מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית
    עולם תחרותי..
    28/02/2011

איך אני מצליחה לקדם את עצמי כך שהמעסיקים יבחרו בי ? אני מנסה להשיג עבודה בהנהלת חשבונות וכולם רוצים ניסיון מעל שנתיים ואף אחד לא רוצה לתת הזדמנות לאלו שיש להם פחות משנתיים כמוני , השאלה שלי איך בעולם תחרותי אני מצליחה לגרום למעסיק לקחת אותי ולתת לי הזדמנות ולא לזרוק את קורות החיים שלי כמו שזה בדרך כלל קורה עד שהם מגיע לשולחן המעסיק????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    28/02/2011

אפשר כמובן להתחיל לעבוד בהתנדבות, אבל זה די מגוחך.
    כדאי לנסות במשרד גדול בו יש הרבה מנהלי חשבונות, אולי משרד רואי חשבון גדול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול ליעץ על אסטרטגיה קידומית - תגובה

ליאת דביר-ליבשיץ
    01/03/2011

שלום,

אם הקושי הוא להגיע לשלב ראיון בגלל חוסר הניסיון בקורות החיים הייתי ממליצה לנסות לייצר קורות חיים מעט שונים מהרגיל, עם איזו קריצה שתמכור את היתרונות שלך באופן ששמים אליו לב

בנוסף, לראות כיצד את מפעילה כמה שיותר אנשים כדי שיעזרו במציאת עבודה- המלצה מחבר או אדם שמכיר אותך יכולה לפתוח דלתות

בהצלחה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו