מקווה שהפורום הזה יעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שהפורום הזה יעזור לי
    שאול
    01/01/2011

רציתי לקבל עזרה בנושא שכבר כתבתי עליו בעבר ואני לא יודע מה לעשות.
    אני בן 20 ופשוט לא הולך לי עם בנות אני מנסה ואני באמת רוצה חברה וזה לא הולך קיבלתי מכן תשובה איך לנסות להתחיל עם בחורות וזה לא מצליח.
    אני מדוכא אני מרגיש שאני רוצה אהבה בחיים שלי אני יודע שאני יכול להחזיר אהבה לבחורה אבל זה פשוט לא מצליח אני חייב שמישהו יעזור לי פה,כי כנראה אני לא מצליח להתחיל עם בחורות.
    אני חייב עצות תגובות משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקווה שהפורום הזה יעזור לי - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    02/01/2011

שלום שאול
    אתה כותב שכבר קיבלת עצות בפורום וזה בכל זאת לא הולך.
    אני מציעה שתגיע לפגישה,כדי שאפשר יהיה לראות מה קורה אתךבאמת. כנראה שקורים או ישנם דברים שאתה לא מודע להם, ולכן לא מתאר אותם בכתב, והתוצאה היא שאתה מקבל עצות לא מתאימות ולא יעילות.
    להתראות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהפורום הזה יעזור לי - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    05/01/2011

שלום שאול, תודה על פנייתך,
    הקושי שאתה מתאר הוא כללי ועל כן קשה לתת לו מענה רציני במסגרת הפורום
    מדברייך לא ברור אם אתה מודע למחסומים שעוצרים אותך מלפנות לבנות או לא:
    אם אתה מבין היכן הקושי ויכול לחשוב על דרכים לשנות את ההתנהלות/הגישה שלך כלפיי עצמך או כלפיי בת הזוג הרצויה עלייך להתאמץ כדי "לשפר ביצועייך"
    אם אינך מבין מה אתה עושה לא בסדר- אני מוזמן לקבל חוות דעת חיצונית ואולי אף ליווי..
    בגדול: אין בעיצה או בטיפ כדי לסלק אתגרים בקלות, ולרב נדרשת עבודה מסוימת של שינוי התנהגותי/תפיסתי - כך שליווי, אפילו אם קצר, תמיד יכול לעזור

ועם זאת- אם הייתי צריכה לתת לך טיפ קטן, זה היה משהו בסגנון
    "שאול, הכל בסדר אצלך סה"כ, ואני בטוחה שיש מלא בנות שהיו שמחות להנות מהאהבה שאתה מסוגל להעניק..." : )

בהצלחה רבה,
    ליאת: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו