פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפראקטיביות!!
    גלית אהרון
    06/06/2008

ליואב שלום!
    שמי גלית ואני אם לשלושה ילדים שלושת ילדי הובחנו עם היפראקטיביות הבן הגדול שלי עם hdhdהבת עם השניה עםhdhd\iddהבן הקטן מגיל שלוש הובחן גם עם hdhdהבנתי שאין מה לעשות והבעיות של ההיפר+ הבעיות הרגשיות הנלוות לזה רק כבלו אותי לתוך מצב שבו נאלצתי לתת לילדי בעל כורחי ריטלין הסכמתי שזה רק מה שיעזור להם להיתקדם בלימודים ולהיות במסגרת חינוכית ולהיות כמו כל תלמיד בבית ספר הבן הגדול היום כבר בן 17 והוא לא מקבל ריטלין מגיל 11 הבת בת ה14 וחצי קיבלה אולי שנה אבל גם זה הופסק לעניות דעתי הפסקתי לגדולים שלי שימוש בריטלין מכוון שזה לא עזר להם הם הוצפו ריגשית ולכן לא היה מקום לריטלין שהוא רק למקד אותם בלימודים אבל הקטן שזו הבעיה הכי גדולה אצלי בבית עדין מקבל כבר כמה שנים לא כולל שבתות וחגים וחופשים אגב בני הקטן בן 10 והוא מקבל כבר מגיל 3 היתה תקופה שריטלין לא עזר לו והיום הוא מקבל 2 כדורים ביום של 10 מ"ג זה טיפה עוזר לו אבל לא ממש הוא פיספס המון חומר לימודי כי היה מוצף ריגשית ולא היה פנוי ללמידה היו המון בעיות אישיות בבית שמנעו ממנו להיות ככל תלמיד בבית הספר כיום הבן שלי לומד בבית ספר מיוחד לילדים היפר עם בעיות היתנהגות שאלתי היא כזאת האם יש מקום להגיע אלייך לטיפול ולעזור לבן שלי ? והאם המחירים יקרים.? האמת שיש בעיה מבחינה כלכלית אני אם חד הורית והלוואי שהמחירים לא בשמים כי אז כמו תמיד הילדים של השכבה החלשה תמיד אוכלים אותה ..ללא רצון להעליב או לפגוע ברצוני לדעת ממול מה אני עומדת ואם אני אוכל לעמוד בזה ולעזור לבני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפראקטיביות!!

הוספת תגובה

• שלום גלית

יואב פנחס
    10/06/2008

כדאי שתיצרי איתי קשר טלפוני
    052-8557170

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רובי
    01/06/2008

אני לוקה בחרדות חברתיות קשות. האם יש תכשיר בהומאופתיה שאתם ממליצים לי לנסות?
    ניסיתי כדורים שרשם לי פסיכיאטר למשך חצי שנה ולא עזרו

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדות

כרמית ברלין
    12/06/2008

הי רובי ותודה על פנייתך
    טיפול הומאופתי בהחלט יכול לתת מענה למצב החרדות בו אתה נמצא.
    אין תכשיר ספציפי לחרדות בהומאופתיה. כשם שאין תכשיר ספציפי בהומאופתיה לשום מחלה. ההתאמת התרופה ההומאופתית לאדם היא באופן ייחודי ובהתאם למכלול הסימפטומים של האדם במישורים השונים (פיסיים ונפשיים כאחד בו זמנית)
    אני ממליצה לך לגשת להומאופת.
    אשמח לעזור
    בהצלחה כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה בהריון
    נירית
    28/05/2008

שלום, האם יש יתרון להומאופתיה בהריון, כלומר ממש בהרגעה בשלב הלידה?

לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה בהריון

הוספת תגובה

• יתרון?

אלכסנדר
    29/05/2008

שלום נירית.
    יתרון ביחס למה?
    את שואלת שתי שאלות. באשר לשימוש בהומיאופתיה בהריון,כשיש התוויות עינייניות זה מקובל מזה כ150 שנה. היעילות תלוייה במיומנות המטפל/ת. הבטיחות היחסית עושה את ההומיאופתיה
    כלי שמקבל עדיפות בהרבה מצבים השכיחים בהריון(למעט מצבים מסכני חיים).
    באשר לשימוש בהומיאופתיה ו/או FLOWER ESSENS,בזמן הלידה,זה מאוד מקובל ומאוד
    יעיל ועדיףי שזה נעשה במסגרת מקצועית.
    כמובן ,את יכולה על פי טעמך להישתמש ברמדיס,פורמולות,כל מיני רסקיו'ס למיניהם,אבל מומלץ
    לקבל פעם אחת יעוץ כמו שראוי/צריך.
    רק נחת
    אלכסנדר דגו N.D
    alexander-d@bezeqi .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה, הריון ולידה

כרמית ברלין
    01/06/2008

שלום נירית ותודה על פנייתך

להומאופתיה בהחלט יש יתרון בכל מה שקשור בהריון לידה ובעיות בהנקה.
    למעשה לשום תחום טיפולי, אין כמעט פתרון לבחילות בהריון - להומאופתיה יש. תחת טיפול הומאופתי חווים הקלה משמעותית ותוך פרק זמן קצר (של בין כמה שעות לבין כמה ימים) בתחושת הבחילה.
    בכל שלב בהריון ניתן להעזר בהומאופתיה ולחוות הקלה וריפוי, החל ממצבי חולי אקוטיים במהלך ההריון: שפעת, סינוסיטיס, דלקות גרון וכו'' ועד בעיות משמעותיות כגוןן: סכרת הריונית, לחץ דם וכו'...

לידה בעזרת הומאופתיה, היא לידה קלה יותר, ומהירה יותר. אבל בשביל זה צריך שיהיה לך הומאופת צמוד, שילווה אותך בשלבי הלידה ויוכל לתת לך כל פעם בהתאם להתפתחות הלידה את מה שאת צריכה.
    יש לציין ולזכור, טיפול הומאופתי הוא טיפול בטוח, ללא תופעות לוואי או סכנהנ לך ו או לעובר.

אשמח לעזור
    בהצלחה כרמית ברלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרסיס R49
    יפעת
    25/05/2008

שלום,
    ביתי בת 4.5 חודשים ומצוננת מאוד.
    האם ניתן לתת לה ללא כל חשש R49 ? או שמא עלי להתייעץ עם רופא הילדים?

לקביעת תור
    סגירה
    תרסיס R49

הוספת תגובה

• R49

כרמית ברלין
    25/05/2008

הי יפעת ותודה על פנייתך

תרסיס R49 הוא תכשיר השייך להומאופתיה המודרנית הצרפתית ולא להומאופתיה הקלאסית בה אני עוסקת.
    ההבדל הוא שבהומאופתיה הקלאסית מטפלים בתרופה הומאופתית המורכבת מחומר אחד ויחיד כלשהו מהטבע (צמח או מינרל וכו'...) שעבר תהליכי דילול וניעור במים, עד שלא נשאר בו חומר כלל.

הומאופתיה מודרנית - כדוגמת התכשיר שהצגת הוא תרכובתשל כמה וכמה תרופות הומאופתיות בו זמנית.
    אין לי אפשרות לדעת מה עושה תרכובת של דברים הומאופתיים לאדם. יש כן באפשרותי לדעת מה עושה חומר אחד שדולל.

אני מציעה לך לגשת דווקא להומאופת קלאסי או לחילופין למישהו שעוסק בהומאופתיה צרפתית.
    בהצלחה כרמית ברלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• R 49

אלכסנדר
    26/05/2008

יפעת שלום.
    המסקנה שכרמית הציגה לך(פנייה ליעוץ מקצועי)היא נכונה לטעמי.
    איני בא לטעון שחומרים כאלה או אחרים לא מסוגלים להיטיב עמנו,אלא שבמצבים מסוימים
    ולגילאים מסוימים מומלץ ללכת בדרך המלך.
    חומרים המצויים בשימוש של הומיאופתים ביולוגים( R49 של ריקוויק הוא דוגמה)מבוססים
    ב"גדול" על שילוב של נטורופתיה,TCM והומיאופתיה קלאסית. חומרים אלו נותנים מענה
    אופטימאלי בסט אפ נטורופתי.
    אם אין בעיה מסכנת חיים,וההכרה שלך היא שזה משהו טרוויאלי את יכולה לשקול שימוש בחומרים
    שהם בסה"כ OTC. אבל אם ידוע על בעיה יותר רצינית(זיהום חידקי לדוגמה),אז הכיוון צריך
    להיות שונה לחלוטין.
    לתשומת ליבך, רוב הקומפלקסים היעודיים בהומיאופתיה ביולוגית ובהומיאוטוקסיקולוגיה מחזקים
    את האפקט של טיפול תרופתי(כולל אנטיביוטיקה!!!!)........ זה לא תמיד טוב,ולדעתי זה לא
    לטיפול ביתי.
    רק נחת ובריאות
    אלכסנדר דגן N.D
    alexander-d@bezeqint

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זמני
    נועה
    25/05/2008

שלום, האם יש איזו תרופה הומאותפתית שאפשר לקחת לתקופה קצרה שבה אני יותר מוטרדת ומודאגת ולאחר שעוברת תקופת הלחץ להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול זמני

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי קצר טווח

כרמית ברלין
    25/05/2008

שלום ותודה על פנייתך

ולשאלתך, בהחלט ניתן לטפל ולהפסיק כשהמצב משתפר ולא חוזר עוד.
    אבל - יש להבין, כי טיפול הומאופתי הוא לא טיפול של "זבנג" וגמרנו (למעט מקרים מסויימים של עזרה ראשונה או מקרים אקוטיים) זהו סוג של תהליך .ההומאופתיה לא מטפלת במחלות או בבעיות כי באדם כמכלול. ההתייחסות היא לכל המישורים של האדם וההבנה שהבעיה היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר. לפעמים בכדי לרפא את המשהו הפנימי הז מהשורש לוקח זמן וסבלנות. אם בתקופות לחץ את מוטרדת ומודאגת יש לטפל בבעה הזו מהשורש.
    בהצלחה רבה

כרמית ברלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שרירים
    טל
    21/05/2008

שלום אני סובלת מכאבי שרירים ודלקת בגיד, האם טיפול הומאופתי יכול לעזור לי לאורך זמן?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שרירים

הוספת תגובה

• כואב?

אלכסנדר
    22/05/2008

הי טל.
    איננו יודעים מה הסיבה/מקור הכאב........ בכל מסגרת זו אינפורמציה שבילעדיה לא ניתן לעשות דבר. ישנם (כללי מאוד)מצבים ברורים שמקורם ידוע,שבו הומיאופתיה לניסיוני(30 שנה)היא כלי מצויין עם קבלות. ישנם מצבים בהם ההומיאופתיה תהייה כלי מלווה/מחזק של טיפול ספציפי או של מערכות התומכות בתהליך ההחלמה. ישנם מצבים שהומיאופתיה יכולה רק להוריד סטרס/שוק/פחד וזה כשלעצמו מזרז את ההחלמה.
    אתה מבין ידידי? זו לא שאלה למסגרת הזו!
    מצא לך איש מקצוע,קבע פגישה מסודרת,ורד מריפוי ווירטואלי.
    כל טוב.
    אלכסנדר דגן
    alexander-d@bezeqint

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה הומאופתית
    נויה
    18/05/2008

רציתי לדעת אם יש תרופה הומאופתית המשפרת את הזיכרון?

לקביעת תור
    סגירה
    תרופה הומאופתית

הוספת תגובה

• תרופות הומאופתיות

כרמית ברלין
    25/05/2008

הי נויה

בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם באדם כמכלול בו זמנית - גוף ונפש, ועל כן ניתן לטפל בהומאופתיה בכל בעיה שהיא. זו גם הסיבה שאין תרופה הומאופתית ספציפית לשום מחלה או בעיה. יש תרופה הומאופתית המתאימה באופן ייחודי למה שמאפיין אותך בבעיה שאת מציגה.

