מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונן07/10/2010
אני בן 31 בעבר הייתי בטיפול פסיכולוגי במשך מספר חודשים, ואכן הרגשתי שהטיפול עזר לי להגיע לתובנות מאוד חשובות שקשורות לדפוסי התנהגות שהשתרשו בי במשך שנים ,,אולם לאחר זמן מסויים חשתי שהתכנים בטיפול די חוזרים על עצמם,ושהמטפל מפחית משבוע לשבוע את רמת הקשב שלו ולכן נאלצתי לעזוב את הטיפול, שאלתי היא כזו האם הטיפול הפסיכולוגי גם עוסק במתן כלים בהתמודדות עם קשיים או שתכלית הטיפול היא ההקשבה ?
פשוט כיום אני מעוניין לקבל גם כלים מעשיים להתמודדות ולא רק במטפל שיקשיב לי
כי מה שנדרש לשפר אני כבר יודע, כעת אני מעוניין להתרכז באיך. כמו כן, האם אימון אישי מתאים לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונן
ליאת דביר-ליבשיץ10/10/2010תודה על פנייתך
ישנן גישות בטיפול פסיכולוגי שאין תכליתן ההקשבה בלבד, לדוגמא גישה פרקטית כגון טיפול התנהגותי לפיה אדם נחשף באופן הדרגתי למקור קושי כדי ללמוד ולהתגבר עליו- זה בגדול מאוד, אינני פסיכולוגית ואני מניחה שכדי לקבל תשובה מעמיקה ויסודית יותר עלייך להיוועץ באחד
אימון בהחלט יכול לספק כלים להמודדות- במידה רבה מאוד האימון הוא לברר את ה"מה" מה שאתה מעיד שכבר עשית, ולהגדיר את ה"איך" שאתה מבקש לעשות...
עם זאת זו הגדרה רחבה מאוד ויש לבחון כל עניין לגופו.
אתה מוזמן לנסות ולבדוק אם לתהליך אימוני יש מקום לקדם אותך
בהצלחה בכל מקרה,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר מרגלית בן אור10/10/2010שלום רונן.
אני מניחה שאימון אישי מתאים לך.
טיפולים פסיכולוגיים, בחלקם לפחות עוסקים במה כדאי לשנות, ופחות באיך לעשות זאת.
את האיך תגלה ותיישם באימון האישי.אתה מוזמן להתקשר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)