שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תודה מראש
    08/03/2011

אתמול הייתי בראיון לגבי משרה בחברה שמאוד הייתי רוצה אך המראיינת הבהירה לי ניקודה חשובה שממנה הבנתי למה אני שולחת קורות חיים ולא מקבלת כמעט הזמנות לראיונות עבודה היא אמרה לי שהם מעדיפים לקחת מנהלת חשבונות שתהיה עצמאית מיום ראשון שלה אצלהם בעבודה ולא יהיה צורך להשקיע בה זמן מאשר לקחת מישהי כמוני עם קצת ניסיון שתדרוש השקעת זמן בכל מקרה אני מקווה שהם לא ימצאו מישהי שמתאימה להם ויחזרו אלי . השאלה שלי איך אני יוצרת מצב שיהיה להם בכל זאת שווה לקחת אותי כי החברה שהייתי בה אתמול זאת חברה שמבחינתי היתי יכולה להישאר בה לתקופה ארוכה , איך אפשר לשכנע מעסיק לקחת אותך כי אתה השקעה שווה לטווח ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

גרשון מורג
    10/03/2011

שלום לך מנהלת חשבונות אנונימית,
    אמנם שאלתך אינה בתחום שהפורום דן עליו, אך ננסה לעזור במשהו.
    את שואלת "איך אפשר לשכנע מעסיק לקחת אותך כי אתה השקעה שווה לטווח ארוך?" ואין לי תשובה אחרת לזה מלבד שהמעסיק ישתכנע במו עיניו שהעניין אכן כדאי.
    עכשיו השאלה הינה איך להגיע למצב הזה?
    הייתי אומר שאם את כל כך מעוניינת במשרה הזאת ואת מוכנה להוכיח שאת שווה את המאמץ מצידם, את צריכה לבוא אליהם, לדעתי, אם הצעה מפתה.
    למשל, להציע לעבוד תקופת מה (חודש-חודשיים) ללא תשלום או בתשלום ממש מינימלי ע"מ להוכיח את יכולותיך. אם לאחר מכן תתקבלי לעבודה, ישלימו לך את המשכורת לתקופה הנ"ל. אם לא תתקבלי, זה יהיה הסיכון שאת לוקחת על עצמך.
    היית מוכנה להסדר כזה, למשל?
    בכל מקרה, אם תלכי למו"מ כזה אני מציע לך לבוא אליו בצורה מאד אוטנטית ואסרטיבית. לדעתי זה מה שיכול לשכנע את הצד השני שכדאי לנסות.
    מקווה שעזרתי.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תודה מראש
    11/03/2011

העניין שכשהצעתי לעבוד בשכר יותר נמוך בכל מקרה המראיינת אמרה שעדיף להם מישהו כבר מיומן ולא מישהי כמוני שהיא תצטרך לשבת ולהקדיש לה זמן להסברים זאת הבעיה זה כמו מעגל שאי אפשר לפרוץ אותו כל פעם רוצים מישהו מיומן עם הרבה שנות ניסיון כדי שלא יהיה צורך לבזבז עליו זמן והשאלה איך אני אצבור ניסיון אם אף אחד לא נותן לי הזדמנות אפילו????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר מרגלית בן אור
    10/03/2011

כנ"ל
    נדמה לי שהייתה פניה כזו לאחרונה, וזה מה שעניתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו