מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקווה שתוכלו לעזור לי.....תודה מראש11/02/2011
אני לא יודעת מה לעשות בגלל שיש לי מראה הרבה יותר צעיר מגילי האמיתי ואני בחורה מאוד נחמדה אנשים כל הזמן מנסים לרמות אותי וזה ממש כבר נמאס עלי איך אני משנה את זה ?זה פשוט דפוס חוזר אצל אנשים אני נראת להם מאוד תמימה אחת שקל למרוח אותה ובפועל אני קולטת אותם בצ'יק אבל ממש נשבר לי מזה איך אני יוצרת איזושהי קשיחות לא יודעת שיפסיקו לחשוב שאפשר למרוח אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שתוכלו לעזור לי..... - תגובה
גרשון מורג11/02/2011שלום "תודה מראש",
למה כל כך חשוב לך מה אחרים חושבים עליך ו"מנסים לרמות אותך", כאשר לאמתו של דבר מה שמשמעותי ואמיתי הינו מה שאת באמת ושאחרים דווקא אינם מצליחים לרמות אותך...
נראה לי שנשים רבות היו מקנאות בך שאת בעלת "מראה הרבה יותר צעיר מגילי האמיתי ואני בחורה מאוד נחמדה", כפי שאת כותבת. ובנוסף את "קולטת אותם בצ'יק"...
אני הייתי מתחיל לדאוג לו המצב היה הפוך.
תבורכי על מה שאת, קבלי את עצמך כפי שאת ותהי אמיתית עם עצמך ועם אחרים. מה שאחרים חושבים עליך זו באמת בעיה שלהם. תני להם להתמודד איתה כי העניין לא שייך לך.
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתהיה לך סבלנות לקרוא את הכל
תודה מראש12/02/2011הנקודה היא שמה שמפריע לי זה שכל פעם מנסים לתחמן אותי כי אני נראית שברירה וזה מעצבן אותי כבר כי זה ככה שנים על גבי שנים ואני רוצה לעצור את זה , איך משנים את זה ? אני רוצה להיות כמו האנשים החצופים שמקרינים "אל תתעסקו איתי" זה מה שאני רוצה להקרין כדי שיפסיקו לנסות לרמות אותי כל פעם מחדש כי זה מתחיל בכל דבר נגיד נקח דוגמאות פשוטות זכיתי בלוטו ב 15 שקל הלכתי לקבל את הזכיה המוכר בלוטו נתן לי במקום 5 שקלים מטבעת אחר וכששמתי לב וחזרתי אליו אז במקום להגיד סליחה החצוף אמר לי כן גם אותי ניסו לרמות מה הבעיה , או כשקניתי פיצה בשבוע שעבר בפיציריה הפיצה עלתה 15 שקלים נתתי לבחור שם 20 שקלים הוא הכניס אותם לקופה ובכלל לא נתת לי עודף ואז שאלתי אותו מה עם העודף אז הוא אמר אה כן הנה , או מקרה אחרון שהיה היתה לשכנים בעיה עם צינור ביוב קראנו לאינסטלטור אמא שלי היא אדם שרוצה לראות רק את הטוב באנשים קיצור היא מספרת לי הבנאדם מאוד אמין עשה את העבודה רק מה הוא צריך לעשות שם עוד כמה דברים זה יעלה ככה וככה אישית לא הרגשתי שזה נכון להזמין אותו להמשך העבודה אבל בגלל שאמא שלי סברה שכן עשיתי כמו שהיא ביקשה ואז הבנאדם פשוט ניסה להוציא ממני עוד כסף בדרכי סחטנות ואמר לי כל מיני דברים שאני מעדיפה לא לכתוב כי לדעתי מבחינת אותו אדם זה היה מאוד טיפשי להגיד כזה דבר הוא רק הראה לי כמה הוא רמאי בכל מקרה בסוף הוא עשה את עבודת התיקון לשמה הוא הגיע את פרצופו האמיתי גיליתי בדרך הכי גועלית והוא לא אמין זה בטוח ובגלל זה אני רוצה שאנשים ידעו שאין להם סיבה לנסות לרמות אותי כי אני קוראת אותם בזבנג בשבריר שניה לפי הבעות פנים שלהם לפי התנהגות שלהם ולפי מה שהם אומרים ויש אנשים שהם כל כך טיפשים שגם רק לפי איך שהם בונים משפט ברור לאן מועדות פניהם ומה הכוונות שלהם אבל ממש מעייף אותי כל העניין הזה שמנסים לתחמן אותי ואני צריכה לגלות את זה כביכול וממש נמאס לי מזה לכן אני רוצה לשנות את זה וחוזרת לשאלת המקור :איך להקרין לאנשים "אל תנסו לתחמן אותי ואל תשחקו איתי משחקים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתהיה לך סבלנות לקרוא את הכל - תגובה
ליאת דביר-ליבשיץ12/02/2011שלום,
תודה על פנייתך,
בדומה לעמיתי, גם אני מאמינה שמה שחשוב זה שאנשים לא מצליחים בסופו של דבר "לעבוד עלייך" כי את "עולה עליהם".
בין אם הם מנסים ובין אם לא- לא נראה לי שכדאי להתחיל לעסוק בלשנות אנשים אחרים..בשום שלב. זה מעייף, לא נגמר ולמעשה גם לא אפשרי
מה שכן ניתן לעשות זה אולי לנסות לעבוד על החוויה שלך את אותם אנשים- כך שתוכלי להיות פחות מוטרדת מהעובדה שיש אנשים שאפשר לסמוך עליהם פחות..
את מוזמנת לנסות אימון,
בהצלה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתוכלו לעזור לי..... - תגובה
ד''ר מרגלית בן אור12/02/2011שלום לך.
זה שאת נראית צעירה מגילך זה ממש מפריע! אני חווה את זה עד היום. התמימות לא חייבת להיות חלק מהעניין. לא כתבת בת כמה את, ובמה מנסים לסדר אותך. כנראה שמשהו בצורה שאת מציגה דברים גורמת לאנשים לחשוב שאפשר לסדר אותך. לא נתת שום דוגמא, כך שקשה להתייחס.
באימון אפשר יהיה לבדוק במה מדובר ואיך משנים את ההתיחסויות שלך.
רק על תציירי קמטים כדי היראות מבוגרת............................
בהצלחה ולהתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)