מחפשת מאמנת לחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מאמנת לחברה
    אג
    20/11/2010

שלום מחפשת מאמנת לחברה מישהי תותחית ולא יקרה ללווי ,אפשרי בסטז' מאזור ראשל"צ/ת"א לתהליך אימון אישי
    תודה אג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת מאמנת לחברה

הוספת תגובה

• מחפשת מאמנת לחברה - תגובה

גרשון מורג
    20/11/2010

שלום אג!
    אני בטוח שכוונותיך בחיפוש מאמן/ת עבור חברתך טובות מאד והן נובעות מאהבתך ודאגתך לחברתך. אבל לא בטוח שאת עושה לה טובה בכך.
    תנאי בסיסי וראשוני ביותר להצלחת תהליך אימון הינו הרצון והמחויבות של המתאמן להיות ולהצליח בתהליך. וזה מתחיל בצעד הראשון של יצירת הקשר.
    אי לכך, אני מציע לך לתת לחברתך את האפשרות לעשות את הצעד הזה בעצמה. אם היא לא מסוגלת לעשות אותו, ספק רב אם היא מוכנה לתהליך בכלל.
    שבוע טוב!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולקת עליך

קרן
    29/11/2010

אני דווקא חושבת שכאשר אדם "תקוע" לפעמים אין לו את הכוחות כדי לקדם את עצמו. במקרה כזה דווקא טוב מאוד שיש חברה שעוזרת... :)

כל הכבוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת מאמנת לחברה - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    30/11/2010

שלום אג
    את מחפשת משהו בלתי אפשרי.
    תותחית בסטאז'!
    לוקח זמן רב עד שנהיים תותחית.
    מעבר לזה שכמובן החברה צריכה לעשות את תהליך החיפוש בעצמה....
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו