צלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת
    צביקה
    19/02/2011

היי אני בן 20.
    לפני כשנתיים הסתפרתי במספרה,ואני כל חודש מסתפר והספר שלי גם מגלח לי את הזקן עם מכונת התספורת.
    מה שקרה אז שהספר עבר עם המכונה על חצקון שהיה לי בפנים ומאז נשארה לי צלקת.
    עכשיו זה נורא מפריע לי מכיון שיש לי כבר צלקות בגוף ועכשיו עוד אחת,ומאז אותו מקרה אני כל הזמן בדכאון וחושב על זה ומפחד לצאת עם בנות מאז המקרה,והרבה גם אומרים לי למה לא התווכחת עם הספר ולמה לא פנית לעו"ד.
    אתה מבינים? פשוט יש לי כבר צלקות בפנים שנבעו מגילוח שלי שאני גלחתי את עצמי בטעות ופשוט אם אלה אני השמלתי אבל עם הצלקת שהוא עשה לי הספר אני לא יכול להשלים מכיון שאומרים לי שאני פראייר שלא פניתי לעורך דין בשביל לתבוע אותו וכל פגישה לא משנה עם מי אני מדבר על הצלקת הזו
    אני חייב יעוץ או משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת

הוספת תגובה

• צלקת - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    22/02/2011

שלום ותודה על פנייתך
    נשמע שאתה מוטרד באופן מתמשך מאותה בעיה
    אם עברו שנתיים מאז אירוע "החצ'קון" ועדיין אין מנוחה לדעתך הייתי ממליצה לפנות לעזרה
    טיפ במסגרת האתר לא יפתור את הבעיה, אני בטוחה קיבלת כבר כמה טיפים במהלך השנתיים האחרונות..
    אבל אם כבר לתת טיפ
    הייתי ממליצה לסלוח ולהמשיך הלאה: )
    אם לא מצליח- לפנות לעזרה
    אימון/טיפול
    בהצלחה רבה: )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    22/02/2011

שלום צביקה
    אני מאמינה שהצלקת אכן קיימת שם וזה לא דמיון בכלל, רק כואב לי, וכנראה גם לך כואב שזה כל כך מפריע לך.
    שווה לברר באימון או בטיפול למה זה כך, וממה אתה מסיט את תשומת הלב שלך, דברים שאפשר יותר לשנות.
    אולי אפילו תוכל למנף את קיום הצלקת לדברים ממש טובים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו