איך יוצאים מהפלונטר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצאים מהפלונטר?
    קרן
    19/01/2011

אני מבקש עזרה לבן משפחה בן 28 מופנם ו שקט לא יוזם וחסר בטחון שלא מצליח ליצור קשר עם נשים. כאשר מכירים לא נשים הדייטים הראשונים זורמים אבל זה נמשך 5-6 דייטים בלבד ותמיד הן שמנתקות קשר! הבחור מיואש. האם אימון אישי מתאים לקושי הנ"ל?
    אנחנו גרים בגליל אשמח אם תפנו אותי למאמנת אישית טובה ומקצועית בצפון.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יוצאים מהפלונטר?

הוספת תגובה

• איך יוצאים מהפלונטר? - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    19/01/2011

שלום
    האכפתיות שלך כלפי בן המשפחה ניכרת מדברייך, ועם זאת, האם בן משפחתך מעוניין לקבל עזרה זו השאלה המרכזית
    כל עוד מדובר באדם שאחראי למעשיו, יש צורך בנכונות מצידו כדי להתקדם ולהתמודד עם אתגרים, ועל כן אני מציעה שגם החיפוש אחר מאמן יעשה על ידו או לפחות יחד איתו
    לצערי אינני מכירה מאמנים מהגליל, יהיה עליו לחפש דרך מכרים או להתעניין באינטרנט

בהצלחה רבה,
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    19/01/2011

כנראה שקורה משהו, או לא קורה משהו בפגישות, אימון אישי יוכל כנראה לעזור. אני לא מאיזור הצפון ולא מכירה, בכל אופן, בהצלחה רבה.
    ד"ר בן-אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

גרשון מורג
    22/01/2011

שלום רותם,
    אימון אישי בהחלט יכול להיות לעזר לבן המשפחה שלך.
    שאלתי ידידה-קולגה שלי מהצפון האם אפשר להפנות את הבחור אליה ואני מעביר לך את תשובתה:

"הי גרשון,
    אני אשמח לקבל את האיש הזה לאימון, היתרון שלי כמובן הוא שילוב בין טיפולים אנרגטיים לאימון, טיפול לחיזוק ערך העצמי, בטחון, עוצמה פנימית ושלווה, ובאימון אנו משוחחים ומתניעים את התהליך למודע.
    תוכל למסור להם את מספר הטלפון שלי,
    כמובן אשמח לשוחח עם הבחור כדי לבדוק אם אימון זה מה שהוא צריך.
    תודה."

אם התשובה הנ"ל מתאימה לבן המשפחה שלך, צלצלי אלי ואשמח למסור לך את הפרטים של הקולגה שלי ליצירת קשר.
    בהצלחה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישנות -מתאים לאימון אישי

ניצה מזור
    06/02/2011

שמי ניצה מזור ואני בוגרת מכון אדלר באימון אישי ובעלת תואר שני בחינוך ותארים נוספים
    אשמח לסייע אני גרה בחיפה .
    אימנתי בחור בן 28 שבעזרת האימון יצא מבית הוריו והחל בחיים עצמאיים כולל זוגיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו