שמישהו יעזור לי אני אובד עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמישהו יעזור לי אני אובד עצות
    יוסי
    30/06/2011

שמי יוסי בן 23 לפני כ4 שנים עשיתי סקס לא מוגן פעם 1 עם בחורה לא הכי אסטתית ועכשיו התחילו להופיע לי כל מיני כתמים ורודים על הגוף..
    אני מפחד מאוד ללכת לעשות בדיקה ולכן יש לי כמה שאלות
    אם אני הולך לעשות בדיקה וחס וחלילה יוצא חיובי האם אפשר לשמור על זה בסוד שהרשויות לא ידעו על זה?
    שמעתי שיש תרופה שצריך ליטול כל יום , האם אפשר להשיג אותה לא דרך בית מרקחת?

לפי מה שקראתי הבנתי שעושים בעיות לנשאים בלקחת משכנתא ועוד כל מיני דברים , האם אפשר לשמור על זה בסוד ובנוסף לקבל טיפול רפואי ?

אשמח אם תענה לי אני בלחץ מטורף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

מישהו
    01/07/2011

היי יוסי,

אני לא רופא ולא מומחה, אז ככה, גם אני בעברי קיימתי יחסי מין לא מוגנים נבדקתי אצל ד"ר סרג' ב"ה שלילי, אולם החשש לא עזב אותי ככה ששאלתי ועדין שואל מספיק שאלות. קודם כל אתה מקדים את המאוחר עם השאלות בחלק האחרון של השאלה! אבל אשתדל לענות לך למיטב ידיעתי.

ראשית, כולם אמרו לי שיחסי מין לא מוגנים, כשמם הם מעמידים אותך בסיכון, אבל שים לב להסתברות א. הסבירות להדבק ממגע מיני חד פעמי לגבר עומד על 0.3% סבירות מאוד נמוכה. ב. אתה לא יודע כלל שהבחורה ששכבת עימה נשאית. (אתה יכול להתקשר אליה בנחמדות ועדינות והתנצלות ולשאול אותה אם היא נבדקה בעבר, אבל זה לא במקום בדיקה זה רק בשביל להוריד חשש).
    שנית, בנוגע לאדמומיות, גש לרופא עור ותיועץ עימו, אולי זו אלרגיה, אולי גירוי מקומי וכו'....
    שלישית, בנוגע לבדיקה אתה חייב את זה לעצמך כי אף אחד שתדבר עימו לא יגיד לך בסדר אל תיבדק, סיכוי קלוש שנדבקת מהמגע החד פעמי בפרט שלא כתבת שקיימת יחסי מין עם נערת ליווי בתאילנד וגם אז הסטטיסטיקה עומדת בעינה.
    בנוגע לכדורים, למיטב ידיעתי, כן נשא לוקח כדורים לכל החיים ותוחלת חייו אינה משתנה, בנוגע לאנונימיות, תוכל לעשות בדיקה אנונימית אצל ד"ר סרג' או אצל כל רופא אחר שעושה בדיקות נראה לי שגם בוועד פשוט תבקש להיות אנונימי. בנוגע למשכנתא הבנתי שהיום נשא יכול גם לקחת משכנת, אולם אתה ממש מקדים את המאוחר.

ממליץ לך ללכת להבדק,

אני מאחל לך המון בריאות.

מישהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

מישהו
    01/07/2011

כמעט שכחתי, אם תרצה לדבר אתה מוזמן לפנות אליי למייל.

אני אנסה שוב להרגיע אותך ולומר לך שאיידס זו מחלה יחסית נדירה, אל תחשוב על זה, פשוט לך להבדק, אם תרצה אבוא איתך לד"ר סרג' ואעשה גם כן בדיקה כי מאז הבדיקה האחרונה שעשיתי קרו כמה דברים שגם אני חושש בגינם, שורה תחתונה עדיף לדעת- א. בשביל שלוות הנפש, ב. בריאות, ג. אחריות לפרטנרים ליחסי מין.

כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי , הרגעת אותי כנס רגע

יוסי
    04/07/2011

אשמח להמשיך לדבר איתך במייל אם תשאיר אותו..
    תודה רבה על הזמן שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמישהו יעזור לי אני אובד עצות - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/07/2011

תוכל לעשות בדיקה אנונימית בועד למלחמה באיידס
    רק אחרי שתקבל תשובה שווה יהיה להתייחס לכל שאר השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו