואלת "איך אצא מזה?"
האם העניין היחידי הוא חוסר הנעימות מהבחור ומה שאת רוצה זה שהמקרה לא יותיר בו רושם מוטעה כלפיך?
באופן אובייקטיבי אינני חושבת שפשעתם,
אמנם לא ברורה הסיבה לנעיצה ההדדית , אבל לא חשוב מה רץ לך בראש- לא נעשה פה חטא. ככל שתמהרי להבין שלא קרה דבר כך תתפוגג המבוכה...
אם יש קושי אמית לנפנף את העניין, או שמדובר בסיפור מורכב יותר- את מוזמנת לבדוק כיצד את יכולה להתמודד עם המצב
בהצלחה,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אחת
ד''ר מרגלית בן אור13/09/2010אפשר לפנטז על מה קרה שם בדיוק, אבל נדמה לי שאין צורך. זה שלא הורדת את העיניים, הרי ניצחת במשחק של ההורדות.
אם את רוצה לבדוק משהו מעבר לכך, את מוזמנת לבוא לפגישה.
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה
אישה13/09/2010למה התכוונת שציינת: "שניצחת במשחק ההורדות"? מה זאת אומרת?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט,
ד''ר מרגלית בן אור14/09/2010פשוט, מי יוריד עיניים ראשון מרוב מבוכה, משחק ידוע ומקובל, אולי לא בחברה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק..
אישה14/09/2010לא ידעתי שיש משחק כזה. למדתי משהו. טוב! אם כך! החמאת לי. יצאתי קולית. ח חה חה. ותודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)