בהצלחה רבה כרמית ברלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    זהבית
    15/05/2008

שלום רב,
    מה ההבדל בין נטורופתיה להומאופתיה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ההבדל

אלכסנדר דגן
    21/05/2008

שלום זהבית.
    נטורופתיה והומיאופתיה נופלות לקטגוריה של רפואה רב תחומית. כאן מתחיל ומסתיים הדימיון
    שלהן לרפואה הרגילה. הומיאופתיה מנסה לעזור לאדם ע"י בחינת הטוטאליות של האדם,מרכיבי
    החיים,סביבה,מרכיבים פיזיים,מרכיבים ריגשיים,מרכיבים אנרגתים........ הכול.
    לדיסהרמוניה שמוצאים מתאימים תרופה(רמדי) שמשקפת את המצב כמה שיותר מדוייק,אבל
    כאשר התרופה מדוללת עד לרמות סף-פיזיות היא משמשת לריפוי המצב בכוליותו=.. כלומר
    לא רק הסימפטומים אלא גם כל הגורמים שהביאו בסופו של דבר(דרך מערכות פיצוי פחות יעילות)
    לתופעה/מחלה.
    נטורופתיה מאוד דומה בטוטאליות שלה,אבל בשונה מההומיאופתיה המישתמשת בכלי אחד
    הנטורופתיה משתמשת בהרבה מאוד כלים: תזונה, תוספים, צמחי-מרפא, תמציות פרחים,
    טכניקות עיסוי ורכמה רכה, טכניקות תנועה ושיקום, הרבה מאוד מודעות(הבנה), ועוד.
    שתי האסכולות האלה,הינן (לניסיוני רב השנים) כלים יעילים ביותר בידיים מקצועיות.
    כאשר המרכיב הפתולוגי הדומיננטי הוא מנטאלי/ריגשי,הומיאופתיה היא בד"כ הבחירה הראשונה.
    כאשר המרכיב הפתולוגי הדומיננטי הוא פיזי/אורגני, נטורופתיה היא בד"כ הבחירה המובילה.
    על כל מקרה,וודאי שאת היעוץ את מקבלת מאנשי מקצוע מנוסים.
    כל טוב
    אלכסנדר דגן N.D
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מתחום ההומאופתיה הכי מומלץ לי?
    אביגיל
    12/05/2008

שלום!
    אנחנו נשואים שנה +, אני מטופלת ברפלקסולוגיה ופרחי באך, רציתי לדעת מה הכי מומלץ לי לקבל כדי "לזרז" את עניין ההריון? כמובן אחרי התערבותו של בורא עולם.

הוספת תגובה

• הומאופתיה

כרמית ברלין
    13/05/2008

תודה על פנייתך,

לא ברור לי משאלתך, האם התכוונת לשאול איזו תרופה הומאופתית עליך לקחת בכדי לזרז כניסתך להריון?

אשמח אם תפני שוב.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן....

אביגיל
    14/05/2008

כן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופה תותאם באופן אישי

נועה
    16/05/2008

שלום לך!

הרפואה ההומאופתית מתאימה לכל מטופלת ומטופלת את התרופה האישית המתאימה לו.

לאחר שיחת הכרות בה ילמד ההומאופת להכיר אותך לעומק - ייחודך כאדם, הסימפטומים הפיזים היחודים שלך ואפילו החלומות,
    תותאם לך התרופה המתאימה ביותר.

הסיבה שהומאופתיה יעילה כל כך בטיפולי פוריות היא מכיון שהיא מטפלת באדם קודם כל. בסיבה האישית לכך שהאישה יצאה מאיזון וביטאה זו בפוריות שלה.
    התרופה ההומאופתית היא מפה מדויקת שתותאם לך לחזור למקום המאוזן והפורה שלך- בכל המובנים .

מאחלת לך רפואה שלמה!

נועה אדם-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם
    מאיה
    11/05/2008

שלום, האם אפשר להוריד לחץ דם בטיפול הומיאופתי?

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם

הוספת תגובה

• לחץ דם

כרמית ברלין
    13/05/2008

הי ותודה על פנייתך

תחת טיפול הומאופתי, ניתן לרדת בערכי לחץ הדם. כמובן שיש לזכור וגם להבין, שבהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות או באבחנות כי אם באדם, כמכלול. ולכן כשיש בעיה כלשהיא אצל המטופל, חשוב לנו לדעת גם מה מאפיין את האדם ומה מייחד אותו בכל הרמות: גוף, נפש ורגש
    השינוי שמתרחש במצבו של האדם, בעקבות התרופה ההומאפתית, הוא בכל המישורים גם כן ולא מוגבל רק לבעיה איתה מגיעים - ובמקרה זה לחץ הדם.
    אשמח לעזור
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות יתר בבלוטת התריס
    אני
    06/05/2008

היי. בתקופה האחרונה אובחנה אצלי פעילות יתר בבלוטת התריס. כמו כן, נמצאו נוגדנים בבדיקת הדם. זה מעלה חשד לגרייבס/השימוטו. השאלה שלי היא האם יש לרפואה האלטרנטיבית מה להציע כתחליף לטיפול מסורתי בבעיה?
    האם הטיפול יכול להשפיע גם על רמת הנוגדנים?
    האם הוא יכול למנוע הופעה של סימפטומים כמו בלט בעין (קראתי שזה אחד מהסמפטומים האפשריים בגרייבס)?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    פעילות יתר בבלוטת התריס

הוספת תגובה

• בלוטת התריס

כרמית ברלין
    07/05/2008

הי ותודה על פנייתך
    ראשית בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם כמכלול גוף ונפש.
    זו הסיבה שניתן לנסות לרפא ולטפל בכל בעיה שהיא.
    בנוסף, להומאופתיה יש מה להציע כשמדובר בבלוטת התריס. גם אני בעצמי סובלת מהשימוטו - תת פעילות כולל נוגדנים חיוביים בתמונת הדם. כשהתחלתי בטיפול הומאופתי, הייתי כבר כמה שנים על אלטרוקסין במינון גבוה יום יומי. במהלך הטיפול ההומאופתי מצבי השתפר ולאט לאט יכולתי לרדת במינון האלטרוקסין עד הפסקה (כמובן תחת פיקוח רפואי) בנוסף חל שיפור גם בסימפטומים הקליניים שליוו את המחלה כמו עייפות, עצירות וכו...
    כמובן יש לזכור, שטיפול הומאופתי הוא תהליך שלוקח זמן ומצריך סבלנות במיוחד בבעיות עמוקות כמו בלוטת התריס.
    אני ממליצה לך בחום לנסות טיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך ומוכר
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות
    טל
    04/05/2008

שלום, האם תרופות הומאופתיות עוזרות לתופעה של עצירות שלא עוברת?

לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

כרמית ברלין
    07/05/2008

הי ותודה על פנייתך

כמובן שניתן לטפל בעזרת הומאופתיה בעצירות. בהומאופתיה לא מטפלים במחלות כי אם בבני אדם כמכלול. ועל כן ניתן לטפל ולהעזר בהומאופתיה בכל עניין ודבר.
    העצירות, היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר ועמוק. ההומאופתיה גורמת לריפוי מהשורש ועל כן ניתן בעזרת ההומאופתיה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד בצורה הטובה ביותר.
    אני מציעה לך לגשת להומאופת מוסמך ויכולה להבטיח לך שחייך יראו אחרת....
    בהצלחה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    אבי
    30/04/2008

בתי בת 15 סובלת קשות מזה כ 5 שנים מבעיית השתנה תכופה. בבדיקה אצל אורולוג לא נתגלה דבר וברור לי שהמקור נפשי - סטרס.

הדבר הביא אותה לבעיות חברתיות קשות, בעיות בבלימודים ובעיות במיוחד בשעות הלילה.

