המפץ הגדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המפץ הגדול
    אמא
    08/05/2011

(אולי הביטוי קיצוני יותר ממה שאני מתכוונת לתאר, אבל אני באמת מרגישה כך)
    אני בת 23, מאיזור חיפה והקריות.לפני חודש עברתי פרידה ראשונה של קשר ראשון שלא צפיתי אותה והיא בהחלט לא קרתה בהסכמתי, מבן זוג שאהבתי יותר מעצמי, שראיתי איתו את העתיד, שנתתי לו את כולי, והייתי מוכנה לוותר על עצמי עבורו, ומה שראיתי היום מתחוור לי שלא ראיתי כלום.
    הקשר כלל בתוכו הפרש של תשע שנים מצידו,מגורים ביחד למשך שנתיים, מלבד שהיה מלובה באהבה גדולה מצידי, התאפיין בתלותיות רבה, ובפחד שלי מלהרגיש בודדה או נבגדת או לראות את הסוף קרב. עכשיו אני רואה את הקשר במבט מפוכח יותר, אני רואה את התלות, את הויתורים שלי על עצמי, את הפער מבחינת האהבה: אצלי היא תמיד הייתה שם, אצלו לפי מה שהוא אומר, הוא ניסה שהיא תהיה, ומעולם לא הייתה. לא ראה עתיד, היה לו טוב, ולא יותר מזה.

אני בעיקר שואלת את עצמי- אם הייתי כל כך טובה, ואוהבת, ומלאת נתינה, ו ALL IN - איך יצא שקיבלתי בחזרה הפוך לגמרי? איך זה שעדיין אני נותנת לחיים שלי להסתובב סביבו גם אחרי הפרידה?

אני עוברת תקופה קשה. קשה לקום בבוקר מהמחשבות, וקשה לישון בגללן בלילה. חזרה לבית של ההורים, לימודים מפרכים לקראת תואר ראשון, בדידות צורמת, ומעל הכל מרגישה מדוכאת ומטומטמת שלא הבחנתי בכל זאת מראש.
    אני מפחדת שלא אצליח לאפשר לעצמי להתרומם מהנקודה הזו, שלא אצליח לסמוך על מישהו שוב ולתת לו מקום בלב שלי,לאהוב, וכמובן בניגוד לפעם הזאת- להיות נאהבת ולדעת שזה כך.

מאוד מתוסכלת. יש רגעים טובים יותר,שאני מצליחה להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה, ויש פעמים שאני נופלת לבור ההוא עם השאלות הרטוריות של ה"למה?" , "ואיך?" ונשארת שם.

אני אשמח לקבל קצת אור ממכם, ולהתמך במה שיכול להוציא אותי משברון הלב.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המפץ הגדול

הוספת תגובה

• לאלמונית

תמיר
    10/05/2011

שלום לאלמונית

תודה על השיתוף ..
    מהמקום הלא קל שאת נמצאת /חווה בימים אלו אני מזמין אותך לראות זאת כשיעור ולא ככישלון על מנת שתוכלי לצמוח משם..
    לפי תפישתי -כל מה שקורה לנו אנו מזמנים /ממגנטים לחיינו אפילו אם לא נוח לנו לקחת אחריות ו/או להודות בכך .אבל שלוקחים אחריות ומתבוננים אפשר להבין מה הגורמים ומשם רק לתקן ולצמוח..

מתוך מה שכתבת בלט לי המשפט הבא"
    "ובפחד שלי מלהרגיש בודדה או נבגדת או לראות את הסוף קרב...." משם עולה שיכול להיות שבאמת אהבת את בן זוגך אך נראה שהאהבה לא היתה "נקיה" ובאה גם /בעיקר מחסכים/צרכים שגרמו לך לפחד להיות בודדה/נבגדת כתוצאה מחוויות /מסרים שנחשפת בעברך.
    שבאים לקשר זוגי בתוך חסכים ,יש סיכוי גדול שתזמני לעצמך אירועים בקשר כמו בגידה/פגיעות שיאמתו לך את אותם חסכים ומשם להביא לסיום הקשר..

אני חושב שאם תעברי תהליך אימון שבו תביני ,תוך חיבור לעברך, איזה אמונות/דפוסי מחשבה/צרכים מנהלים אותך בתת מודע ותשחררי ותחליפי אותם באמונות אחרות בונות
    תזמני לך קשר חדש אותנטי, בריא,מלא אהבה ואושר ונכון עבורך...

בהצלחה
    תמיר סוזן
    מאמן אישי הוליסטי ומטפל בדמיון מודרך בחיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית-פ

ברק לויאגם
    12/05/2011

מה שסיפרת לפורום ספרי אבל ספרי לכל אחד שאת מכירה תבכי איתו אל תצפי לעצה רק להקשבה!
    האטי את קצב החיים
    זיכרי לימודים יכולים לחכות(למרות שיש בכוחם לרפות במידת מה)
    קחי כדור קשרי אליו חוט ותבעטי בו בכל כוחך(כמו שק איגרוף) תבעטי תצעקי ותבכי
    הניחי לידך בקבוק מים ומעט סוכר ושתי מדי פעם לאחר מכן לכי לנוח לצלילי מוסיקה טובה!
    היי אגואיסטית וטלפני לאנשים ופתחי את סגור ליבך(אל תרחמי על אף אחד/אל תתחשבי-חייך קודמים!!!)פגשי הורים חברים משפחה ודרשי חיבוקים ליטופים ותמיכה!!!
    וכשאלה אינם בצעי מקלחות חמות ארוכות!
    צאי להליכות ארוכות בטבע או בשטחים מוריקים נסי ליצור קשר מילולי עם אנשים נחמדים וחיכנים שאת לא מכירה או לפחות תנסי/תתאמצי!
    בקרי מדי פעם בבתי חולים ותביני שהחיים שלך לא כאלו נוראים
    נסי לעבוד בחברת פעוטות-זה יעזור לך מאוד שהרי הם מחזירים אהבה!לה את זקוקה באופן מידי!
    כוס יין אדום פעם ביום גם היא לא תזיק והכי חשוב נסי להכיר בן זוג(גם אחרי תאונת דרכים עולים שוב על ההגה)רק הפעם קחי את זה באיזי בקצב שלך!
    האימייל שלי לרשותך24 שעות [email protected]
    כל פנייה כל שאלה אשמח לענות
    לסיום ברשותך אסיים בשני משפטים שהגה גדול חכמינו שלמה המלך:
    "דאגה בלב איש ישיחנה"

"על כל פשעים תכפר אהבה"
    בברכה ובהצלחה מאחל לך ברק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו