מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיהמיכאלה03/02/2011
היי, אני בת 29, ממש אובססיבית לחבר הקודם שלי, נפרדנו כבר לפני שנה וחצי ואני עדיין חושבת עליו ועל החברה הנוכחית שלו כל יום, ולפעמים חולמת עליהם בלילות. אני מנסה לצאת עם בחורים אבל לא מצליחה להתאהב באף אחד כי אני משווה את כולם אליו. אימון אישי יכול לעזור בנושא הזה? כי אני ממש מעריצה אותו, כבר הרבה שנים, ואני יודעת בוודאות שלא אכיר שוב אדם כמוהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיה - תגובה
ליאת דביר-ליבשיץ06/02/2011שלום ותודה על פנייתך,
אימון אישי בהחלט יכול לעזור
במידה ולא- זה יתברר בשלב מוקדם ותוכלי לפנות לעזרה מסוג אחר
את מוזמנת לנסות,
בהצלחה
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע איך עושים את זה
מיכאלה07/02/2011הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי, אמנם לא ממוקד בבעיה הזו (יותר בקשיים חברתיים שהיו לי), ולא ראיתי שינוי בנושא הזה. בבקשה אל תגידי לי בואי לאימון ואז תגלי.. אני באמת רוצה לדעת איך התחום של קואוצ'ינג מתמודד עם בעיה כמו אובססיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים בקואוצ'ינג
זהר כבירי13/02/2011בקואוצ'ינג מבררים מה המטרה שלך?
אם את רוצה זוגיות, מה יכול לעזור לך להגיע לשם? מה מפריע?
במקרה שאת מתארת, מפריעה לך האובססיביות לחבר הקודם. במצב כזה ננסה לברר האם האובססיביות הזו עונה לך על מטרה, או ערך אחרים והיא בעצם מייצרת לך רווח כלשהו.
אז ננסה לפתח דרכי פעולה או אמונות חדשות להאמין בהן, על מנת למוסס את המכשול ולפתוח לך את הדרך לייצר את הזוגיות שאת בוחרת.
בהצלחה,
זהר כבירי, מאמנת בשיטת ששת השלבים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע איך עושים את זה - תגובה
ליאת דביר-ליבשיץ22/02/2011הי מיכאלה
אני מניחה שהדרך תהיה ברור הרווח וההפסד שלך מההיאחזות האובססיבית באקס
בנוסף
בירור הדרכים שבהן האובססיה באה לידי ביטוי-
האם מחשבות טורדניות, האם פעולות מעקב כאלה ואחרות, האם את לא יוצאת לדייטים אחרים וכד'
במסגרת האימון היית מתבקשת לנהוג אחרת ממנהגך וכך לבחון את עצמך- איך את מרגישה כשאת מפסיקה עם X או מתחילה לעשות Y
במידה שהאובססיה טורדנית מכדי לאפשר לך לתפקד באופן יומיומי הייתי ממליצה להיעזר בפסיכיאטר לחוות דעת על טיפול תרופתי.
מקווה שהפירוט הקל עוזר יותר..
בהצלחה רבה
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובססיה - תגובה
ד''ר מרגלית בן אור07/02/2011שלום מיכאלה
לדעתי אימון אישי בהחלט מתאים לבעיה שלך.
בהצלחה
ד"ר בן-אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאלה היי
אנונימית26/04/2011מיכאלה היי,
אני כל כך מבינה לליבך, כי אני באותם סרטים בדיוק..... אני בת 30 מאזור המרכז ואני מאוד אשמח לשתף אותך בחוויות ובתחושות שלי וכמובן להקשיב לשלך... אם תרצי...
אם תרצי תוכלי לייצור איתי קשר במייל בכתובת: [email protected]
מקווה לשמוע ממך... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)