האם ישנה דרך אלטרנטיבית מוכחת לפתרון זריז סופי וודאי של הבעייה ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• בעיות השתנה

כרמית ברלין
    03/05/2008

הי ותודה על פנייתך

בעיה של השתנה תכופה, ללא ממצאים קליניים, היא בעיה המוכרת לי מאד. טיפלתי בלא מעט ילדים ומבוגרים הסובלים מכך ובהצלחה רבה.
    ללא ספק, זו בעיה הפוגעת משמעותית באיכות החיים כמו שאתה מתאר גם במקרה של בתך.
    חשוב שתבין, שעל פי התפיסה ההומאופתית, אין אנו מטפלים במחלות או בבעיות, אלא בבני אדם, כמכלול. גוף ונפש. ולכן כל התמונה של האדם חשובה לנו, התמונה הפיזית, הרגשית והנפשית. בעינינו הבעיה הזו היא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי ועמוק. ובהומאופתיה אנו מנסים להביא את המשהו העמוק הזה לידי ריפוי. אנחנו עושים זאת בעזרת תרופה הומאופתית הנבחרת באופן ייחודי ובהתאם לכל התמונה של המטופל. השיפור שמתקבל בעזרת ההומאופתיה אינו מוגבל אך ורק לבעיה איתה מגיעים. וזה עוד דבר יפה שיש בהומאופתיה.
    לשאלתך - להומאופתיה כלים לפתרון הבעיה לתמיד.!!!!
    אשמח לעזור, בהצלחה רבה!!!
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתושים
    איריס
    23/04/2008

האם יש איזה שמן ארומטי ששמים במבער ומרחיק יתושים?

לקביעת תור
    סגירה
    יתושים

הוספת תגובה

• יתושים

כרמית ברלין
    23/04/2008

תודה על פנייתך

ייתכן שיש שמן ארומטי המרחיק יתושים אין לי מידע על כך, אני עוסקת בהומאופתיה ולא בארומתרפיה, אני ממליצה לך לשאול ארומטרפיסת.
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילווווווו
    עדי
    22/04/2008

אני עדי בן 32 בריא וסובל כבר כ 4 שנים מאבצ'סים גדולים וכואבים באיזור הבטן התחתונה
    הייתי אצל מומחים ולקחתי המון אנטיביוטיקה ומשחות למיניהם , אפילו עברתי ניתוח להוצאת הכוסות של הפצעים ..וכלום לא עוזר . אני סובל מכאבי תופת כשהפצעים חוזרים והולכים תכופות.
    לאחרונה המליצו לי לאכול שמרים .
    א. מה דעתכם על עיניין השמרים?
    ב. אם תוכלו למצוא לי פיתרון אחר תבורכו מהשמיים .
    בתודה עדי .
    נ.ב ...אשמח לקבל תשובה למייל . תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווווו

הוספת תגובה

• אבצסים

כרמית ברלין
    22/04/2008

הי עדי תודה על פנייתך

על פי המייל שלך, אני משערת שאתה סובל מאד וצר לי על כך מאד. חשוב לי שתבין משהו חשוב.
    על פי ההבנה ההומאופתית, האבצסים הם רק ביטוי חיצוני לבעיה פנימית ועמוקה יותר. טיפול כמו אנטיביוטיקה, אינו פותר את הבעיה מהשורש ואינו גורם לריפוי - הסיבה שהגוף שלך עדיין ממשיך להוציא אותם, היא כי הבעיה הפנימית העמוקה יותר, לא נפתרה. כשאני מדברת על בעיה עמוקה יותר, זו יכולה להיות, בעיה ברובד הרגשי, או הנפשי או הגופני. אין לי אפשרות לדעת.
    הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור לך לרפא את המצב מ ה ש ו רש. ואני ממליצה לך בחום, לגשת במהרה להומאופת מוכר ומוסמך.
    לגבי שמרים, אין לי מושג או נסיון בכך.
    מאחלת לך באמת רק טוב ובריאות שלמה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה