הצלחה במבחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחה במבחן
    ויקי
    27/12/2007

שלום, יש לי מבחן קבלה לעבודה. זה מאד חשוב לי ואני נורא חוששת להיכשל או לא לתת את כל היכולת שלי. המבחן ביום א' אחה"צ יש לכן עצות כיצד להכין את עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחה במבחן

הוספת תגובה

• הכנה לראיון קבלה לעבודה

דפנה סלען
    30/12/2007

הי ויקי
    כמה דברים לי אלייך:
    א. את נורא פוחדת להיכשל ,לא לתת את כל היכולת שלך - אז מה את כן רוצה
    זה הדבר הראשון שאני מזמינה אותך לחשוב : מה כן!! ואז תוכלי גם לדמיין את עצמך שם - במקום הזה שבו את מצליחה ומביאה את היכולות ( אם זה מה שאת כן רוצה )
    אני יכולה להגיד לך שאם אנחנו חושבים על כישלון רוב הסיכויים שנגיע לשם , לכן כדאי לחשוב על הצלחה (גם אם את לא בטוחה איך תשיגי אותה)
    ב. למה מבחן קבלה? המילה מבחן היא שלך או כך אמרו לך - זה אולי ראיון ן קבלה, פגישת ...
    גם אם לא הציגו לך את זה כך ואמרו לך מבחן - מה דעתך להחליף את המילה במילה אחרת (שנותנת לך יותר בטחון)
    ג. לגבי הראיון עצמו - לפני הראיון תחשבי על שני דברים : הראשון, הצד השני צריך אותך באותה מידה שאת צריכה אותו - הצד השני מחפש מישהו שיענה לו על צורך מסויים - אז גם הוא צריך!!!
    השני, תחשבי עם איזה תוצאות (בכוונה ברבים) את רוצה לצאת מהראיון - מלבד תוצאת ההצלחה שבה התקבלת - אם בזה מדובר. למשל תחשבי על ההתנסות עצמה - כמה היא חשובה ויכולה להיות מלמדת עבורך
    ד. לפני הראיון אני מזמינה אותך לדמיין את עצמך אחרי הראיון שעבר בהצלחה ושהצלחת להביא לשם את כל היכולות שלך ושזו הייתה התנסות מדהימה וכו' - כל הדברים שרצית להשיג - תדמייני את זה בכל החושים - איך את נראית שם? מה את מרגישה? איזה משפטים רצים לך בראש?
    תכנסי לראיון עם התמונה הזו בראש זה יעזור לך להגיע לשם
    ד. לפני הראיון את יכולה להיזכר במצב שבו הצלחת והיית שם עם כל היכולות שלך - תבדקי מה היה שם? מה עשית? מה עוד? מה עוד? ותלמדי מזה על המצב שאת עומדת בפניו
    אני כמובן יכולה להמשיך עוד ועוד
    את מוזמנת להמשיך לשאול כשתרצי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו