מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה שעדיין לא נפתרהדיקלה28/09/2008
טופלתי בהומאופטיה כבר כמה שנים, והרבה תופעות שהיו לי נעלמו (כולל בעיות בעיכול, עייפות, נדודי שינה, דכאונות, חרדות ועוד...) אבל פצעי בגרות לא רק שלא עברו לי אלא אפילו היו תקופות שעור הפנים שלי היה נראה יותר טוב. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש גם באמצעים אלטרנטיבים טבעיים אחרים, כמו חימר ירוק ששמעתי שהוא ממש טוב לעור הפנים?. האם יש פתרון גם לכתמים בפנים? (אפילו לפני כמה שנים היו לי פחות). מה כדי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה והומאופתיה
ברלין כרמית02/10/2008הי ותודה על פנייתך, אין לי מידע לגבי החימר הירוק, כייוון שהוא לא שייך לתחום ההומאופתיה הקלאסית. אם את מעוניינת לברר לגביו עלייך לשאול לדעתי נטורופת. לגבי הומאופתיה, בהומאופתיה ניתן (ומנסיוני) אפילו בהצלחה רבה לסייע בנושא של אקנה. בהומאופתיה מטפלים במכלול של האדם ומנסים לרפא את הבעיה מהשורש. במיוחד במצבים של אקנה, חשוב לקבל טיפול נכון שירפא את הבעיה ולא ידכא אותה. מריחת משחות שונות ונטילת אנטיביוטיקה (במקרים קיצוניים), איננה פותרת את הבעיה כי אם מדכאת אותה. כתוצאה מכך אולי נראה על פניו שהאקנה חולף, והעור נעשה נקי, אבל למעשה המחלה נדחסת פנימה לרבדים עמוקים יותר שגורמים לאדם להיות חולה יותר. כך לפחות לפי ההבנה ההומאופתית. תחת טיפול הומאופתי נכון, האדם יחווה שיפור גם במצבו הכללי וגם בבעיה הספציפית. אני ממליצה לך בחום לחזור להומאופתיה וגם להיות סבלנית. בעיות בעור הו עקשניות ודרושה סבלנות רבה בשביל לחוות את התוצאות המצופות. להת ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, צודקת! זה בדיוק מה שקרה לי
דיקלה03/10/2008זה בדיוק מה שקרה לי כשלקחתי אנטיביוטיקה וגלולות נגד הריון (אפילו יותר גרוע), העניין הוא שגם במהלך הטיפול ההומאופטי היו לי תקופות יותר טובות מאשר עכשיו (מבחינת עור הפנים, למרות שהיו לי בעיות אחרות) אז אני מבינה שלגבי שימוש באמצעים אלטרנטיביים אחרים זה יכול להיות אפשרי במידה וזה לא פוגע בטיפול הומאופטי? אפשר לשלב גם וגם? בכל מקרה, תודה על העיצות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הואופתיה לרגישות יתררונן25/09/2008
שלום רב למנהלי הפורום ותודה מראש על העזרה והזמן שלכם. אני כרגע נמצא בטיפול הומאופתי אצל הומאופת מאוד מנוסה והוא מטפל בי במגוון בעיות בריאות שאני סובל מהם,כשעדיפות ראשונית היא לכאבים. אני בחור ממש רגיש,אני יכול להעלב בקלות או להפגע מכל דבר קטן,ואחרי זה ישאר לי כאב בחזה מעוגמת נפש במשך זמן רב,אני לא מסוגל לצאת עם בחורה כי אני רגיש ברמות לא נורמליות ונפגע מאוד בקלות,אפילו בעבודה שלי יש בחורה שמוצאת חן בעיניי ואפילו שאנחנו לא בקשר רציני ורק מדברים ממפלרטטי,כשהיא לא מתייחסת אליי אני ממש נפגע ומרגיש כאבים בחזה ועצב,זאת דוגמא לכמה שאני רגיש,רצוי לשתף את ההומאופת שלי במצב החדש הזה שגילית לא מזמן של עד כמה אני רגיש? יש טיפול הומאופתי שיכול לעזור לי להיות פחות רגיש ולא להפגע והלעלב מכל דבר קטן? תודה ושבוע נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונן
ד''ר בועז רון25/09/2008שלום לך
כמי שבא מעולם הרפואה המערבית, שבו מתמקדים בטיפול בסימפטומים,
אני מעריך את העומק והריפוי השורשי שחל בטיפול במכלול האדם, בעיות
בריאות פיזיות ורגשיות כאחד, כפי שקיים בהומאופתיה הקלאסית.
מהפנייה שלך אני מבין שאותו מטפל מנוסה אמור לטפל במגוון בעיות
הבריאות ופחות בבעיה כמו רגישות יתר, נטייה להעלבות וכו'.
הייתי חוזר אל המטפלתחילה - לברר את העניין. מתוך הנחה שהוא אכן
מטפל במכלול האדם, אני מניח שייתן הסבר שייניח את דעתך.
בברכה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחיים23/09/2008
שלום בעקבות טיפול אצל הומפאט יש לי כמה שאלות א:מהם הדילולים הכי גבוהים בהומפאטיה,? ב:מדוע לוקחים לפעמים את הכדורים בפעם אחת, ןלפעמים בכדורים יום יומיים ומה הכי אפקטיבי? ומה השיקול? ג:האם נכון שטיפות נחשב לאפקטיבי יותר? ד:מה ההבדל בין הומפאט קלאסי לרגיל? ה:האים ששותים קפה ,ומצחצחים שניים זה מוריד מהאפקטביות של הטיפול? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחיים
ד''ר בועז רון03/10/2008שלום חיים
הומאופת קלאסי הוא זה הנאמן לפילוסופיה ההומאופתית המתוארת בספרים ובראשם ספר האורגנון שנכתב ד"ר סמואל האנמאן, אבי ההומאופתיה. בניגוד להומאופתיה הלא קלאסית שמתמקדת יותר בטיפול בסימפטומים, ולרוב נותנת מספר רב של תרופות הומאופתיות ההומאופתיה הקלאסית מתאימה תרופה אחת המתאימה למכלול האדם. (יוצא דופן אלו מקרים אקוטים- חריפים).
גם בתוך ההומאופתיה קיימים זרמים שונים. ההתאמה לאדם היא חיונית. יש מיקרים בהם מינון גבוהה בודד יעשה את העבודה ויש שמינון נמוך יומי היוצר אפקט מצטבר.
קיימים דילולים נמוכים וגבוהים, לכל אחד ההשפעה שלו. להבנת חשיבות הדילולים צריך להתעמק מאוד בהבנת ההומאופתיה והטיפול ההומאופתי, וזה לא המקום המתאים.
קפה הוא חומר עם תדר חזק, בדומה לסם הוא מעורר ולאחר מכן מוריד, כמו מנטה הוא יכול לפגוע בתדר של התרופה ההומאופתית, משתנה לפי הרגישות של האדם עצמו. יש ששותים קפה חזק ויכולים לישון מיד אחרי ויש רגישים יותר.
מאחל לך חג שמח ושנה טובה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלותמ.21/09/2008
שלום רב, הבן שלי עלה לגן חובה. ילד מקסים, מאוד חכם וחברותי. מהגן יש לעתים דיווחים על התנהגות מאוד לא טובה כבר שנתיים ומשהו, שמאופיין בתקופתיות. תופעות כמו שמדווחים בגן לא רואים כמעט אצלנו בביתץ אנחנו נמצאים בטיפול אצל פסיכולוגית התנהגותית, וניכר שיפור מסוים. המליצו לנו לפנות לרפואה האלטרנטיבית, והמאבחנת, אחרי שיחה איתנו ועם הילד, ממליצה על תרופה הומאופטית. מה שמאוד מטריד אותי הם הדברים הבאים: 1 - האם רק שיחה מספיקה כדי לדעת איזה תרופה לרקוח לילד? 2 - מה הבקרה ומי בודק את איכות התרופות ההומאופטיות? קיים גוף רישמי? 3 - בעצם איך אני יודע שמה שאני נותן לילד שלי לא יפגע בו יותר? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר על הומאופתיה.
כרמית ברלין21/09/2008הי ותודה על פנייתך.
כמה דברים לגבי הומאופתיה.
ראשית הומאופתיה היא שיטת טיפול שאיננה מטפלת במחלות או בבעיות - כי אם בבני אדם כמכלול: גוף נפש, רגש הכל בו זמנית.
שנית - בהתאם למכלול של האדם, מאפייניו ומה שמייחד אותו בבעייתו ההומאופת מתאים לו את התרופה ההומאופתית. הקריטריונים לבחירת הרמדי מתבססים על מה שההומאופת רואה (התנהגות, סימנים פיזיים מסויימים וכו'...) במהלך השיחה עם המטופל או עם הוריו, ועל דבריו/דברי הוריו.
- לגבי התרופות - תרופה הומאופתית הינה חומר אחד כלשהוא מהטבע : יכול להיות או צמח או מינרל וכו'... חומר אחד שעבר תהליך של דלולים מרובים במים, כך שלא נשארה שם אפילו מולקולה אחת של חומר.. מה שנשאר שם זה רק "זכרון של החומר". על כן התרופה ההומאופתית איננה מסוכנת לשימוש, היא אפילו בטוחה במהלך הריון ובזמן לידה, אין לה תופעות לוואי, אין אפשרות לפתח כנגדה אלרגיה, אין אפשרות ליצור בה תלות או להתמכר אליה כיוון שאין בה חומר.
לגבי בקרה ואיכות תרופה - את התרופה ההומאופתית רוכשים בבית מרקחת מורשה. בדכ בתי המרקחת האלה מוכרים גם תרופות קונוונציונליות ועל כן אין מה לדאוג.
אני מאחלת לך הצלחה רבה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוקולין בהריוןשירה16/09/2008
שלום. האם תרופה הומאופטית נגד בחילות בנסיעות בשם קוקולין מותרת לשימוש בהריון ובאיזה מינון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ובחילות בהריון
כרמית ברלין17/09/2008הי שירלי ותודה על פנייתך.
ראשית- תרופה הומאופתית ככלל, היא איזשהו חומר מהטבע (חומר אחד) כגון צמח, מינרל, וכו... שעבר תהליך של דילולים מרובים במים. כתוצאה מתהליך הדלול, לא נלא נותרה בתרופה אפילו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר לאחר הדלול הוא "זכרון" של החומר.
זו הסיבה, שתרופה הומאופתית איננה מסוכנת, נטולת תופעות לוואי, איןן אפשרות לפתח כנגדה אלרגיה או ליצור בה תלות (כי כל זאת אי אשר לעשות כנגד משהו שאין בו חומר) על כן היא, בטוחה לשימוש בנשים הריון, בזמן לידה ובנשים מניקות.
שנית - הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר מטפלת באדם ובמאפייניו הייחודיים. קיימות למעלה מ-3000 תרופות הומאופתיות וחלק גדול מהן יכול לסייע ולהתאים למצב של בחילות בהריון. ההתאמה חייבת להיות מדוייקת בהתאם לסיפור המקרה שלך ובהתאם למאפיינים שלך באופן אישי.
אני מקווה שאת מבינה, ש לא יהיה זה מקצועי מצידי לתת ייעוץ טיפולי מינונים וכו,...דרך האינטרנט. מה עוד שאני לא יכולה להיות בטוחה שקוקולוס cocc היא דווקא הרמדי שאת צריכה.
אני ממליצה לך לגשת להומאופת מוסמך שישגיח עלייך, יתמוך בך ויעזור לך לעבור את התקופה הזו בצורה קלה.
בהצלחה רבה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! אז בעצם מתשובתך
שירה18/09/2008ניתן להסיק כי כל תרופה הומאופטית בטוחה לשימוש בהריון (לא משנה האם היא יעילה או לא)? האם שימוש בתרופה הומאופטית בהריון עדיף (מבחינה בטיחותית) על שימוש בתרופה רגילה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון והומאופתיה
ברלין כרמית19/09/2008הי ותודה על תגובתך. אכן נכון, התרופה ההומאופתית, מבחינת התרופה, כמו שהסברתי לך בתגובה הקודמת בטוחה לשימוש בזמן הריון. יתרה מכך בטוחה לשימוש בזמן לידה, בטוחה לתינוק אפילו בשעותיו הראשונות. מה שכן, כמו כל דבר אחר, אין ליטול ללא התייעצות עם הגורם המטפל, ובמקרה הזה עם ההומאופת. יש להתאים את התרופה לאדם באופן ייחודי, אחרת סביר להניח שזה לא יועיל. בנוסף עלי לסייג את עצמי וכן לומר לך, שכל דבר שיש לו פוטנציאל לעזור (אפילו אקמול), כאשר ניתן בצורה לא נכונה, או בזמן הלא מתאים, יכול לחולל תופעות שונות. זה אומנם נדיר שיקרה בהומאופתיה. רוב הפעמים שבהן ניתנה רמדי לא נכונה - לא השתנה כלום במצבו של האדם.אבל אני מחוייבת לומר לך זאת גם. ובמלים אחרות, המלצתי היא אלייך שוב, לגשת להומאופת מוסמך שיידע להתאים לך את מה שאת צריכה בדיוק, לא לקחת על דעת עצמך רק בגלל ששמעת שזה עזר למישהו אחר או קראת איפשהו שזה עוזר, זה קצת חובבני ולא אחראי. אני אשמח לעזור לך או להמליץ לך על מישהו אחר סמוך למקום מגורייך. בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה המפורטת!
שירה21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזק תינוקלא מגלה14/09/2008
שלום התינוק שלנו בן 5 חודשים והוא חולה כל הזמן או שמנוזל או שיש לו חום גבוה או כנראה דלקת אוזניים ושוב חום כל כמה ימים. בבדיקה אצל רופא לא היו שום ממצאים משמעותים ולכן רציתי לשאול אית את מבינה את המצב הזה ומה הדרך לחזק אותו.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בועז רון14/09/2008התשובה שלי היא פשוטה - בפרט במקרה כפי שאת מציגה. שהריי לא קיים טיפול חלופי, גם לו היו ממצאים משמעותיים והיו נותנים טיפול תרופתי, זה היה מהווה פתרון זמני וחלקי בלבד.
המלצתי - טיפול הוליסטי כדוגמת ההומואפתיה, הבא לחזק את מכלול התינוק עצמו, ובייחוד את מערכת החיסון שלו, כך שבמפגש בינו לבין מיני מזיקים (וירוסים, חיידקים וכו') ידו תהייה על העליונה והוא יחלה פחות, הרבה פחות / בצורה קלה יותר.
ההומאופתיה באה "להחזיר את האדם לבריאות", לחזק את הכוחות הטבעיים שלו, בפועל. לעומת שיטות רפואה אחרות המתמקדות בטיפול בסימפטומים, בגדר "כיבוי שרפות".
הייתרון שההומאופתיה היא טיפול טבעי, ללא חומרים כימיים, תופעות לוואי או סכנת התמכרות, טיפול עדין שמתאים לכל גיל, לנשים בהיריון ומניקות.
בריאות שלמה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנה11/09/2008
שלום , אני מטופלת בהומאופתיה כחמישה חודשים כנגד מיגרנה חזקה , קוליטיס קרוהן ,מעי רגיז וגסטריטיס ועדיין אין שיפור במצבי . נטלתי עד כה מגנזיה קרבונה , קורפ מטאל , סאנגווינאריה , סטרס פורמולה ,פוספורוס כדוריות היה שיפור בזמן הקורפ מטאל ובזמן הסאנגווינריה ,אבל רק שיפור יחסי לא טוטאלי . גם טופלתי בדיקור סיני , רפלקסולוגיה ,פרחי באך . מה עושים ? האם ניתן למצוא פתרון למצב כזה בעזרת הומיאופתיה? תודה על תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שנשאלה
כרמית ברלין12/09/2008הי חנה
עניתי כבר לשאלתך, שהופיעה בגירסה קצת שונה, אנא דפדפי כמה שורות קודם
דרך צלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטיזם קלסופי08/09/2008
שלום רב, בנינו בן 2.5 אובחן כלקוה באוטיזם. האם יש מענה בהומאופתיה לבעיה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטיזם והומאופתיה
כרמית ברלין08/09/2008הי סופי ותודה על פנייתך.
בהחלט יש מענה בהומאופתיה לאוטיזם. מנסיוני ראיתי ילדים שאובחנו כאוטיסטים, היו בגן מיוחד וכו... ותחת טיפול הומאופתי מצבם השתפר עד כדי כך שלא נשאר אפילו סימן אחד מהאוטיזם. הם הצליחו להכנס למסגרות רגילות ולתפקד בצורה רגילה לגמרי.
הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר אינה מטפלת במחלות או בבעיות כי אם באדם כמכלול. על כן ניתן לטפל בכל דבר.
ממליצה לך בחום.
צרי קשר
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסופי והמלצה חמה
ד''ר בועז רון14/09/2008שלום סופי
אני ממליץ בחום על הומאופת בעל שם בארץ ומחוץ לה בטיפול בילדים הלוקים בספקטרום האוטיזם. שמו דני רון (אין קירבת משפחה בינינו), בעצמו אב לילד אוטיסט, היה פעיל שנים רבות ברשת אקי"ם והקים שם רשת מרפאות לטיפול בילדים עם בעיית תקשורת.
* תוכלי למצוא את הטלפון שלו באתר שלו.
בבריאות שלמה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמהדנה יעל07/09/2008
שלום רב, ביתי בת 5. בגיל 3 התפרצה אצלה אסטמה קשה מבלי שום התראה מוקדמת. (לי יש אסטמה מגיל 7). מטופלת בסטרואידים מדי יום (פליקסוטייד) כשאני מנסה להפחית מינון היא מרגישה לא טוב. אינהלציות בתקופות מעבר. יש לה המון ליחה. בנוסף היא מועמדת לניתוח של כריתת שקדים עקב ריבוי דלקות גרון חוזרות, שקד שלישי וכפתורים באוזניים עקב ירידה בשמיעה. אני מחפשת הומאופט טוב ומומחה בתחום של בעיות נשימה אצל ילדים. לא איכפת לי לשלם כל סכום רק שילדתי הקטנה תרגיש טוב. אני 25 שנה עם אסטמה ומבינה כל צפצוף שלה. המון תודה דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצופים והומאופתיה.
כרמית ברלין08/09/2008הי דנה ותודה על פנייתך.
הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר אינה מטפלת במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם כמכלול.
בהחלט ניתן לעזור לביתך שנראה כי סובלת....
מנסיוני, מגיעים אלי לטיפול ילדים רבים הסובלים מבעיות כביתך. היו כאלה שהגיעו אלי לפני ניתוח כפתורים ובעקבות הטיפול לא היה צורך בניתוח..... כולל שקד שלישי.
גם מצבי נשימה קשים כמו שאת מתארת מוכרים לי ועוברים תחת טיפולי יום יום.
עלייך להבין, שלטפל בביתך הקטנה בסטרואידים בצורה יום יומית, אינו מרפא את הבעיה מהשורש, זהו רק סוג של פקק שגורם לדיכוי וגורם ל"מחלה" להיכנס לרבדים עמוקים יותר. ובמלים אחרות - זה לא יעשה את הבת שלך יותר בריאה....
מנסיוני, ילדים שהגיעו אלי והקפידו על הטיפול - מצבם השתפר כל כך שבעקבות כך הרופא המטפל החליט להוריד את מינון המשאפים הקבועים שלהם.
באותה נשימה - הבעיות מהן ביתך סובלת הן עמוקות, הומאופתיה זה סוג של תהליך שנוגע בעומק הבעיה, אך כל זאת דורש זמן וסבלנות מצידך עד לשיפור מלא.
אשמח לעזור אם תרצי
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צרידותדקלה06/09/2008
שלום - מזה כחודשיים אני סובלת מצרידות אשר החלה לאחר אירוע משפחתי בו כנראה התאמתצתי בקולי. זו אינה פעם ראשונה שאני צרודה אך תמיד הצרידות נפתרה אחיר מספר ימים. לאחר ברור עם רופא התברר שיש לי יבלות במיתרי הקול. האם להומאופתיה ישנו פתרון עבורי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדקלה
ד''ר בועז רון14/09/2008שלום דקלה
יש להומאופתיה טיפול לאנשים הסובלים מצרידות/ צרידות כרונית/ יבלות במיתרי הקול.
הטריגר להופעת סימפטומים יכול להיות מגוון כמו מאמץ יתר, בדוגמא שלך. והוא חשוב להבנת המקרה, מעבר לכך הפגישה עם ההומאופת מאפשרת להכיר אותך ולהתאים לך תרופה הומאופתית מדוייקת שתביא לבריאות המיוחלת.
בבריאות שלמה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה בהריוןגל03/09/2008
האם מותר לקבל טיפול בשליש ראשון של הריון? אני מעוניינת להקל על בחילות ועייפות תהומית..תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה והריון
כרמית ברלין09/09/2008תודה גל על פנייתך
ניתן לקבל טיפול הומאופתי בכל שלב בהריון בו את נמצאת ובכל בעיה, כולל בזמן לידה ולאחריה.
הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית אשר מטפלת באדם כמכלול. בהתאם למאפייניו של האדם, ההומאופת בוחר עבורו רמדי (שם כללי לתרופה הומאופתית). הרמדי היא חומר אחד, כלשהו מהטבע (יכול להיות צמח, מינרל וכו'...) שעבר תהליך של דילול וניעור מס רב של פעמים כך שלא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. תחת מיקרוסקופ לא רואים כלום. מה שכן נשאר בו זה ה"רוח" או הזיכרון של החומר. זו הסיבה שטיפול הומאופתיה בטוח לשימוש בנשים הרות ומניקות, בתינוקות בני יום בילדים ובמבוגרים, ללא חשש. אין לרמדי תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או ליצור בה תלות ואין אפשרות לפתח אלרגיה. כי אין אפשרות לכל הדברים האלה כנגד משהו שאין בו חומר.
מנסיוני, טיפלתי לא מעט בנשים בהריון הסובלות מבחילות, חולשה ומכל מיני בעיות במהלך ההריון שלא ניתן היה לטפל בהם בתרופות קונבנציונאליות בגגל ההריון.
הריון ולידה עם הומאופתיה זה דבר נפלא
ממליצה לך בחום
בהצלחה כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יןלד נמוךי.31/08/2008
ילדי בן 4 שנים וחצי. גובהו כ- 93 ס"מ. הוא מצוי בתחתית עקומת הגדילה אך אין הפסקה בגביהה. גרושתי לא מוכנה לערוך לו בדיקה בעיניין הגובה מאחר ואינה מוכנה לתת לו הורמונים. האם ישנם פתרונות הומאופתיים ? איזו בדיקה מומלצת ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גדילה והתפתחות
כרמית ברלין31/08/2008הי ותודה על פנייתך.
אוכל לענות לך בכל הקשור להומאופתיה, לגבי אי אילו בדיקות עליך לבצע - תאלץ לפנות לרופא המטפל.
הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, שבה אין אנו מטפלים במחלות או בבעיות, כי באדם כמכלול. אנו מתייחסים לכל הבעיות בכל המישורים ומתאימים תרופה הומאופתית בהתאם למה שמאפיין ומייחד את המטופל. בהבנה ההומאופתית, הבעיה שאיתה מגיע אדם היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק. ההומאופתיה מנסה להגיע לעומק הבעיה ולפתור אותה מהשורש (בעמוק, אין הכוונה למשהו פסיכולוגי)
תחת הטיפול ההומאופתיה המטופל חש בשינוי ובשיפור בכל רמות חייו: הפיזיות, הרגשיות והנפשיות בו זמנית.
מנסיוני, כבר טיפלתי בלא מעט מקרים של ילדים עם בעיות התפתחות שונות, פיזיות ומנטליות ביניהן בעיות גדילה. הומאופתיה היא בהחלט הדרך והשיטה. תחת הטיפול ההומאופתיה ניתן יהיה לצפות בשינויים מהירים ומרחיקי לכת.
אני מבינה את גרושתך, גם אני הייתי מתקשה לתת לילדיי הורמון גדילה, אבל בכל זאת צריך למצוא פתרון שיעזור לילד.
אני מאחלת לכם בהצלחה רבה וממליצה על הומאופתיה קלאסית בחום רב.
כרמית
אני ממליצה לך בחום. ואשמח לייעץ לכם ולעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיהנעמה28/08/2008
אתמול התבשרתי כי ביתי בת ה- 9 חולה באפילפסיה, האם יש מענה הומאופטי למחלה זו, תומך או לא תמוך הטיפול התרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה והומאופתיה
כרמית ברלין31/08/2008הי נעמה ותודה על פנייתך,
למרות הבשורות הלא נעימות ברצוני לעודד אותך ולומר לך שעל פי נסיוני יש מענה הומאופתי לאפילפסיה. תחת טיפול הומאופתי ראיתי שתדירות ההתקפים יורדת עד שנעלמת לגמרי.
ניתן בהחלט לשלב הומאופתיה גם עם התרופות הקונבנציונאליות.
הומאופתיה היא שיטת טיפול המטפלת באדם ולא במחלות ולכן ניתן להעזר בהומאופתיה בכל עניין ודבר. כמו כן, השיפור אינו מוגבל רק לבעיה איתה מגיעים. אם יש בעיות נוספות גם הן משתפרות תחת אותו הטיפול.
התרופה ההומאופתית, הנבחרת בהתאם למאפייניו של המטופל, נטולת תופעות לוואי, עשוייה חומר טבעי שעבר דלולים מרובים במים. על כן אין היא מסוכנת. לא ניתן ליצור בה תלות ולא ניתן להתמכר אליה. היא עדינה אך פועלת בעוצמה ומהשורש.
אני באמת ממליצה לך בחום רב להגיע להומאופת מוסמך, אם תרצי ,אשמח לעזור לך ולקשר אותך עם אמא של ילד חולה אפילפסיה שהגיע אלי לטיפול ומצבו השתפר פלאים, עד שכרגע מורידים לו בהדרגה את התרופות. זה לא מחייב אותך בכלום, רק שתשמעי שיש מענה.
אני מאחלת לך הצלחה רבה באשר תפני ומקווה שהצלחתי לענות על שאלתך.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה חסרת אוניםי.25/08/2008
אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה כתוצאה ממתח טיקים בפנים שאינם נראים (במיוחד באיזור הגבות). לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל . רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בועז רון25/08/2008שלום לך
אני שומע את המצוקה שלך.
ההומאופתיה מטפלת בהצלחה באנשים רבים, כולל אלו הסובלים ממתחים, חרדות, טיקים וכדומה. בניגוד לרפואה מערבית המתמקדת בטיפול בסימפטומים ולרוב ללא ריפוי של ממש אלא בגדר "כיבוי שרפות", תרופות כמו אלו שניתנו לך... אנטי- חרדה, אנטי- דיכאון, אנטי.... ההומאופתיה מרפאה מהשורש, כך שהשינוי הדרמטי ב well being של האדם נשמר אחרי השלמת הטיפול.
רוב האנשים שמגיעים להומאופתיה לא באים מתוך אמונה גדולה אלא לרוב עם ספק מוצהר, באים בגלל שחשו שניסו והתנסו בתרופות וטיפולים שלא הניבו תוצאות, ושמעו המלצות.
בא להגיד לך שיש תקווה, יש מענה ויש ריפוי אמיתי.
בבריאות שלמה
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקיםשיר21/08/2008
אני בן 27 וסובל מזה שנתיים מדלקת פרקים בעמוד השדרה. הרפואה הרגילה שלחה אותי להזריק פעם בחודשיים חומר ביולוגי אשר מדלל את ספירת הזרע ולכן לא רציתי להתחיל בטיפול זה. פניתי לרפואה האלטרנטיבית, פניתי לנטורופט לקבל תפריט אכילה בריא יותר. פניתי גם לפילאטיס. אכן יש שיפור קל במצב לאחר חודשיים של אוכל בריא וטיפולי פילאטיס. השאלה שלי, האם טיפול הומאופטי עוזר במקרה של דלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים
כרמית ברלין31/08/2008הי ותודה על פנייתך
הומאופתיה אכן עוזרת במצב של דלקת פרקים. גם אני לצערי אובחנתי לפני כ-3 שנים כסובלת מדלקת פרקים. לא הסכמתי לקחת את הטיפול הקונוונציונאלי.
תחת טיפול הומאופתי מצבי כל כך השתפר, עד שבתמונת הדם הראומטואיד פקטור הפך להיות תקין והרופא המטפל לא היה בטוח שאבחנתו הראשונה הייתה נכונה.
בהומאופתיה ניתן לטפל בכל עניין ודבר. בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם ועל כן ניתן לסייע בכל מצב כמעט.
בהבנה ההומאופתית, הדלקת פרקים שלך היא רק התוצאה, היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק, לדלקת פרקים קדמו עוד דברים....
אם זאת עלייך לקחת בחשבון שבמחלה כמו דלקת פרקים, שהפגיעה היא בעצמות( ועצמות הן דבר עמוק בגופנו בניגוד לדוגמה לעור או לאברים אחרים) התהליך הוא ארוך. אם כי ניתן לצפות בשינוי ובשיפור הדרגתי לאורך הזמן.
עצתי לך היא - אל ייאוש, אני מבינה מה אתה עובר, יש תקווה ואשמח לעזור לך.
בהצלחה רבה - כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)