המלצות לקראת ראיון עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות לקראת ראיון עבודה
    אתי
    01/01/2008

שלום רב,

אני רוצה לשאול על קאוצ'ינג לקראת ראיון עבודה.
    אני אמא לילד אחד. לאחר שהוא נולד הלכתי למספר ראיונות עבודה וידעתי שכל עוד שאני גם עובדת אני לא מתפשרת על שעות ומשכורת והייתי נחושה. מה שהביא אותי לא למצוא עבודה.
    ידעתי גם מה יש לי להציע, והיה לי ביטחון בראיון העבודה כיוון שעבדתי באותה תקופה.
    אחרי תקופה מסויימת החלטתי להקפיא את הנושא ובמקביל גם נכנסתי להריון.
    אני יודעת שלאחר הלידה אני אנסה שוב לחפש עבודה ואני יודעת שיש לי מה להציע.
    השאלה שלי היא איך ניגשים לראיון עבודה כאשר אתה מראש יודע שכתוב בקורות חיים שהסטטוס הינו נשואה + 2 . אני לא מחפשת לעבוד כל יום עד אחת אבל אני כן מחפשת את הגמישות עד 4.
    אני רוצה לציין שאני באה מאוד בביטחון לראיון עבודה כי אני יודעת שיש לי מה לעציה ושגם יש לי גב כל עוד יש לי עבודה.

מה הטיפים שלכם בקאוצ'ינג לגבי ראיון עבודה ? איך ניגשים ? על מה להצביע לגבי שעות העבודה ?

לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לקראת ראיון עבודה

הוספת תגובה

• הכנה לראיון עבודה

הילה פורטיס טויטו
    01/01/2008

פונה יקרה,
    תודה לך על שאלתך.
    כאשר את מתכוננת לראיון עבודה, חישבי לא רק על השעות אלא על כל מה שחשוב לך שיהיה בעבודה ומכל הבחינות. איך חשוב לך להרגיש, מה יאפשר לך להרגיש ככה, איזה יכולות יש לך שהכי תרצי להביא לידי ביטוי, מה יאתגר אותך (וגם מה יכניס אותך לפאניקה, שאותו לא תרצי להביא לשם). חישבי גם באילו הקשרים חשוב לך להטביע חותם, היכן חשוב לך לקבל הערכה והוקרה, וכדומה.
    כשכל התמונה תהייה בהירה, קל יהיה לך לגשת לראיון ולהציג את התמונה המלאה - דרישותייך מול ציפיותייך. ממקום זה, כל התרומות שתתני למקום העבודה יעלו על הצרכים ואת תהיי במיטבך.
    שיהיה בהצלחה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו