פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפוי רירית קיבה ומעי רגיז
    איי
    18/08/2008

אנא עצתך לריפוי רירית הקיבה ומעי רגיז - סיימתי אנטיביוטיקות ממושכות שחיסלו את חיידק ההליקובקטר וטיפלו בדלקת הערמונית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כללי

al
    22/08/2008

שלום לאיי הניכבד. אני רואה את "הפוסט" שלך בלא מעט פורומים. אתה בדרך לא נכונה. אם אתה רוצה טיפול עיניני ולא ווירטואלי בהומיאופתיה?,אנה פנה ישירות לכרמית. וזכור ידידי: טיפול ווירטואלי מוביל לבריאות ווירטואלית!!!!!!!!!! . היתעוררות נעימה. אלכסנדר דגן N.D [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בועז רון
    25/08/2008

שלום לך

כפי שאנחנו חוזרים ואומרים - טיפול בסימפטומים איננו מהווה טיפול מהשורש. כלומר הסימפטום עליו כתבת הוא כמו נורית אזהרה ברכב, נורית הבאה לאותת על תקלה. טיפול בסימפטום כמוהו כהסרת הנורית. ברור לכל בר דעת שלא רק שהבעיה לא נפטרה, אלא הולכת להחמיר... הטיפול השורשי בא להחזיר את מכלול האדם לבריאות, כך שיתחזקו כוחותיו הטבעיים והסימפטומים ילכו ויעלמו.

מאחל לך בריאות שלמה
    ד"ר בועז רון.

* ולגבי כל מיני הערות ומתכתבים שמזלזלים בהומאופתיה, היופי - שזו זכותם לפסול דברים, גם אם הם לא מבינים, גם אם טועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה כחמישה חודשים - מה עושים?
    נערה
    16/08/2008

שלום , אני מטופלת בהומאופתיה כחמישה חודשים כנגד מיגרנה חזקה , קוליטיס קרוהן ,מעי רגיז וגסטריטיס ועדיין אין שיפור במצבי . נטלתי עד כה מגנזיה קרבונה , קורפ מטאל , סאנגווינאריה , סטרס פורמולה ,פוספורוס כדוריות היה שיפור בזמן הקורפ מטאל ובזמן הסאנגווינריה ,אבל רק שיפור יחסי לא טוטאלי . גם טופלתי בדיקור סיני , רפלקסולוגיה ,פרחי באך . מה עושים ? האם ניתן למצוא פתרון למצב כזה בעזרת הומיאופתיה? תודה על תגובה

הוספת תגובה

• כללי

al
    19/08/2008

שלום מישהי.
    הומיאופתיה בידיים מיקצועיות עושה דברים מרחיקי לכת.
    אבל במצבך המורכב הומיאופתיה היא חלק מהכלים.
    הכלים של תזונה והיתנהגות הם מרכזיים ביותר,ואליהם
    מתלווים שאר הכלים,כאשר הומיאופתיה היא בדרך כלל
    כלי מרכזי.
    מקווה "שתעשי לביתך" את מה שנחוץ ומועיל.
    רק בשורות טובות.
    אלכסנדר דגן N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אפשר עיצה?

נערה
    27/08/2008

יש לי תור ב9\16 ועכשיו היא בחופש . כשלקחתי את הSILICEA LM 1 החמיר את כאבי הראש שלי ... אבל גם בלי זה יש לי כאבי ראש , מה עושים כדי להיפטר מזה??? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעזור

כרמית ברלין
    31/08/2008

שלום רב ותודה על פנייתך.
    בהומאופתיה אכן ניתן לעזור לך בבעיות שציינת.
    אבל - עלייך להבין משהו מאד חשוב. הבעיות שציינת שמהם את סובלת הן מחלות עמוקות. תחת הומאופתיה טובה תוכלי לראות שינוי ושיפור לאורך זמן אבל במחלות עמוקות שכאלה, זה אכן לוקח זמן. ולזה צריך סבלנות.
    אני מבינה שניסית שיטות טיפול שונות, אני מקווה שלא ניסית את כולן בו זמנית.
    צריך לנסות ולהתחבר לדרך אחת ולדבוק בה תקופה כדי לבחון מה ההשפעה שלה על מצבך.
    הומאופתיה היא בהחלט הדרך שתוכל לסייע לך, כל הרעיון בהומאופתיה הוא שאין אנו מטפלים במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם ככמכלול. כל המישורים של האדם חשובים לנו להבנת המקרה ולבחירת התרופה ההומאופתית (הרמדי) המתאימה..
    אני מאחלת לך הצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על איחולייך

נערה
    01/09/2008

אבל את חושבת שהטיפול שניתן לי הוא לא נכון , ואולי את יודעת מה כן נכון לתת לי? להרגעה לפחות* תודה מראש על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על תגובה

ברלין כרמית
    01/09/2008

לצערי, מתגובתך לתשובתי, אני מקבלת את הרושם שלא הבנת את כוונתי כראוי. לא אמרתי שהטיפול שקיבלת לא נכון, כדברייך. ניסיתי להסביר לך שמחלה שנחשבת על פי ההומאופתיה כעמוקה - כמו קרוהן, דורשת טיפול והתייחסות מעמיקים. ודורשת מהמטופל סבלנות... אני מבינה שאת סובלת ומחפשת עזרה והקלה אך לא אוכל לייעץ לך על טיפול כלשהו דרך האינטרנט. מעבר לעובדה שזה לא נכון ולא מקצועי, עליי גם להכיר את המאפיינים שלך ואת הדברים המייחדים אותך בבעייתך בכדי שאוכל להתאים לך את הרמדי ההומאופתית, שתוכל לגרום הקלה למצבך. זאת לא אוכל לעשות על סמך מה שכתבת לי עד כה. אני מייעצת לך לגשת להומאופת מוסמך או לחילופין אם את מעוניינת, ליצור איתי קשר בצורה יותר רצינית ומעמיקה ואני אשמח באמת לסייע לך. ושוב בהצלחה רבה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב רוח
    ויקי
    13/08/2008

שלום, האם הומאופתיה מטפלת גם במצב רוח ירוד ובשינויי מצב רוח קיצוניים?

לקביעת תור
    סגירה
    מצב רוח

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בועז רון
    14/08/2008

שלום לך

יש הצלחה רבה בטיפול באנשים הסובלים מטווח "הפרעות במצב הרוח", החל מדיכדוך קל עד דיכאון קשה, כולל תנודות במצבי רוח וכו'. כולל באנשים המטופלים בתרופות. עם התחזקות המטופל - מורידים את מינון הטיפול התרופתי. מניסיוני השיפורים במיוחד בתחום זה הם דרמטיים ומאוד משמחים .
    את מוזמנת לקרוא על דיכאון, ועל הטיפולים בו באתר. בשבועות הקרובים - אוסיף מכתבים ממטופלים שטופלו בנושאים שונים לשם התרשמות טובה יותר מהטיפול ההומאופתי.

בבריאות שלמה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה
    קרן פ.
    10/08/2008

שלום רב, אני סובלת מקשיי הירדמות ומנדודי שינה, האם טיפול הומאופתי יכול להיות לעזר? כמו כן האם מדובר בטיפול ארוך טווח?

לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בועז רון
    14/08/2008

שלום לך

איכות ורציפות השינה מהווה מדד חשוב מאוד לבריאות האדם, מעבר לכך לשינה של פונקציה של "מילוי מצברים", פגיעה בה, בייחוד לאורך זמן - פוגעת בתפקוד היומי.
    להומאופתיה הצלחה רבה בטיפול באנשים הסובלים מבעיות שינה (קשיי הירדמות, קשיי יקיצה, סיוטי לילה, שינה לא אכותית ועוד), בכל גיל החל מתינוקות, ילדים, מתבגרים ומבוגרים. אורך הטיפול נקבע ע"פ המקרה והתקדמות ההחלמה.
    כפי שכתבתי בעבר הטיפול ההומאופתי מטפל במכלול האדם, כך שעם השיפור בשינה חלים שיפורים רבים במכלול האדם.

בריאות שלמה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום
    ל.
    07/08/2008

הנני בת 53 וכחצי שנה אני סובלת מ גלי חום נוראיים מפני שיש לי קרישתיות יתר אסור לי לקבל הורמונים מכל סוג שהוא. האם יש טיפול הומאופתי שיכול לעזור לי? כמו כן אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן מה ניתן לעשות? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר בועז רון
    08/08/2008

לטיפול הומאופתי שי הצלחות רבות בטיפול בנשים הסובלות מתופעות גיל המעבר. במקרה שלך שהאופציה להורמונים לא אפשרית, הבחירה ברפואה משלימה/ הומאופתיה מתחזקת.
    דלקות בדרכי השתן הם עוד סימן, מעין "נורת אזהרה" שבאה ללמד על מצב שלא באיזון מלא, לא בבריאות מלאה. למרות שנשים רבות סובלות מדלקות אלו בחייהן ויש תחוש שזה חלק מהחיים, ההומאופתיה באה ואמרת שזה ממש לא חלק מהחיים.
    המטרה היא ל"החזיר את האדם" לבריאות כלומר להביא אותו לבריאות נפשית, פיזית ואנרגטית, כך שלא יזדקק ל"נורות אדומות" כדוגמת דלקות, גלי חום וכו'.

מאחל לך בריאות שלמה
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת מומחה בהומיאופתיה
    מירה
    04/08/2008

שלום רב, מחפשת מומחה בהומיאופתיה למתן חוות דעת לבית משפט. אם מכירים או מעונינים אשמח. תודה.

הוספת תגובה

• תשובה למירה

ד''ר בועז רון
    07/08/2008

אשמח לקבל פרטים נוספים על מנת שאוכל לכוון אותך, האם חוות דעת על טיפול הומאופתי? על מהות ההומאופתיה עצמה?
    אשמח להיות לעזר
    ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שיר
    03/08/2008

רציתי לדעת איזה רמדי בהומאופתיה מומלצת לעצירות כרונית. אשמח לתגובה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עצירות

כרמית ברלין
    03/08/2008

הי שיר ותודה על פנייתך.
    בהומאופתיה ההסתכלות שלנו על הדברים היא קצת אחרת. ראשית אנחנו לא מטפלים במחלות, כי אם בבני אדם ושימת הדגש היא על המכלול של האדם (כל המישורים גוף, נפש, רגש) . יכולים להגיע מס אנשים עם עצירות וכל אחד יצא מההומאופת עם רמדי אחרת, כיוון שבהומאופתיה, יש שימת דגש על הייחודיות ועל המאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד. מה עוד שבהבנה ההומאופתית הסימפטום איתו האדם מגיע (במקרה שלך העצירות) הוא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק ופנימי וההומאופתיה מנסה לרפא את הבעיה מהעומק ומהשורש.
    בגלל כל מה שציינתי אין רמדי ספציפית לעצירות.
    אני ממליצה לך בחום להגיע להומאופת מוסמך.
    אשמח לעזור
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצר נשימה
    אור
    29/07/2008

יש לי ילד בן 7 חודשים והוא סובל מקוצר נשימה ומטופל כרגע באינהלציות האם יש אפשרות לעזור לו בצורה טבעית, בכדי שלא יגיע למצב של אסמה וטיפול במשאפים, מאוד קשה לו להתגבר על התקררות קטנה וזה הופך לצפצופים מהריאות ולטיפול יותר אינטנסיבי כמו לדוגמא סטרואידים... האם יש דרך לעזור לו בצורה הומאופטית? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קוצר נשימה

הוספת תגובה

• קוצר נשימה והומאופתיה

כרמית ברלין
    30/07/2008

הי אור ותודה על פנייתך.
    כמובן שניתן לעזור לבנך בעזרת הומאופתיה.
    מנסיוני ראיתי, שמטופלים שהגיעו אלי, כשהם סובלים מבעיות בדרכי הנשימה, אסטמה, ברונכיט וכו'... השתפרו בצורה בלתי רגילה תחת הטיפול ההומאופתי. כמות האינהלציות או לחילופין תדירות ההתקפים פחתו באופן משמעותי עד שעם הזמן לא היה בהם צורך בכלל. בנוסף מערכת החיסון התחזקה והיכולת להתגבר על מחלות התגברה.
    בנך עדיין קטן ולכן הדרך הטובה ביותר להוציא אותו מהמצב הזה ומהר, היא בעזרת הומאופתיה.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול שלא מטפלת במחלות כי אם באדם כמכלול. על פי מאפייניו של מטופל בוחרים עבורו תרופה הומאופתית שתתאים לו באופן אישי וייחודי. התרופה אינה מסוכנת, ללא תופעות לוואי ובטוחה בשימוש גם בתינוקות (וגם בנשים בהריון).
    חשוב שתביני שהאינהלציות הסטראוידים וכל התכשירים האחרים, לא מרפאים את המחלה, אלא מטפלים בסימפטומים. לעומת הומאופתיה שמטפלת בשורש הבעיה ומביאה את האדם (עם סבלנות וזמן) למצב של ריפוי.
    בהצלחה רבה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים בלשון ובחניכיים
    kobi
    26/07/2008

שלום לבתי בת 15 חודש צצו פצעים לבנים בלשון ובחניכיים,כתוצאה מכך מסרבת לשתות ,לאכול והפרעות בשינה כמוכן סובלת מריור רב והבל פה חריף. במה ניתן להקל על כאבה? חשוב לציין בשל הריור היא מאבדת הרבה נוזלים תודה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים בפה

כרמית ברלין
    26/07/2008

שלום קובי ותודה על פנייתך.
    ניתן לטפל בביתך ולסייע לה במצבה במהירות בעזרת הומאופתיה. בהומאופתיה קיימות כ-3000 תרופות הומאופתיות. התאמת התרופה לאדם נעשית באופן ייחודי למכלול הסימפטומים של האדם. רק על פי דבריך עולה במחשבתי רמדי שיכולה לסייע לה ובמהירות. אך עלייך להבין שאין באפשרותי להמליץ לך על תרופה זו או אחרת דרך ההתכתבות ביניינו באינטרנט.
    אשמח מאד לעזור לך או לחילופין אני ממליצה לך להגיע עם ביתך להומאופת מוסמך.
    כרמית ברלין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפה

kobi
    27/07/2008

תודה על הרצון והנכונות, מקום מגוריי הוא ספרד האם יש משהוא שתוכלי להמליץ בכל זאת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה באינטרנט

כרמית ברלין
    30/07/2008

הי קובי, שוב תודה על פנייתך
    ושוב סליחה, אסור לי להמליץ על תרופות דרך האינטרנט, מעבר לעובדה שזה לא מקצועי בעיני או נכון לעשות.
    אנא ממך, פנה להומאופת קלאסי בספרד, קיימים כאלה שם לא מעט. ניתן לעשות זאת דרך האגודה להומאופתיה קלאסית.
    שוב תודה וסליחה, שלא יכולתי לסייע יותר כרגע
    בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיאלומה
    מירי
    23/07/2008

שלום, האם אפשר לטפל בחולת סרטן מסוג מיאלומה נפוצה שאינה מקבלת טיפולים כרגע, אלא לוקחת תרופות באופן קבוע? האם הומאופתיה יכולה לחזק לה את המערכת החיסונית ולעזור כנגד כאבי גב?

לקביעת תור
    סגירה
    מיאלומה

הוספת תגובה

• מיאלומה

כרמית ברלין
    02/08/2008

תודה מירי על פנייתך,

בהחלט ניתן לחזק ולסייע במצבך בעזרת הומאופתיה. אשמח לעזור.

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול בהומאופטיה ללא מטפל

זוהרה
    21/08/2008

אני טופלתי במשך כשמונה חודשים ע"י הומאופט קלאסי, לגבי בעיות של עצירות, וחוסר שמחה בעיקר והפסקתי את הביקור אצל ההומאופט והמשכתי לקחת את הרמדי כבר חודשיים בערך. יש בזה סיכון? ועד מתי כדאי להמשיך את הטיפול ההומאופטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תרופות
    שני
    20/07/2008

אני נוטלת 2 כדורים לוויסות לחצי דם, וכדור נוסף לבלוטת התריס, האם ישנה אפשרות להחליפם בהומאופתיה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תרופות

הוספת תגובה

• הומאופתיה כתחליף???

כרמית ברלין
    27/07/2008

הי שני ותודה על פנייתך.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול שאינה מטפלת במחלות, כי אם באדם כמכלול. גוף ונפש כאחד.
    ועל כן ניתן לטפל באמצעותה בכל עניין ודבר.
    גם בבעיות כרוניות עמוקות וגם בבעיות אקוטיות.
    בנוסף בשל הסברי מעלה, הומאופתיה לא משמשת כתחליך ספציפי לכדור זה או אחר.
    ניתן לטפל בהומאופתיה בכל בעיה גם בבעיות יתר לחץ דם וגם בבעיות בבלוטת התריס.
    אך עליך להבין שבמצבי חולי עמוקים שכאלה, זהו סוג של תהליך שלוקח זמן.
    בכדי להוריד תתרופות קונוונציונליות יש תמיד להיוועץ ברופא המטפל, ורצוי להיוועץ ברופא המטפל שרשם לך אותן. ע"פ נסיוני וממה שאני ראיתי וחוויתי כמטפלת, בעזרת טיפול הומאופתי מצבו של האדם משתפר כך, שפעמים רבות הרופא מוריד בעצמו במינון התרופות למטופל. (לא ההומאופת).
    אבל שוב, כל זה לוקח זמן רב. ניתן בהחלט לטפל בך בהומאופתיה בשילוב התרופות הקונוונציונליות בתור התחלה. אם הטיפול ההומאופתי טוב, לאורך זמן תחווי שינויים לטובה, ומצבך ישתפר.
    המלצתי - ששווה לך לנסות.
    בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה
    חן
    17/07/2008

בני כמעט בן 5 , ונמצאה אצלו קנדידה ברמה מאוד גבוהה. קיבלנו טיפול הומאופטי לשם כך. ניתנו לנו 3 בקבוקים עם מינונים שונים, ונאמר לנו להתחיל מ - 2 טיפות פעמיים ביום, וכל 3 ימים להוסיף טיפה עד שנגיע ל - 12 טיפות פעמיים ביום, וכל בקבוק חדש (עם מינון גבוה יותר) להתחיל שוב מ - 2 טיפות. שהגענו ל - 9 טיפות ביום בבקבוק הראשון, הילד שלי פשוט הפסיק לגמרי לשלוט במתן השתן שלו ופספס בלי הפסקה (התחלנו תהליך גמילה מחיתול לפני כ - 4 חודשים והוא היה מפספס פעם אחת במספר ימים, עאשר הייתי לוקחת אותו לשירותים פעם בשעתיים וחצי). ולא רק זאת אלא שהוא הגיע למצב של לעשות כל 10-15 דקות ובכמות גדולה!!!. בבדיקות דם ושתן לא מצאו סיבה לתופעה (אין דלקה או משהו כזה). האם ייתכן שזה ריאקציה של הטיפול? כרגע הפסקתי את הטיפול, והוא מפספס הרבה פחות (אחת ליום או יומיים), והוא עושה בטווח סביר של פעם בשעתיים בערך. האם עליי להמשיך בטיפול ? ומה לעשות אם התופעה חוזרת? ואם אני ממשיכה האם להתחיל מהתחלה או מ-9 טיפות ?

לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה

הוספת תגובה

• קנדידה

כרמית ברלין
    02/08/2008

הי חן ותודה על פנייתך.
    לצערי הרב, לא מוכר לי טיפול הומאופתי באופן שאת מציגה. לא נראה לי שהטיפול הוא טיפול הומאופתי קלאסי. אנא בררי וחיזרי אלי. אשמח לעזור.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבליות טראומיל לפני ניתוח קיסרי
    עדי
    14/07/2008

שלום רב, אני לפני ניתוח קיסרי וקניתי, לאחר התייעצות, טבליות טראומיל- כעת אני 3 ימים לפני הניתוח והתחלתי ליטול 3 פעמים ביום כדור מתחת ללשון. בנוסף אני מעוניינת לקחת משהו נגד חרדה ולהרגע לפני הניתוח, האם טיפות רסקיו רמדי לפני הניתוח יעילות והאם אין התנגשות עם הטראומיל? אשמח לכל רעיון ו/או עיצה אחרת. תודה רבה, עדי

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד"ר בועז רון
    15/07/2008

בהומאופתיה עושים הבדלה בין טיפול כרוני לבין טיפול אקוטי. בעוד שמטרת טיפול כרוני היא להחזיר את האדם לבריאות (נפשית, שכלית, פיזית) ובו יש לקלוע במדויק ע"י תרופה הומאופתית יחידה. הרי שמטרת טיפול אקוטי היא לתת מענה מיידי ונקודתי למצב (כמו זה שאת מתארת), ושימוש בכמה תרופות במקביל יותר נפוץ. טראומיל ניתנת כמשחה, טיפות או כדורים - ומכילה 14 תרופות הומאופתיות! בד"כ אני ממליץ על 3-4 רמדיס למצב שכזה, החשובות שבהן Arnica, Bellis, Calen לגבי רסקיו - אין למיטב ידיעתי התנגשות עם ההומאופתיה, בפרט בטיפול אקוטי שכזה. במידה ואת סובלת ממצבי סטרס/ חרדה/ חוסר שקט בשיגרה (אין הכוונה מן הסתם למצב לפני ניתוח - שמהווה גורם מלחיץ), יש מקום לשקול טיפול הומאופתי. בברכה ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבליות טראומיל לאישה מניקה

מירב
    19/12/2008

האם ניתן לקחת טבליות טראומיל (לכאבי התפרים שלאחר לידה) בתקופת הנקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפילים במערכת העיכול
    אורי
    14/07/2008

שלום! חזרתי מטיול ארוך במזרח לפני כחודשיים ובעקבות הפרעות קלות במערכת העיכול (גזים ויציאות לאחר כל ארוחה) עשיתי בדיקת צואה. בתוצאות הבדיקה הופיעו הטפילים הבאים: Dientamoeba Fragills Blastrocystis hominis הטיפול הקונבנציונלי הוא בעזרת כמויות גדולות של אנטיביוטיקה והתוצאות מוטלות בספק ולכן אני רוצה להימנע מטיפול זה. האם אתם מכירים טיפול אחר? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טפילים במערכת העיכול

הוספת תגובה

• שלום אורי

ד"ר בועז רון
    15/07/2008

בעוד שהרפואה הקונבציונלית מתמקדת בהעלמת הסימפטומים, ההומאופתיה מתמקדת בלחזק את האדם עצמו כמכלול. ישר ולעניין - הסימפטומים, כולל אלו שאתה מתאר, באים להתריע למעשה על ירידה בחוסן הבריאותי. ההומאופתיה לא תטפל בגורם החיצוני (טפילים, פטריות, חיידקים, וירוסים וכו') או בתסמינים של המחלה (כמו "תרופות האנטי": אנטי-דיכאון, אנטי-חרדה, אנטי-ביוטיקה, אנטי- וירלי וכו') אלא תפעל לחיזוק האדם כולל מערכת החיסון שלו, כך הגורמים החיצוניים לא יוכלו להיתפס בו ולגרום למחלה. בבריאות שלמה ד"ר בועז רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רניקה לניתוח קוסמטי
    דניאל
    11/07/2008

אשתי עומדת לעבור בשבוע הבא ניתוח קוסמטי להקטנת חזה. המנתח המליץ על נטילת כדורי ארניקה לפני הניתוח לאחריו. מה דעתך, מה המינון המומלץ והיכן ניתן לרכוש התרופה (האם זו הקיימת בסופר-פארם מספקת ?).

לקביעת תור
    סגירה
    רניקה לניתוח קוסמטי

הוספת תגובה

• הומאופתיה וניתוחים.

כרמית ברלין
    12/07/2008

הי דניאל ותודה על פנייתך

arnica היא רמדי (=תרופה הומאופתית) שבהחלט יכולה לסייע בהחלמה מהירה וקלה יותר לאחר ניתוח. היא לא הרמדי היחידה למצבים אלה. ושימושיה הם לא רק להחלמה מניתוח.
    כל הכבוד לרופא הקונוונציונלי שמבין ונעזר בהומאופתיה להחלמה, אשמח ליצור איתו קשר, אבל רצוי להיוועץ בהומאופת, שיהיה איתכם בקשר on line ויוכל לסייע לכם ממש מאותו הרגע שאשתך יוצאת מחדר הניתוח. גם לגבי הפוטנץ (המינון) וגם לגבי רמדיס אחרות בהתאם למצבה של אשתך לאחר הניתוח., באם היא תצטרך. לגבי arn שקיימת בסופר פארם - אני חושבת שאין אם זה בעיה. אני מציעה לך לצלצל לסופרפארם ירקונים שבפתח תקווה, הם יכולים לשלוח אליך את הרמדי עד לסופרפארם הקרוב למגוריך.
    בהצלחה לאשתך וגם לך, אשמח לעזור
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה