שלום! מחפשת קואצ'ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! מחפשת קואצ'ר
    אדווה
    26/04/2011

אני גרה בתל אביב.
    מחפשת קואצ'ר לאימון אישי, בעיקר לבעיות חוסר ריכוז, קושי גדול בהתארגנות,
    דחיינות, ועוד.....
    גם את העניין הזה אני תמיד דוחה כי אני יודעת שזה עולה המון כסף-שאין לי.
    ראיתי כאן בתגובה להודעה של מישהו שישנם מתמחים אשר נותנים אימון ללא תשלום-?
    היכן אני מוצאת אותם?
    האם ישנן המלצות בנושא?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום! מחפשת קואצ'ר

הוספת תגובה

• בית אריאן לב - מרכז המתמחה בטיפולי

גאיה
    28/04/2011

אני ממליצה לך בחום

בית אריאן לב - מרכז המתמחה בטיפולים בתת מודע

036189091 036189041

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להציע לך אימון אישי במחיר מתנה

ליאור
    02/06/2011

היי :)
    אשמח להציע לך אימון במחיר מוזל ממקום של אהבה הרוצה לאפשר את התהליך לכל אחד ואחת :)
    אם זה עדין רלוונטי, אשמח לשמוע ממך
    סוף שבוע קסום,
    טל
    0508681868

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוזמה ברוכה

הילה
    21/04/2012

כל הכבוד על היוזמה.
    אשמח אם קיימים כמוך גם אם במחיר סמלי אך בתחום אחר.
    תחום מקצועי ומערכות יחסים באזור המרכז.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי בקבוצה

הילה
    27/04/2012

שלום שוב. האם ישנן המלצות לאימון אישי בקבוצה? כיצד ניתן לפנות אליהם? נראה כי העלות נמוכה במקרה זה ביחס לאימון פרטני וכן אולי מעוליה יותר. האם כך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי בקבוצה - תגובה

איציק יצקן
    27/04/2012

שלום הילה,
    כמובן שיש גם אימונים אישיים בקבוצה. יש יתרונות (עלות נמוכה יותר, שיקוף בקבוצה ומעגלי תמיכה) ויש חסרונות (לעתים האימון פחות אישי)
    לגבי מקומות לאימון כזה - איני נוהג להפנות מעל דפי האתר. תוכלי להתקשר אלי ביום ראשון לפי הטלפון הר"מ.
    בהצלחות,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! מחפשת קואצ'ר - תגובה

איציק יצקן
    02/06/2011

רותם יקרה,
    את מתארת בעיות של חוסר ריכוז, קושי בהתארגנות, דחיינות וגם, בין השורות, את מתארת מצב של חוסר בכסף.
    את משתוקקת להכניס סדר בחייך אבל יש לך חשש ברור לנהל את המשאבים שלך ובתוך כך גם היסוס לגבי החיוניות של אימון (ההיסוס בא לידי ביטוי בשאלה האם לשלם כסף ואם כן כמה). שאלי עצמך במה את משקיעה בחייך וכך תגלי מה מערכת העדיפויות שלך. ושאלי עצמך כמה את מוכנה להשקיע באיכות החיים שלך.
    אימון אינו רק תהליך בו מאמן מלווה מתאמן לשינוי: אימון הוא גם שפה. יש לא מעט מאמנים חדשים שיודעים לדבר בשפה אבל צריך גם ניסיון, שכן תהליך אימוני לא תקין עלול לעיתים לגרום נזקים. ההצעה שלי היא שאם את מחליטה ללכת על מאמן חדש או מתלמד שגובה מחיר נמוך - בדקי קודם לכן האם יש לו תמיכה ופיקוח מהמורים שלו אשר להם אמור להיות הניסיון.
    כך או כך השקעה באימון אינה רק השקעה של כסף אלא גם השקעה של זמן ותשומת לב ומשאבים רגשיים. בסופו של דבר הכסף הינו רק עוד מרכיב. וכמו בכל מוצר - לעיתים כדאי להשקיע כדי לזכות במוצר שישרת אותך היטב ובתהליך שיהיה חוויה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו