מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקווה שהפורום הזה יעזור לישאול01/01/2011
רציתי לקבל עזרה בנושא שכבר כתבתי עליו בעבר ואני לא יודע מה לעשות.
אני בן 20 ופשוט לא הולך לי עם בנות אני מנסה ואני באמת רוצה חברה וזה לא הולך קיבלתי מכן תשובה איך לנסות להתחיל עם בחורות וזה לא מצליח.
אני מדוכא אני מרגיש שאני רוצה אהבה בחיים שלי אני יודע שאני יכול להחזיר אהבה לבחורה אבל זה פשוט לא מצליח אני חייב שמישהו יעזור לי פה,כי כנראה אני לא מצליח להתחיל עם בחורות.
אני חייב עצות תגובות משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שהפורום הזה יעזור לי - תגובה
ד''ר מרגלית בן אור02/01/2011שלום שאול
אתה כותב שכבר קיבלת עצות בפורום וזה בכל זאת לא הולך.
אני מציעה שתגיע לפגישה,כדי שאפשר יהיה לראות מה קורה אתךבאמת. כנראה שקורים או ישנם דברים שאתה לא מודע להם, ולכן לא מתאר אותם בכתב, והתוצאה היא שאתה מקבל עצות לא מתאימות ולא יעילות.
להתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהפורום הזה יעזור לי - תגובה
ליאת דביר-ליבשיץ05/01/2011שלום שאול, תודה על פנייתך,
הקושי שאתה מתאר הוא כללי ועל כן קשה לתת לו מענה רציני במסגרת הפורום
מדברייך לא ברור אם אתה מודע למחסומים שעוצרים אותך מלפנות לבנות או לא:
אם אתה מבין היכן הקושי ויכול לחשוב על דרכים לשנות את ההתנהלות/הגישה שלך כלפיי עצמך או כלפיי בת הזוג הרצויה עלייך להתאמץ כדי "לשפר ביצועייך"
אם אינך מבין מה אתה עושה לא בסדר- אני מוזמן לקבל חוות דעת חיצונית ואולי אף ליווי..
בגדול: אין בעיצה או בטיפ כדי לסלק אתגרים בקלות, ולרב נדרשת עבודה מסוימת של שינוי התנהגותי/תפיסתי - כך שליווי, אפילו אם קצר, תמיד יכול לעזור
ועם זאת- אם הייתי צריכה לתת לך טיפ קטן, זה היה משהו בסגנון
"שאול, הכל בסדר אצלך סה"כ, ואני בטוחה שיש מלא בנות שהיו שמחות להנות מהאהבה שאתה מסוגל להעניק..." : )
בהצלחה רבה,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)