מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסופייה08/10/2010
שלום ,
אני נמצאת באימון אישי 8 מפגשים כבר... אני מרגישה שאכן למאמן שלי יש חשיבה חכמה והוא מצליח לכוון אותי לחשיבה אחרת ומצביע על הטעיות בדרך החשיבה שלי....
אני מתלבטת ...כי בתחילת האימון לא הגדרנו את כמות המפגשים ..אני בתוכי הקצבתי לעצמי 10 מפגשים ( כייוון שיקר לי מעבר...)
אני לא רואה שהמאמן מזכיר את העובדה שאנו לקראת סיום אף על פי שהבנתי בהתחלה שבמסר כזה של מפגשים הוא מאמן.
האם אני צריכה להגיד לו שאנו מסיימים תכף ..כדי לסגור דברים ... או שמבחינתו אין לצפות שסיום האימון יבוא ממנו היות והוא חפץ בכסף שלי.
חשבתי אולי לסיים את האימון וליצור כאילו המשך אימון של פגישה בחודש ..אני תוהה אם זה אפקטיבי ... או כדאי לסיים. ...ואם ארגיש בעוד תקופה צורך אחזור לאימון רציף ?
וייתכן והפסקה בסיום 10 מפגשים נכונה יותר כדי לצאת לדרך...
אשמח לדעתכם
אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופיה שלום
ליאת דביר-ליבשיץ10/10/2010תודה על פנייתך,
אינני בקיאה בפרטי האימון שלך ואני מניחה שלכל מאמן שיטות אימון משלו
האימון הקלאסי מתפרש על פני 10-12 מפגשים, ועם זאת ניתן להתאמן במספר קטן יותר או גדול יותר של מפגשים, לעשות זאת פנים אל פנים/ טלפונית, לקיים פגישה אחת לשבוע או אחת לעשרה ימים..
אני מניחה שהכל כשר כל עוד:
1- התנאים ברורים לכל, מקובלים על הכול ומוגדרים מראש
2- הפורמט תואם את המטרה לשמה אדם מתאמן- קרי המתאמן מצליח להשיג את מטרותיו או לפחות להתקדם לעברן כברת דרך ממשית (או רעיונית).
אני חוששת לפי הדברים שכתבת שאף אחד מהללו לא מתקיים באימון שלך
האימון עצמו איננו חניון שממנו "יוצאים לדרך" אלא הוא מלווה אותך כשאת כבר צועדת בדרך ולאורכה..
ועם זאת, את היחידה שיכולה להעיד כיצד והאם את נתרמת מהאימון שלך, האם המטרות שהצבת לעצמך מושגות והאם יש צורך שתמשיכי
בכל מקרה- חשוב שמערכת היחסים בינך לבין המאמן תאפשר דיון פתוח בסוגייה זו.
בהצלחה רבה,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר מרגלית בן אור10/10/2010כל מאמן ודרכו, כל מתאמן ודרכו, יכולותיו, צרכיו ורצונותיו.
אני מציעה שתזכירי למאמן שאת לקראת סיום, מסיבה כלכלית, אן פשוט מפני שכך החלטת. האם אמרת זאת למאמן מראש?אם לא אמרת לו, למה שינחש זאת?
אני אוהבת להשאיר מספר פגישות שיהיו אחת לשבועיים או אחת לחודש, בדיוק כפי שציינת, השאלה רק אם אכן השגתם את מטרות האימון ואכן נשאר תקציב לפגישות הנוספות.
כלל ראשון בכל חוזה הוא לומר מהן ציפיותיך. יתכן ולא אמרת אותן ברור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)