מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלוריות בגינגר מופחת סוכרמלי04/07/2017
כמה קלוריות יש בגינגר מופחת סוכר
אני קונה את הגינגר המופחת סוכר ואוכלת ממנו המון כל יום לכן חשוב לי לדעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימון תזונתי וערך קלורי של גיינר
סיון דוד06/07/2017מלי ערב טוב
אין באפשרותי לענות לך ללא קריאת הסימון התזונתי של המוצר הנמצא בטבלה על הקופסא. נסי להעתיק לפה את הערכים התזונתיים- אנרגיה, חלבון ופחמימות, וכמות מומלצת למנה על מנת שאוכל לחשב .
אפשרות נוספת היא לצלם את האריזה ולשלוח פה כקובץ.
בכל מקרה, לא ברור מדוע את צורכת הרבה מהגיינר? האם אין לך אפשרות לאכול כמו שצריך ולקבל את המרכיבים שאת צריכה מהמזון עצמו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטענת המוכרים זה מגיע מטורקיה הם לא מראים מהיכן זה נקנה אני קונה במשק ל. לכן לא יודעת אני סובלת כבר מעל שנה מהחילות עשיתי בדיקה ואין לי את החידק הליקובטור פלורי אך לא יודעת ממה יש לי בחילות והגינגר מאוד עוזר
מלי07/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת מזון ללא האריזה המקורית
סיון דוד09/07/2017קצת בעייתי. אני ממש לא יכולה לענות במדוייק אבל במנה של גיינר רגיל יש כ600 קלוריות. במופחת סוכר יש פחות קלוריות כמובן , אך כל עוד לא ידוע איזה ממתיק נמצא שם -מהו התחליף לסוכר ובלי הסימון התזונתי בלתי אפשרי לענות.
האם הבחילות ממשיכות גם בימים שאת לא שותה את הגיינר? אם את צורכת אותו במטרה לעלות במשקל נסי למצוא תחליף לשבוע אחד ותראי איך תרגישי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?