מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות לקראת ראיון עבודהאתי01/01/2008
שלום רב,
אני רוצה לשאול על קאוצ'ינג לקראת ראיון עבודה.
אני אמא לילד אחד. לאחר שהוא נולד הלכתי למספר ראיונות עבודה וידעתי שכל עוד שאני גם עובדת אני לא מתפשרת על שעות ומשכורת והייתי נחושה. מה שהביא אותי לא למצוא עבודה.
ידעתי גם מה יש לי להציע, והיה לי ביטחון בראיון העבודה כיוון שעבדתי באותה תקופה.
אחרי תקופה מסויימת החלטתי להקפיא את הנושא ובמקביל גם נכנסתי להריון.
אני יודעת שלאחר הלידה אני אנסה שוב לחפש עבודה ואני יודעת שיש לי מה להציע.
השאלה שלי היא איך ניגשים לראיון עבודה כאשר אתה מראש יודע שכתוב בקורות חיים שהסטטוס הינו נשואה + 2 . אני לא מחפשת לעבוד כל יום עד אחת אבל אני כן מחפשת את הגמישות עד 4.
אני רוצה לציין שאני באה מאוד בביטחון לראיון עבודה כי אני יודעת שיש לי מה לעציה ושגם יש לי גב כל עוד יש לי עבודה.
מה הטיפים שלכם בקאוצ'ינג לגבי ראיון עבודה ? איך ניגשים ? על מה להצביע לגבי שעות העבודה ?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לראיון עבודה
הילה פורטיס טויטו01/01/2008פונה יקרה,
תודה לך על שאלתך.
כאשר את מתכוננת לראיון עבודה, חישבי לא רק על השעות אלא על כל מה שחשוב לך שיהיה בעבודה ומכל הבחינות. איך חשוב לך להרגיש, מה יאפשר לך להרגיש ככה, איזה יכולות יש לך שהכי תרצי להביא לידי ביטוי, מה יאתגר אותך (וגם מה יכניס אותך לפאניקה, שאותו לא תרצי להביא לשם). חישבי גם באילו הקשרים חשוב לך להטביע חותם, היכן חשוב לך לקבל הערכה והוקרה, וכדומה.
כשכל התמונה תהייה בהירה, קל יהיה לך לגשת לראיון ולהציג את התמונה המלאה - דרישותייך מול ציפיותייך. ממקום זה, כל התרומות שתתני למקום העבודה יעלו על הצרכים ואת תהיי במיטבך.
שיהיה בהצלחה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)