מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא פרטי יותר בקשר לקנדידהשרון15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איזה טיפול הומאופטי יש לקנדידה.
שרון18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בקנדידה
כרמית ברלין21/03/2008תודה על פנייתך.
בהומאופתיה, בניגוד לשיטות טיפול אחרות, אין אנו מטפלים במחלות כי אם באדם כמכלול.
על כן, אין טיפול ספציפי ל"אסטמה" או ל"אלרגיה" או ל"קנדידה"
צריך להגיע להומאופת מוסמך, והוא בהתאם לסיפור המקרה ולמאפיינים שלך יתאים לך תרופה הומאופתית, שתיתן מענה ופתרון לכל הבעיות שיש (כולל הקנדידה) בו זמנית.
ההתייחסות בהומאופטיה היא לייחודיות של האדם, כלומר, חשוב לדעת מה מאפיין אותך ב"קנדידה" שלך.
לדוגמה - שני אנשים שמגיעים לרופא בגלל דלקת גרון, יצאו קרוב לוודאי ממנו עם אותה אנטיביוטיקה.
אותם שנים, כאשר יגיעו להומאופת, יצאו כל אחד עם תרופה הומאופתית שונה. בהתאם למה שמאפיין כל אחד בדלקת גרון שלו.
מקווה שהצלחתי לעזור.
בהצלחה רבה.
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליףשיר14/03/2008
האם יש תרופה טבעית שמחליפה את תרופת "זיפרסקה" שהיא מיועדת לטיפול בפסיכוזות לאחר טיפול ממושך בסמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף
יואב פנחס14/03/2008שלום שרון,
מניסיוני בטיפול במצבים דומים- פסיכוזות לאחר שימוש בחומרים נרקוטיים- ניתן לסייע מאוד בעזרת הומאופתיה.
אך בהומאופתיה אין תרופה אחת למצב זה, אלא יש תרופות רבות. על מנת שהטיפול יצליח יש להתאים תרוםה אחת באופן אישי למטופל ועל שם כך יש צורך בתשאול מעמיק ובסיומו בחירה של תרופה הומאופתית המתאימה למצב.
בברכה,
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפה12/03/2008
אני סובת מנזלת כבר 10 שנים בערך, לא מפסיקה להתעטש.
עשיתי בדיקות לאלרגיה והבדיקות הראו שאני אלרגית כמעט לכל דבר.
רציתי לדעת אם יש טיפול הומופאתי שיכול לעזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה לאלרגיה
יואב פנחס12/03/2008שלום יפה,
בהחלט יש תשובה, אנשים רבים שפנו להומאופתיה עקב בעיה של אלרגיה השתפרו מאוד בעקבות הטיפול ההומאופתי.
בהומאופתיה אין תרוםה אחת לאלרגיה אלא כל מטופל מקבל תרופה("רמדי") הומאופתית המתאימה לו באופן אישי.
במצבים של אלרגיה בדר"כ ניתן לראות שינויים מהירים במצב.
אני ממליץ להתחיל טיפול אצל הומאופת קלאסי בהקדם
במידה ותהיה מעונינת בפרטים נוספים את מוזמנת ליצור איתי קשר
בברכה
יואב פנחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעמית09/03/2008
בני בן חמש סובל מהתקפות קצרת המלוות בליחה רבה ללא חום בדרך כלל יש לציין שהותאמה לו תרופה הומיאופתית מרקיורי סול והוא בפוטנציה 200c אין באפשרותי לקבל יעוץ מאותה הומיאופתית שנתנה את התרופה ואני לא יודעת מה לעשות עם הנוזלים באוזן אשמח לעזרה הוא לאחר התקפה שעברה באופן חלש עם חום נמוך שבא כנראה מהאוזן המצב עכשיו שיעול נזלת מרובה ואוזן אדומה מה עושים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
כרמית ברלין14/03/2008תודה עמית על פנייתך?
אני מציעה לך לגשת להומאופת אחר מנוסה, אם אין באפשרותך לחזור לאותה הומאופתית.
אין באפשרותי להבין אם המרקורי עזר או לא, כמה פעמים הוא קיבל את הרמדי וכמה זמן אתם בטיפול, וגם על פי הדברים שאת מתארת אין באפשרותי לדעת אם הרמדי שהוא צריך היא אכן מרקיורי.
אני עובדת בשיטה קצת אחרת והיא מתן יום יומי בפוטנציה נמוכה, בדיוק כמו במקרים שאת מתארת.
בדרך זו ניתן לבנות את הטיפול בצורה נכונה יותר ויעילה. ולעזור במצבים האקוטיים האלה.
אשמח לעזור באם תהיו מעוניינים.
בריאות שלמה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכול לרפא קנדידה שמשבשת את חיי
שרון15/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על העורעינב06/03/2008
שלום, יש לי פצעונים קטנים על העור בזרועות ובחלק העליון של הרגליים, הם נראים קטנים וארדומים, ללא נוזל, והם יבשים במגע הם דוקרים ולא נעימים, איני יודעת מה זה ומה לעשות, האם יתכן כי זה אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים על העור
כרמית ברלין08/03/2008הי עינב
אין ביכולתי לאבחן את הפצעים על העור, אני ממליצה לך לגשת לרופא עור, או שתתגיעי לטיפול הומאופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיטל03/03/2008
שלום רב,
שמי מיטל ואני בהריון שבוע 34 זהו הריון שלישי שהלידות הקודמיים היו ללא אפידורל אבל עם הרבה סבל סבל נורא כאבי תופת אני בדרך כלל לא סוחבת את ההריונות מעבר לשבוע 38 חברה שלי אמרה שהיא קיבלה מהומופט כדוריים בשם ארניקה משהו כזה שלוקחיםם שבוע לפני הלידה וזה עוזר לכאבי הצירים משהו כזה מה דעתכם? האים יש אולי עוד משהו שיכול לעזור לי אין לי כוח ליסבול בבקשה?ואיפה יש להשיג את הדבריים האלו אני גרה באילת ופה זה ממש להשיג נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם מדלגים עלי?
מיטל06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה ולידה
יואב פנחס07/03/2008שלום מיטל,
מנסיוני לא מומלץ לקחת ארניקה לפני הלידה, ובכלל אין רמדי הומאופתית קבועה שמתאימה לכל המצבים.
בכדי לקבל טיפול שיעזור צריך לראות אותך הומאופת שידע איזה תרופה יכולה לעזור לך.
אבקש מכרמית שתענה לך- יש לה ניסיון רב יותר בהריון ולידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללדת עם הומאופתיה
כרמית ברלין07/03/2008הי מיטל, תודה על פנייתך,
בעזרת הומאופתיה ניתן לעבור את הלידה בצורה קלה הרבה יותר. ופחות כואבת.
ישנן כמה רמדיס שמתאימות לשלב הלידה, כאלה שמזרזות את הפתיחה, מפחיתות כאבים, מסדירות צירים וכו''.. ההתאמה של התרופה ההומאופתית חייבת להיות מדוייקת ותואמת את שלב הלידה.
לגבי ארניקה. זו רמדי שלוקחים בד"כ אחרי הלידה, לא לפני ולא במהלכה. אחרת היא מעכבת את תהליך הלידה.
אני מציעה לך לגשת להומאופת מוסמך באילת אני באופן אישי מכירה את רותם ג'קסון היא הומאופתית באילת ויכולה לסייע לך בתהליך הלידה.
צרי איתי קשר ואתן לך את הטלפון שלה.
מאחלת לך לידה קלה ככל האפשר
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוניםמירי03/03/2008
שלום,ביתי בת שנה ועדיין לא מחוסנת.אני יודעת שלהומיאופתיה ראייה מעט שונה על חיסונים והייתי מעוניינת לשמוע על כך.הא יש דרך לפרוס או להפריד חיסונים?להיכן עליי לפנות על מנת לקבל מידע בנושא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים
יואב פנחס04/03/2008שלום מירי,
בעקרון ההומאופתיה לא שוללת חיסונים , אין איזשהיא קביעה שההומאופתיה יצאה איתה,
מדובר בדיעות פרטיות של הומאופתיים שונים.
מה שכן מומלץ לשקול כל חיסון לגופו ולשקול את זמן מתן החיסון.
מאוד מומלץ להתחסן בזמן שהילד מקבל טיפול הומאופתי מה שיכול למנוע את התגובות לחיסונים.
מפנה אותך ל2 ספרים:
חיסונים חשיפה\ארגון חסון
חיסונים- כל מה שרצית לדעת\דר' חיים רוזנטל
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גזים ואסטמה של העורימית01/03/2008
בתי בת 7.5 חודשים ועדיין סובלת מגזים.
יש לציין כי מאז שנולדה סבלה בצורה חריפה מגזים ולכן היא ניזונה מגיל 4 חוד'
בסימילאק ללא לקטוז (חל שיפור משמועתי בעניין הגזים).
בערך בתקופה זו התחילה לה אסטמה של העור (קלה)
לפני חודש וחצי התחילה לאכול ירקות ומאז האסטמה של העור החריפה וגם הגזים.
לפני שבוע וחצי התחלנו פירות והיא סובלת מיציאות קשות מאוד.
האם יש תרופה הומאפתית לתופעה, והאם יש לשנות לה את התזונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגזים ובאסטמת העור.
כרמית ברלין01/03/2008תודה על פנייתך
בהחלט יש מענה עבור הבעיות שאת מציינת שבתך סובלת מהן.
ילדים רבים המגיעים אלי לטיפול, סובלם מאסטמת העור, ומסיוני, הומאופתיה היא הדרך הנכונה לטפל בבעיה זו. הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שמטפלת בשורש הבעיה ומביאה לריפוי מהשורש.
בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלה כי אם באדם כמכלול - גוף ונפש.
המשחות הסטרואידליות הניתנות ע"י הרופא לטיפול באסטמת העור, אינן מרפאות את המחלה, כי אם מדכאות אותה. ולכן לאחר טיפול ממושך במשחות האלו, הילד מתחיל לסבול מאסטמה של הנשימה - מה שמעיד על כך שהמחלה נכנסה עמוק יותר ועוברת לרבדים עמוקים יותר של האדם.
תחת טיפול הומאופתי נכון - זה לא קורה.
בקשר לגזים - גם בתי הגדולה סבלה מגזים קשים ואלרגיה חריפה לחלב, שחלפה רק בזכות ההומאופתיה.
התרופה ההומאופתית, שניתנת בהתאמה ייחודית ולאחר תשאול מפורט בטוחה לשימוש.
אני ממליצה לך בחום לגשת להומאופת מוסמך שיעזור לבתך.
מאחלת לך הצלחה רבה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל27/02/2008
ביתי הקטנה מנוזלת ומשתעלת כבר תקופה ארוכה, לפני כחודש אף החמיר המצב לדלקת אוזניים, כמו כן עברה הרבה שנויים בזמן קצר.
זאת הפעם הראשונה שהיא חולה, נתנו אנטיביוטיקה ולאחר שהשתפר המצב לקחתי אותה להומאופת. היא התחילה טיפול לפני כשבוע, בתחילה החלה נזלת לרדת וביום שישי האחרון התגבוה התבטאה בחום גבוה, אי שקט, נראה שמגרדות האוזניים. לאחר שהחום לא ירד נתתי לה נר אקמול. שאלתי הראשונה היא האם זה יכול להפריע למשך הטיפול ההומפתי?
יום למחרת נראת נסיגה, אך עדיין יש שיעול לחתי, היום היא קמה עם הפרשות בעיניים, ואי אפשר לקנח לה יותר את האף כי האזור יבש, פצוע אדמומי ונראה כואב מאוד.
האם זו תגובה טובה? מה אפשר לעשות בנוגע להפרשות בעיניים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס27/02/2008אני ממליץ לך לפנות להומאופת המטפל.
אינני מכיר את המקרה ולא אוכל להתייחס.
חשוב לבדוק שההומאופת הוא הומאופת קלאסי מוסמך.
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה לבע"חויקי20/02/2008
שלום, האם אפשר להתאים רמדי גם לבעל חיים, כדי לנרגיע אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה לבע"ח
כרמית ברלין20/02/2008הי ויקי ותודה על פנייתך
כמובן שניתן להתאים רמדי גם לבע"ח. יש לי אפילו נסיון בנושא. עם כלבה שחלתה בדלקת פרקים, ולא הייתה מסוגלת לעלות במדרגות או לצאת לעשות את צרכיה. מצבה השתפר פלאים, אפילו הוטרינר לא האמין. גם עם תוכי שהיה צורח כל היום, נושך את כולם ומורט לעצמו את הנוצות. מצבו הרבה יותר רגוע היום....
מה שיפה בהומאופתיה שהיא מתאימה לכל גיל, לכל מצב, ואפילו לבע"ח...
להתראות ותודה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני17/02/2008
הבת שלי לחוצה בבית הספר לא כ"כ מהלימודים אלא יותר מהילדים. היא ביישנית. האם אני יכול לתת לה רסקיו רמדי וכמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס17/02/2008לא,
רסקיו היא רמדי הומאופתית האמורה לסייע במצבי סטרס וחרדה.
תרופות הומאופתיות הם כמו כל תרופה יכולות להועיל אך אם לא נותנים אותם בצורה נכונה
יש סיכוי שאפילו יזיקו.
בהחלט ניתן לעזור לבת שלך, אני ממליץ לך לפנות להומאופת קלאסי מורשה שיתאים לה
תרופה הומאופתית מתאימה, וכך היא תוכל לקבל טיפול ברמה הגבוהה ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות ילדיםרויטל13/02/2008
שלום
האם יש מחלות ילדים קלות שרצוי לא לטפל בהן בהומאופתיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס14/02/2008שלום רויטל
כעקרון לא, בהומאופתיה ניתן לטפל בכל מחלת ילדים
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לטפל בטחורים בעזרת הומאופתי.11/02/2008
אני אחרי הריון וזה מאוד מציק לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הריון
יואב פנחס14/02/2008שלום לך,
בהחלט יש סיכוי טוב לרפא בעיה זו בעזרת הומאופתיה.
ממליץ לך לפנות להומאופת קלאסי ולהתחיל טיפול
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית לגבי הומופתיה בילדיםליבית10/02/2008
שלום רב,
יש לי בת בת שנתיים ובן בן שנה
התחלתי טיפול הומופתי לשניהם לפני כמה חודשים (קצת לפני שהתחיל החורף), לבן היה דלקת באוזניים (לא באופן כרוני) והגדולה היתה מדי פעם חולה (שפעות, חום , שיעולים, אני מניחה בגלל שיניים ובגלל הגן), התחלתי טיפול בשביל לחזק את שניהם לחורף.שניהם קיבלו כדור ע"פ מה שהומופתית התאימה להם.
כבר כמעט 3 חודשים שלא היינו בטיפול (כי לא היה ממש צורך), הבן אמנם קיבל דלקת ריאות לפני כמה זמן ולאחר טיפול באנטיבייוטיקה הוא יצא מזה.
היום הבת שלי משתעלת והיה לה קצת חום (לא גבוה נכון לעכישו), לפני השינה היה לה 38.6, לא נתתי לה תרופה להורדת החום, ובבוקר לא היה לה חום.עכישו יש לה 38 מעלות.
סליחה על הארוך, רציתי קצת לתת לכם רקע.
השאלה שלי היא:
אני לא כל כך מבינה, האם הכדורים הראשונים שהם לקחו, עדיין משפיעים ויכול להיות שבגלל הכדורים, הבת למשל מתגברת לבד על החום? גם אם עבר הרבה זמן מהטיפול הראשון? גם הבן אגב לפעמים מתגבר לבד על החום ללא תרופה.
האם הכדור ההומפתי משפיע לאורך זמן של חודשים?
האם כדאי לתת שוב כדור על מנת לחזק אותם שוב?
האם כדאי לתת היום לבת כדור בגלל השיעול, רק מחר יוכל לראות אותה רופא, כדי לבדוק את הריאות.
תודה רבה על תשותבכם וסליחה על אורך השאלה.
ליבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס10/02/2008שלום ליבית,
טיפול חד פעמי לא מספיק בדר"כ לכל כך הרבה זמן.
יש צורך שתפני להומאופת המטפל בך להמשך טיפול .
אני ממליץ לך לא לתת את הכדורים ללא ייעוץ איתו.
בברכה,
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליבית10/02/2008תודה על התגובה המהירה
לא התווכנתי לתת כדור ללא ייעוץ,התכוונתי האם כדאי באמת לחזור לטיפול הומופתי
תודה ליבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה לכאביםיוני09/02/2008
שבת שלום למנהלי הפורום ותודה מראש על הזמן שלכם.
אני בחור בן 25 שעבר מספר ניתוחי כתף ללא הצלחה ולאחר שנים של טיפולים שכשלו לעזור לי לכאבים,אחרי שום כדור נגד כאב,זריקה, תוסף מזון טיפול כגון דיקר גלי הלם עיסוי רקמות ועוד טיפולים שונים לא עזרו החלטתי לפנות להומאופתיה.
הומאופת מאוד בכיר בארץ ניסה במהלך כמה חודשים כל מיני רמדיס הומאופתים ללא עזר ניסיתי 3 צמחים בפוטנציה LM2 ללא עזר,RUTA ARNICA ב30C גלובולים לא עוזרים,גם RUSTOX ARNICA RUTA 12C טיפות ללא עזר לכאבים(כל אחד בנפרד)...ההומאופת שלי החליט לתת לי RHOSTOX ו RUTA בפוטנץ 200c ב טיפות ואמר לי שאני יכול לקחת 3 טיפות מכל דבר עד 3 פעמים ביום בשילב לרמדי בפוטנץ LM1 שהוא רשם לי לשתות באופן קבוע שאמור לחולל את הריפוי בגוף,האמת שרציתי להתעייץ אתכם לגביי הפוטנץ 200C של הRUTA ו RHUSTOX אני חושש שמינונים גבוהים כ"כ יעשו לי נזק לאיברים בגוף,אני סובל מכאבים נוראים וחייב משהו יותר חזק מ 30C שלא עוזר לי לכאבים לפחות עד שימצאו לי את הרמדי ההומאופתי שירפא לי את המצב בכתף.
אני יודע שאני אמור לשאול את זה להומאופת שלי אבל הוא אמר שזה בסדר שלא יקרה כלום,אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספת שלכם לגביי המינונים של ה 200C,כמה זמן אפשר לקחת 200C?האם זה יכול לעשות נזק אם לוקחים לתקופה ממושכת?למה הוא מתעשק שאני אשתה את הרמדי בטיפות ולא בגלובולים יש הבדל משמעותי?
תודה על העזרה שלכם ושבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס09/02/2008שלום יוני,
טיפול הומאופתי הוא מאוד אישי ואינדינידואלי וישנם מצבים רבים בהם יש צורך בשימוש בפוטנצים אלו.
מניסיוני לא עלול להגרם נזק בעקבות הטיפול ההומאופתי מה שכן הייתי ממליץ לוודא שההומאופת הוא הומאופת קלאסי מורשה ולא מודרני שם תקופת ההכשרה ובעקבותיה גם הידע הוא נמוך משמעותית.
זה לא משנה אם זה נוזל או גלובולים.
ממליץ לך להתייעץ עם המטפל שלך
בברכה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)