מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוהבת את המצוע שלי..דניאלה03/05/2011
היי,
אני בת 26, אחרי לימודי ראיית חשבון, אחרי כל המבחנים והתחלתי סטאג' לא מזמן.
אני פשוט לא אוהבת את מה שאני עושה, זה משעמם, מעיק ומתסכל..
הזמן לא זז ואני כל שניה מסתכלת על השעון.. הייתי אומרת שאני לא נהנת בכלל מעבודתי.
אני מתוסכלת מכך שאת מרבית שנותי הקדשתי ללימודים אלו ועכשיו.. חושבת לפרוש.
לא נראה לי נכון לפרוש לגמרי מהמקצוע אבל אני לא מוצאת דרך אחרת להסב קצת הנאה מעבודתי..
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוב לדניאלה
תמיר03/05/2011שלום דניאלה
קודם כל אני רוצה להוקיר אותך על כך שכבר בתחילת עבודתך במקצוע את מספיק אותנטית לעצמך ואולי גם לסביבה כדי להודות שאת לא מספיק מסופקת בעבודך במקום למשוך זאת שנים ולחוות תסכולים ואי נחת.
כמה נקודות למחשבה/התבוננות:
האם את בחרת את תחום העיסוק שלך או שמישהו(הורים,סביבה) השפיע עלייך והיה חשוב לך לרצות אותם בלמוד מקצוע "נחשב" ?
אם את בחרת ללמוד משהו כדי לרצות,לבחירה הזאת יש מחיר כי את מאבדת המון אנרגיה כי את לא עוסקת במשהו שבאמת רצית/חלמת ומחובר לערכי נשמתך.
אם בחרת בעצמך את התחום פה המקום לשאול את עצמך מה מושך אותך באמת בתחום ובהתאם יכולה להיות אפשרות שמשהו בגישה/תפקיד/ ישתנה ויהיה לך עניין/סיפוק מהתפקיד או שאולי תעברי לתפקיד מאתגר יותר בחברה זו או אחרת או שתחליטי באומץ לעבור תהליך של מציאת התחום שבאמת מתאים לך ולעשות הסבה מקצועית וכמובן לקחת את הנסיון/כישורים/מיומנויות שרכשת בלימודייך לתחום הבא.
בהצלחה רבה
תמיר סוזן- אימון אישי /עסקי הוליסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ובהמשך..
דניאלה04/05/2011אני בחרתי את המקצוע לבדי, אימי דווקא העדיפה שאני לא אלמד זאת.
בחרתי במקצוע זה כי רציתי ללכת על בטוח, זאת אומרת, מקצוע שתמיד תיהיה בו עבודה ושאני לא אמצא את עצמי מובטלת בגיל 40..
מה שאני כן אוהבת בעבודה זה את השקט והביטחון ומה שלא אוהבת זה את השיעמום מעבודה כה אפורה וסיזיפית..
בעייתי קצת..
שוב תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאת פונה לכיוון הנכון...
יעל ו04/05/2011אני חושבת שפנייה לקואוצ'ר/ית עשויה לעזור לך בקבלת ההחלטות.. מנסיון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
דניאלה05/05/2011האם רק קאוצ'רית תוכל לעזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדניאלה
תמיר05/05/2011היי דניאלה
לדעתי מאמן/מאמנת יוכלו לעזור לך בכך בצורה האפקטיבית ביותר כי זה מעבר ליעוץ תעסוקתי רגיל ..כדאי לך לעבור תהליך של בהירות,מיקוד,זיהוי,שחרור חסימות וכו' ..עדיפות לכאלו שמתמחים באימון לקריירה/תעסוקה
בהצלחה
תמיר סוזן
אימון אישי /עסקי הוליסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.. - תגובה
ליאת דביר-ליבשיץ08/05/2011דניאלה שלום,
אימון הוא תחום העוסק בבירור, ביאור, לקיחת החלטות , פריטת דרכי פעולה והוצאה לפועל של תוכניות..
במובן זה סיוע מסוג זה הוא בעל יתרון לצרוך שאת מבטאת
בהצלחה רבה,
ליאת: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
הדר12/05/2011ברור שלא רק קואצ'ר/ית יכול לעזור. נכנסת לפורום אימון אישי אז ברור שזה מה שיגידו לך. בפורומים באינטרנט כל מיני מטפלים/מאמנים שצמאים לפרנסה ישר מסתערים על מי ששואל ומבטיחים לו שהם-הם הישועה.
אז קודם כל, לא בטוח שמישהו יוכל לעזור לך. שנית, אם תמצאי דרך להחלץ מהמילכוד, זה יכול להיות בעזרת פסיכולוג, שיחה עם אדם זר, חברים או בעקבות איזו תובנה שתגיע.
אני במקומך הייתי נוסעת לטייל קצת בעולם ומפסיקה לחשוש מפני העתיד. יש כל כך הרבה דרכים להתפרנס, גם כאלה שאת לא מעלה בדעתך כרגע. אחר כך הייתי חושבת על הסבה מקצועית. ראיית חשבון זה לא המקצוע הכי משעמם עלי אדמות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבת את המקצוע שלי.. - תגובה
איציק יצקן26/05/2011דניאלה יקרה,
ראשית, הירגעי - כל מה שעשית עד היום ישרת אותך בעתיד, כך שאת זמנך לא בזבזת לשווא.
יכול מאוד להיות שהדחייה שלך עכשיו מהמקצוע שבחרת בו קודם - אינה בגלל שאינו מתאים לך אלא בגלל דברים אחרים כמו חשש מהתקבעות, פחד משגרה, חוסר השלמה/שלמות פנימית או מחשבה מאיימת כגון "אם אני משלימה עם מקום עבודתי אז אני "צריכה" ללכת אל הפרויקט הבא (בן-זוג? משפחה?...).
הכי חשוב בעבודת האימון היא להבין האם מהות הדחייה הפתאומית היא פחד בגלל סיבות חיצוניות או פשוט רצון לבחירה אמיתית של דבר אחר שמתאים לך עוד יותר. באימון יש כלים להבין ולאמת איזה מקצוע באמת יעשה אותך מאושרת (ומעושרת) אחד מהם כולל התעמקות אל תשוקות פנימיות שלך.
בהצלחה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)