כלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלים
    זהר נבט
    03/01/2008

שלום,

מהם הכלים הייחודיים לקואצ'ינג שאדם לא יכול להעניק לעצמו לבד באימון עצמי הקיים באופן טבעי אצל כול אחד על מנת להמשיך בדרכו. כוח, אנרגיה, נחישות. באילו כלים אתן מעצימות יכולות שכנוע עצמי מעבר למה שקיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלים

הוספת תגובה

• אימון עצמי לעבר השגת המטרה

דפנה סלען
    04/01/2008

שלום זוהר,
    כבר אמרתי בפורום שאני מאמינה שאנחנו מאמנים את עצמנו כל הזמן בצורה מודעת ובצורה לא מודעת. האימון מותח קצת את גבולות היכולת בעזרת שאלת שאלות מעצימות, הבהרת המצב הקיים והמצב אליו רוצים להגיע. כל הכלים של האימון נועדו לעזור לנו לאמן את עצמנו לקראת המטרה שאנחנו רוצים להשיג. אחד הכלים העוצמתיים היא יצירת התמונה העתידית תוך עירוב כל החושים : איך אני נראה שם? מה אני מרגיש? איזה משפטים רצים לי בראש? ממש תמונה עשירה של המצב אליו אני שואף להגיע. לאחר הבהרת התמונה בעזרת שאלות אלה ונוספות בוחנים יחד כיצד ניתן להגיע לשם?מה הכוחות והמשאבים שיש לי כדי להגיע למטרה? כוחות ומשאבים שאני כבר מכיר ויודע והחידוש: כוחות ומשאבים שיש לי ואני לא מודע להם - כאן שוב יש סדרה של שאלות מעצימות לחשיפת אותן כוחות.
    וכך התהליך ממשיך כשיש אימון עם המאמן להשגת המטרה ויישום של המתאמן = אימון עצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו