מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באפטותרון10/07/2008
שלום באם ניתן לרכוש מרשם הומאופתי מוכן לאפטות בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
כרמית ברלין12/07/2008הי רון ותודה על פנייתך
בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם - כמכלול. לכן אין תרופה הומאופתית ספציפית לאפטות. קיימות למעלה מ-3000 תרופות הומאופתיות והתאמת התרופה ההומאופתית לאדם נעשית לאחר תשאול מקיף, בו ההומאופת לומד את מאפייניו הייחודיים של האדם ומתאים לו באופן אישי וייחודי בהתאם לסיפור המקרה שלו את התרופה ההומאופתית. שהיא כמובן, תתן מענה לכל בעיותיו של האדם בו זמנית ובכל המישורים.
אין תרופה ספיצפית למחלה.
אם תגש לבית המרקחת ייתכן שיתנו לך "משהו לאפטות" אבל עלייך להבין, שאם המקרה שלך לא נלקח כראוי לפי הקריטריונים שציינתי למעלה, האפטות אולי יחלפו, לזמן מה, אך יחזרו ובעייתך לא תיפתר מהשורש.
יש לי נסיון בזה, אשמח לעזור
בהצלחה
לה"ת כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחים מה מותר?דיקלה07/07/2008
בזמן טיפול הומאופטי אילו מותר ואילו אסור? אני יודעת שנענע מנטה וקופאין אסור. האם כל הצמחים האחרים מותרים? מה לגבי קלנדולה ותה סירפד? (לואיזה ומליסה אני בד"כ שותה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות
יואב פנחס08/07/2008מומלץ להמנע משימוש בכל צמחי המרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי בצל ושום?
דיקלה15/07/2008אני יודעת שיש כאלה שמתירים ויש כאלה שאומרים לא בכמויות. האם זה משנה אם הוא מבושל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אינוזיטולDMG05/07/2008
שלום, קראתי שאינוסיטול עוזר לאנשים הסובלים מדכאון, הפרעות חרדה, או בעיות שליטה בדחפים impulse control disorders אפשר לומר שיש לי קצת מכל אחד מהנ"ל. לכן יש לי מספר שאלות ואודה לכם אם תוכלו לסייע: א. האם ידוע כי לאינוסיטול אכן יש השפעה מיטיבה בהקשר הזה? ב. האם נכון גם כי הוא מסייע בעיבוד וניצול שומנים ע"י הגוף? ג. האם ניתן ליטול אותו ללא מרשם? במידה וכן אשמח לדעת באיזה תרכובת ומינון מומלץ להשתמש (כי ישנם בשוק מוצרים של יצרנים שונים המכילים אינוסיטול בכמויות ושילובים שונים עם חומרים אחרים, ואיני יודעת מה עדיף). ד. האם ישנן תופעות לוואי כלשהן? תודה רבה מראש ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינוסיטול
כרמית ברלין12/07/2008תודה על פנייתך
לצערי לא אוכל לענות לשאלתך, כיוון שאין לי מושג מה זה אינוסיטול, ע"פ מיטב הבנתי אין זה קשור בהומאופתיה
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן02/07/2008
שלום רב, בני בן 9 החל לאחרונה לדעתי להראות סימנים של אובססיה כפייתית. הוא החל לפסוע על בלטות מסויימות ולעשות מדי פעם טקסים מוזרים לפני השינה. אני לא יודע אם מדובר במשחק או שיש לי צורך לקחת אותו לפסיכיאטר. בכל מקרה, בינתיים, עד שאראה אם מצבו ממשיך כך, אפשר לקבל המלצה לטיפול טבעי באובסייה, אם קיים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה והתנהגות כפייתית
כרמית ברלין12/07/2008הי רן ותודה על פנייתך
הומאופתיה יכולה לעזור ולפתור את בעיית ההתנהגות הכפייתית שאתה מתאר אצל בנך.
מנסיוני, טיפלתי ואף ראיתי תוצאות טובות תחת טיפול הומאופתי בבעיות שכאלה.
בהבנה ההומאופתית הבעיה שאיתה אדם מגיע לטיפול, היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק יותר ובהומאופתיה אנו מנסים לרפא את המשהו העמוק הזה מהשורש.
בהומאופתיה אנו מטפלים באדם כמכלול, גוף, נפש בו זמנית, הטיפול הוא בטוח, ללא תופעות לוואי. אני ממליצה לך בחום לגשת להומאופת מוסמך כדי לפתור את הבעיה עוד בשלב הזה.
אשמח לעזור
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה לנשים בהריוןאהובה29/06/2008
שלום, האם יש טיפול הומאופתי המותאם לנשים בהריון ונועד להרגיע ולהשרות עליהן קצת שלווה<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והומאופתיה
כרמית ברלין01/07/2008הי אהובה ותודה על פנייתך
התשובה לשאלתך היא בהחלט!!!
ראשית הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שמטפלת בכל עניין ודבר, בכל גיל ובכל מצב.
הסיבה לכך היא, שהומאופתיה לא מטפלת במחלות או בבעיות, כי אם בבני אדם כמכלול.
הטיפול ההומאופתי מתבמע באמצעות רמדי (שם כללי לתרופוה הומאופתית) שמותאמתבאופן אישי וייחודי לאדם ולבעיותו.
הרמדי הוא איזשהוא חומר ראשוני שעבר דילולים רבים במים עד שלא נשארת בו אפילו מולקולה אחת של חומר, אי לכך הטיפול הוא לא מסוכן, נטול תופעות לואי ובטוח לשימוש בתינוקות, ילדים, נשים הרות ומניקות.
לפי שאלתך, את מבקשת משהו שירגיע אותך בתקופת ההריון, אני מציעה לך להגיע להומאופת מוסמך, שבהתאם לאיפיונים הייחודיים שלך יתאים לך רמדי ויוכל לעזור לך.
מקווה שעניתי לשאלתך
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחוסר אנרגיה ועייפותמירית26/06/2008
שלום רב, לאחרונה אני נתקלת בתופעות של התקף סחרחורות , זיעה קרה בפנים ורצון ישר להכנס לשירותים(מן הרפיית שרירים), בנוסף רוב היום מלווה אותי עייפות וחוסר כוח ואנרגיה ולעתים דפיקות לב חזקות שעבר התופעות אלו לא היו , ביצעתי בדיקות דם ושתן ולא נמצא שום דבר, איזה תרופות טבעיות אני יכולה לקחת לחיזוק אנרגיות ונגד עייפות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אנרגיה ועייפות.
כרמית ברלין01/07/2008ראשית תודה על פנייתך
שנית - אין בהומאופתיה קלאסית תרופה ספציפית לבעיה זו או אחרת.
בהומאופתיה מטפלים באדם כמכלול: גוף נפש רגש וכו'... הכל בו זמנית.
ההתאמה של התרופה ההומאופתית לאדם, נעשית באופן ייחודי, בהתאם למאפייניו של האדם בכל המישורים. הטיפול הוא טיפול אינדבידואלי. זו הסיבה אין תרופה ספיצפית לבעיה ספציפית.
לדעתי את צריכה לגשת להומאופת מוסמך שישמע את כל סיפור המקרה ויוכל להתאים לך תרופה הומאופתית
מקווה שהצלחתי לעזור.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל23/06/2008
שלום ,
היתי רוצה לקבל את עזרתך.
אני סובלת מהרגשה של חנק וגוש בגרון , כאילו כל הזמן משהו נמצא בגרון וחונק אותי מבפנים.
עשיתי בדיקות הבאות :
גסטרוסקופיה - ממצאים : בקע סערפתי קצר , גסטריטיס , טופלתי בלנטון .
CT גרון - תקין
אולטרסאונד גרון - תקין
רנגן גרון ולועה עם בליעת בריום - תקין לא נמצא ריפלוקס .
צילום חזה/ ריאות - תקין
אקג - תקין
א.א.ג. - בדיקהעם סיב אופטי - תקינה
בדיקות דם תקינות .
אחרי כל זה , אני לא מאובחנת, רופא גסטרו אומר שזה יכול להיות שיש ריפלוקס או שזה מבקע , בקיצור הוא לא יודע ...
רופאת משפחה שולחת אותי לפסיכיאטר ...
מה אתה חושב על כל זה? יש איזה בדיקות אחרות שצריך לעשות בשביל
לאבחן מה זה ? אני ממש לא מתפקדת עם הרגשה הזאת כל הזמן
בתודה מראש ,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה יכולה לעזור ובגדול!!!
כרמית ברלין01/07/2008הי דניאלה ותודה על פנייתך.
אנסה להסביר לך משהו ובכך מקווה שאענה על שאלתך ואולי אוכל לעזור.
מהדברים שכתבת עושה רושם שאת סובלת.... ובלי להכיר אותך צר לי על כך מאד.
הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שבה לא מטפלים במחלות או בבעיות, כי אם באדם, הבנתנו היא כזו שהסימפטום שאדם מגיע איתו, הוא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק ופנימי יותר (בעמוק ופנימי הכוונה היא לאו דווקא לנפשי) בהומאופתיה מרפאים את הבעיה מהשורש.
כששני אנשים חולים בדלקת גרון מגיעים לרופא המשפחה, סביר שיצאו עם אותה אנטיביוטיקה לדלקת גרון.
בהומאופתיה זה שונה, שני אנשים שמגיעים להומאופת עם אותה בעיה יצאו אם שתי תרופות הומאופתיות שונות. בהומאופתיה לא משנה תמיד איך קוראים לזה, לא משנה השם עם ההאבחנה משנה איך זה מרגיש ואיך זה נראה אצל האינדבידואל המתלונן. כי הרי כממשהסברתי לך אנחנו לא מטפלים במחלות/בעיות כי אם בבני אדם. הטיפול הוא ייחודי, מותאם באופן ייחודי לאדם ולהרגשתו האישית. אני ממליצה לך בחום לגשת להומאופת, אני בטוחה ומאמינה שתמצאי מזור להרגשתך.
צלצלי אלי אם את רוצה, אשמח להסביר לך יותר לעומק.
בהצלחה רבה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו לביטחון עצמיאורנה22/06/2008
שלום, האם יש טיפול הומאופתי שמתמקד בעבודה על ביטחון עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון עצמי
יואב פנחס01/07/2008שלום אורנה
קודם כל התשובה היא כן, טיפלתי ברבים שסבלו מבעיות של ביטחון עצמי אך צריך להבין ש
בהומאופתיה זה שונה, שני אנשים שמגיעים להומאופת עם אותה בעיה יצאו אם שתי תרופות הומאופתיות שונות. בהומאופתיה לא משנה תמיד איך קוראים לזה, לא משנה השם עם ההאבחנה משנה איך זה מרגיש ואיך זה נראה אצל האינדבידואל המתלונן. אנחנו לא מטפלים במחלות/בעיות כי אם בבני אדם. הטיפול הוא ייחודי, מותאם באופן ייחודי לאדם ולהרגשתו האישית. אני ממליץ לך בחום לגשת להומאופת, ולקבל טיפול
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהולרי19/06/2008
שלום רב,
יש לי כאבי גב תחתון עקב ישיבה ממושכת במשרד כל היום - האם יש משהו שיכול לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה ממושכת
כרמית ברלין01/07/2008תודה על פנייתך
לשאלתך - מעבר לפעילות גופנית, תרגילים, כיסא נוח יותר, התאמת כריות נוחות כאשר את יושבת בעבודה.....
ניתן לעזור לך גם בהומאופתיה. אבל לדעתי הדגש הוא על שינוי סביבתי יותר.
כי עלייך להבין שגם אם יתנו לך טיפול הומאופתי שיפחית את הכאבים, עדיין לא תשתנה העובדה שאת יושבת ישיבה ממושכת כל היום ובמלים אחרות, הבעיה לא תיפטר לגמרי.
זה כמו לתת לחולה אסטמה לשבת כל היום בתוך פיח של ארובה - גם אם ניתן לו הומאופתיה, משאפים ואינהלציות, נוכל לשפר אותו במעט, עדיין הוא יצטרך לצאת מתוך הארובה.....
מקווה שהבנת....
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לילדיםאביטל19/06/2008
שלום רב, ביתי בת 8.5 .היא סובלת מהשמנת יתר ונמצאת במעקב של דיאטנית. למרות זאת , היא אינה מצליחה לשמור על משקלה ואף לפעמים עולה במשקל. האם קיים טיפול הומיאפתי שיכול לעזור?( בהורדת החשק לאוכל וכו') תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
כרמית ברלין01/07/2008הי אביטל ותודה על פנייתך
כמה דברים שקשורים במשקל.
ראשית כדרך להורדה במשקל ולמידת אכילה נכונה, אני ממליצה לך בחום על שומרי משקל. יש להם גם מסלול לילדים ולנוער, הדרך שלהם בטוחה ומלמדת את האדם לאכול נכון ולשמור ועדיין לא להרגיש שהוא ב"מבצע " של דיאטה.
שנית - אין טיפול ספציפי שיגרום לדיכוי תאבון, ועלייך להבין שזו גם לא הדרך הנכונה, ושלדכא לה את החשק לאכול, זה לא לרפא אותה מה"מחלה" שלה.
- להפך.
בהומאופתיה אנו מטפלים ומרפאים את הבעיה מהשורש, כי בהבנה שלנו הבעיה של ההשמנה היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק יותר.
ייתכן מאד, שאם היא תקבל טיפול הומאופתי נכון, משהו ברצון שלה לאכול יתאזן, וכתוצאה מכך היא גם תרד במשקל.
אני ממליצה לך בחום לקחת אותה להומאופת מוסמך.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהרזיהרחל19/06/2008
שלום, האם יש משהו הומאופתי שיכול לעעזור לי בירידה במשקל בנוסף לדיאטה ואימון בחדר כושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
יואב פנחס01/07/2008שלום רחל,
כמה דברים שקשורים במשקל.
אין טיפול ספציפי שיגרום לדיכוי תאבון, ועלייך להבין שזו גם לא הדרך הנכונה, ושלדכא לה את החשק לאכול, זה לא לרפא אותה מהשורשquot; שלה.
- להפך.
בהומאופתיה אנו מטפלים ומרפאים את הבעיה מהשורש, כי בהבנה שלנו הבעיה של ההשמנה היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק יותר.
ייתכן מאד, שאם תקבלי טיפול הומאופתי נכון, משהו ברצון שלך לאכול יתאזן, וכתוצאה מכך תרדי במשקל.
טיפלתי במספר אנשים עם בעיית משקל שהטיפול נתן להם את הכוח הפנימי לאכול פחות ולרדת.
בהצלחה
יואב פנחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי16/06/2008
שלום רב
האם לדעתכם ניתן לטפל בחצוצרות סתומות באמצעות טיפול הומאופתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות סתומות.
כרמית ברלין17/06/2008הי גלי ותודה על פנייתך
בהחלט!!! ניתן לטפל בעזרת הומאופתיה בכל דבר.
אנו סבורים שהבעיה איתה מגיע המטופל הינה רק ביטוי חיצוני למשהו יותר פנימי ועמוק. ואנו בהומאופתיה מנסים לטפל ולרפא את ה"משהו העמוק" הזה מהשורש. בעינינו המחלה, או השינוי שמתחולל ברקמות, הוא רק התוצאה, ולפניה קדמו עוד דברים.
בהומאופתיה אין מטפלים במחלות או בבעיות, מטפלים באדם כמכלול. ומתייחסים לכל המישורים של האדם בו זמנית: גוף, נפש, רגש וכו'....
להומאופתיה נסיון טוב ומוצלח בטיפול בבעיות הורמונליות שונות וכן בבעיות פיריון.
אני ממליצה לך בחום להגיע להומאופת מוסמך
אשמח לעזור
בהצלחה רבה.
כרמית
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה כרמית
גלי17/06/2008תודה על התגובה המעודדת, כבר הייתי קרובה ליאוש..
האם את מכירה מישהי שלקתה בבעיה כמו שלי והצליחה בעזרת הטיפול ההומאופתי לטפל בבעיה?
יעזור לי מאד לדבר עם מישהי כזו לפני התחלת טיפול.
איפה את מקבלת מטופלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגלי.
ברלין כרמית18/06/2008הי גלי, אני שמחה שתשובתי עודדה אותך, אף פעם אסור להתייאש.
אני לא מכירה ספציפית מישהי עם חצוצרות סתומות, אבל טיפלתי בלא מעט בעיות הורמונליות ובעיות פיריון למיניהן. כולל שחלות פוליציטסות, ציסטות וכו....
אני מקבלת בכ"ס ברח היסמין 2 . ובקדימה ברחוב הפלמ"ח 90. בנוסף אני מקבלת דרך קופ"ח לאומית
אשמח לעזור לך. 0544440477 צלצלי - נדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל15/06/2008
שלום רב,
אני רוצה לקבל המלצה לתחשיר הומאופתי לטיפול בטחורים, אם יש טיפול כזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה וטחורים.
כרמית ברלין15/06/2008סיגל שלום רב ותודה על פנייתך
ראשית, הומאופתיה היא שיטת טיפול המטפלת בכל עניין ודבר, בכל בעיה ובכל גיל.
בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם, כמכלול: גוף, נפש, רגש וכו'....
התאמת התרופה ההומאופתית לאדם נעשית תוך התייחסות למאפיינים הייחודיים של כל אדם ואדם באשר הוא, ותוך התייחסות למאפייני בעייתו.
זו הסיבה שבהומאופתיה קלאסית, אין תכשיר ספציפי למחלה מסויימת. יש תכשיר ספציפי לאדם.
על כן המלצתי אלייך היא להגיע להומאופת מוסמך בצורה מסודרת, אשר יתאים לך תרופה הומאופתית באופן ייחודי, תרופה שתכלול את כל מאפייניך ובעיותייך במישורים השונים בו זמנית.
הצלחה רבה, אשמח לעזור
ברלין כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנזימים ותפקודי כבדעינת12/06/2008
שלום..
ברצוני לדעת האם לכדורי "האנזימון" יש השפעה על תוצאות בדיקת תפקודי הכבד??
כלומר אם אני צריכה לעשות בדיקות תפקודי כבד, אני צריה להפסיק לנטול את הכדורים?? תודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימון
כרמית ברלין15/06/2008הי עינת
אין לי מושג או ידע לגבי ה"אנזימון" זו לא תרופה הומאופתית, אני מציעה לך לגשת לרופא או למטפל שנתן לך אותו ולבדוק יותר לעומק
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון הומאופטי לפטרת בכפות הרגלייםאמא מודאגת06/06/2008
בבדיקה אצל רופא עור, נאמר לי שהעור הקשה עם החריצים בכפות רגלי, ממנו אני סובלת יותר מ 10 שנים , הוא בעצם פטריה, וניתן לי מרשם לתרופות (משחות למריחה).
רציתי לדעת אם יש תרופה הומאופתית שמטפלת בבעיה, אני נגד תרופות ואייני משתמשת אפילו באקמול, כך שחשבתי שפתרון הומאופתי יכול להתאים לי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ברגליים
כרמית ברלין10/06/2008הי איילה ותודה על פנייתך
למעשה הומאופתיה היא שיטת טיפול שמטפלת בכל עניין ודבר. הן בבעיות פיזיות והן בבעיות רגשיות ונפשיות.
והסיבה לכך היא כיוון שבהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם כמכלול, וכך למעשה ניתן לטפל בכל דבר.
בנוסף, כיוון שאין אנו מטפלים במחלות או בבעיות, אין אנו מטפלים נקודתית בבעיה מסויימת. בהבנה שלנו הסימפטום איתו מגיע האדם הוא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר ועמוק, ובהומאופתיה אנו מרפאים ומטפלים במשהו העמוק הזה. זאת עושים ע"י התאמה אינדבידואלית של תרופה הומאופתית לאדם היושב מולנו. ההתאמה היא ייחודית וכוללת את כל בעיותיו של המטופל בו זמנית.
זו הסיבה שאין לנו תרופה ספציפית לדלקות אוזניים או לפטריות בעור. ההתאמה היא למכלול של האדם.
הומאופתיה בהחלט מנסיוני יכולה לעזור לך ולרפא את בעייתך
מאחלת לך הצלחה מרובה ויום נעים
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)