אובססיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה
    מיכאלה
    03/02/2011

היי, אני בת 29, ממש אובססיבית לחבר הקודם שלי, נפרדנו כבר לפני שנה וחצי ואני עדיין חושבת עליו ועל החברה הנוכחית שלו כל יום, ולפעמים חולמת עליהם בלילות. אני מנסה לצאת עם בחורים אבל לא מצליחה להתאהב באף אחד כי אני משווה את כולם אליו. אימון אישי יכול לעזור בנושא הזה? כי אני ממש מעריצה אותו, כבר הרבה שנים, ואני יודעת בוודאות שלא אכיר שוב אדם כמוהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה

הוספת תגובה

• אובססיה - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    06/02/2011

שלום ותודה על פנייתך,
    אימון אישי בהחלט יכול לעזור
    במידה ולא- זה יתברר בשלב מוקדם ותוכלי לפנות לעזרה מסוג אחר
    את מוזמנת לנסות,
    בהצלחה
    ליאת: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע איך עושים את זה

מיכאלה
    07/02/2011

הייתי כבר בטיפול פסיכולוגי, אמנם לא ממוקד בבעיה הזו (יותר בקשיים חברתיים שהיו לי), ולא ראיתי שינוי בנושא הזה. בבקשה אל תגידי לי בואי לאימון ואז תגלי.. אני באמת רוצה לדעת איך התחום של קואוצ'ינג מתמודד עם בעיה כמו אובססיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים בקואוצ'ינג

זהר כבירי
    13/02/2011

בקואוצ'ינג מבררים מה המטרה שלך?
    אם את רוצה זוגיות, מה יכול לעזור לך להגיע לשם? מה מפריע?
    במקרה שאת מתארת, מפריעה לך האובססיביות לחבר הקודם. במצב כזה ננסה לברר האם האובססיביות הזו עונה לך על מטרה, או ערך אחרים והיא בעצם מייצרת לך רווח כלשהו.
    אז ננסה לפתח דרכי פעולה או אמונות חדשות להאמין בהן, על מנת למוסס את המכשול ולפתוח לך את הדרך לייצר את הזוגיות שאת בוחרת.
    בהצלחה,
    זהר כבירי, מאמנת בשיטת ששת השלבים
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע איך עושים את זה - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    22/02/2011

הי מיכאלה
    אני מניחה שהדרך תהיה ברור הרווח וההפסד שלך מההיאחזות האובססיבית באקס
    בנוסף
    בירור הדרכים שבהן האובססיה באה לידי ביטוי-
    האם מחשבות טורדניות, האם פעולות מעקב כאלה ואחרות, האם את לא יוצאת לדייטים אחרים וכד'
    במסגרת האימון היית מתבקשת לנהוג אחרת ממנהגך וכך לבחון את עצמך- איך את מרגישה כשאת מפסיקה עם X או מתחילה לעשות Y
    במידה שהאובססיה טורדנית מכדי לאפשר לך לתפקד באופן יומיומי הייתי ממליצה להיעזר בפסיכיאטר לחוות דעת על טיפול תרופתי.
    מקווה שהפירוט הקל עוזר יותר..
    בהצלחה רבה
    ליאת: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובססיה - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    07/02/2011

שלום מיכאלה
    לדעתי אימון אישי בהחלט מתאים לבעיה שלך.
    בהצלחה
    ד"ר בן-אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאלה היי

אנונימית
    26/04/2011

מיכאלה היי,
    אני כל כך מבינה לליבך, כי אני באותם סרטים בדיוק..... אני בת 30 מאזור המרכז ואני מאוד אשמח לשתף אותך בחוויות ובתחושות שלי וכמובן להקשיב לשלך... אם תרצי...

אם תרצי תוכלי לייצור איתי קשר במייל בכתובת: [email protected]

מקווה לשמוע ממך... :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו