לחץ בדייטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בדייטים
    דורון
    31/05/2011

אני בן 30. התחלתי להגביר את הקצב ולצאת לאחרונה עם יותר בנות מבעבר. אבל לפני כל דייט אני מוצא את עצמי ממש נלחץ, עד לרמה של כאבי בטן ובדייט עצמו אני מרגיש משותק, כאילו אני לא יכול לבטא את עצמי כמו שאני. אני לא יודע מה לעשות כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בדייטים

הוספת תגובה

• לחץ בדייטים - תגובה

איציק יצקן
    31/05/2011

דורון יקר,
    תופעה "סדרתית" של שיתוק מצביעה על משהו חזק בפנים שמתנגד לעצם החיבור עם המין השני או, אולי, ל א ו פ ן החיבור שבחרת. אם תופעת כאבי הבטן והשיתוק היא תופעה חדשה כנראה שהיא נובעת מהשינוי בהרגלים (אתה כותב שהתחלת להגביר את הקצב) אם זה דבר ישן - אז נכון להיכנס ולבדוק את מערכת ההרגלים המחשבתיים והפיסיים שלך מאז ומעולם בהקשר של בחירת בת-זוג. כך או כך - ביסוד של תפיסת האימון נמצאת האקסיומה כי לאדם יש אמצעים מולדים לשינוי - ובכללם שינוי במערכת הרגשות. כמובן שכדי להגיע להישג ולמצוא את מי שחסרה לך דרך האימון מציעה בדיקות נוספות כמו: מה אתה מחפש בבת הזוג, מה המשמעות של בת-זוג חדשה בחייך, מה עלול להיות התשלום על כך, מה ההסטוריה שלך עם בנות זוג ועוד. כמובן שדרך האימון מלמדת איך למצוא את הכוחות הפנימיים שלך שיכולים לעורר את האומץ וללמד אותך להשתמש בהם. כל אלה יכולים להוביל אותך כמו גיבור אל המטרה.
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בדיטים

תמיר
    31/05/2011

שלום לך

לחץ בדיטים יכול לנבוע מסיבות שונות כמו:

האמונות /דפוסים שלך לגבי בנות המין השני שחלקם ספגת ממסרים בסבביתך/משפחתיך בעבר ויצרו אצלך חסימה רגשית בתת מודע שלך בכל פעם שאתה באינטרקציה איתן..

חוסר ביטחון עצמי עקב מסרים ותגובות ממשפחתיך/סביבתך

דימוי עצמי נמוך עקב מסרים ותגובות ממשפחתך/סביבתך

כשלונות ודחייה שיצרו בך פחדים הגורמים גם לתגובות הגופניות שאתה מציין.

תהליך אימוו המכיל כלים הוליסטיים (טיפוליים ) כמו דמיון מודרך לעבודה על עולמך הפנימי יכול לעזור לך לשחרר חסימות אלו מהתת מודע ולהפסיק להיות מנוהל על ידם ולגרום לך להיות במיטבך בפגישות בשילוב עם חיבור לערכים כדי לסייע לך להתנהל ממלאות ולא מצרכים/חסכים.

בהצלחה
    תמיר סוזן
    אימון אישי הוליסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בדייטים - תגובה

גרשון מורג
    01/06/2011

שלום דורון,
    תודה שפנית אלינו.
    לפי התאור שלך אפשר לנחש שמה שאתה חש הם התקפי חרדה לפני ובמשך הדייט.
    השאלה המתבקשת כאן הינה: בפני מה אתה חרד? ולמיטב הבנתי התשובות הכוללניות יכולות להיות רק שתים: או מכשלון או מהצלחה.
    אז בא השלב השני בשאלות: מה מאיים עליך בכישלון בדייט ו/או מה מאיים עליך בהצלחה בדייט. כמובן שלשאלות אלה רק אתה יכול להשיב.
    בדרך כלל קל להשיב לשאלה מה מאיים עליך בכשלון. לא תמיד קל לזהות בעצמך מה מאיים עליך בהצלחה. בכל מקרה הרי תרגיל שאתה יכול לבצע לבד עם עצמך:
    שב עם נייר ועפרון וכתוב בראש הדף אחת השאלות (למשל "מה מאיים עלי בעצם כישלון בדייט?"). עכשיו כתוב כל דבר (אבל כל דבר!!!) שעולה על דעתך בתור תשובה. אל תגביל את עצמך בכלום.
    חזור על התרגיל עם השאלה השניה (ההצלחה בדייט).
    חשוב מאד שתהיה כן ופתוח עם עצמך בכתיבת התשובות. כתוב בחופשיות וללא עצירה אפילו הדברים שנראים לך הכי טיפשיים ומגוכחים. ממילא זה רק עבורך ואף אחד אחר לא חייב לקרוא זאת.
    כשתסיים לכתוב, תניח את הדפים ותחזור לקרוא בהם לאחר שעה או יותר. נראה מה יעלה בראשך ובאיזור הבטן שלך...
    מלבד זאת, תהליך של אימון אישי יכול להביא לך בהירות גדולה נוספת בעניין זה ואולי בעניינים אחרים המשפיעים עליך.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו