שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ירון
    30/12/2010

שלום רב,
    אני שואל לגבי ילדה בת 12, שההתנהגות שלה מאוד מוזרה. אני אבא שיש לי חוץ ממנה עוד ילדות, אך ההתנהגות שלה מאוד מוזרה לי. בעיות משמעת, לבוש מול המראה, עצבנית ברמות. גם אלימה כלפי אחותייה והאחרים בצורה פיזית ומילולית מאוד מקללת. אני מאוד מתלבט מה הכיוון הנכון להתנהג איתה.

אני ואימה אנשים מלומדים. אם היא צריכה טיפול באיזה כיוון ללכת, האם אימון אישי מתאים לה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אם ילדים זקוקים לאימון?

רובי שטיינר
    30/12/2010

וואו, ירון אתה מדהים אותי. לא אתה אישית, אלא אתה כסימפטום לתופעה. אין ספור פעמים אני מקבל פניות של הורים כמוך וזה מדהים אותי בכל פעם מחדש.

ילדים לא אשמים בכלום. ילדים הם לעולם קורבנות, של ההורים, המורים, החברים. ילדים הם חומר ביד היוצר של הוריהם, ביד שלך. יש לך בעיה עם הבת? הבעיה לא אצלה, אלא אצלך! מי שזקוק לאימון אישי זה לא היא אלא אתה!

הדבר היחיד שילדים זקוקים לו באמת היא אהבה. מרבית האנשים לא באמת מבינים את המשמעות העמוקה של המילה, ויש אפשרות שגם אתה לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    13/01/2011

שלום ירון. לא בדקתי את הבת שלך, אבל פחות סביר לי שהיא זקוקה לאימון. יותר נראה לי שהיא זקוקה בראש ובראשונה לאבחון פסיכולוגי - פסיכיאטרי. יתכן שעצם תהליך ההפניה יישר אותה, ואולי באמת יש בעיה שדורשת טיפול. יתכן שיועצת ביה"ס שלה תוכל כוון אותך לכתובת מתאימה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו