חושש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש
    חושש
    19/07/2011

אני יוצא עם בחורה שעשתה סקס לא מוגן לפני 5 שבועות עם בחור אחר ואני עשיתי איתה סקס לא מוגן חד פעמי לפני 3 שבועות אתמול היא הלכה להבדק ויצאה שלילית ברוך השם ...זאת אומרת 6 שבועות לאחר המקרה הלא מוגן שלה עכשיו ככה האם זו תקופה מספיקה לזיהוי נוגדנים? והאם אני יכול להדבק חלילה במידה והיא נדבקה שבועיים לפני? לגביי אני נבדקתי לפני חצי שנה אני בריא ברוך השם ומאז לא עשיתי סקס לא מוגן למעט איתה!!! תעני לי על שתי השאלות בקשה למה אני בחרדות קשות ואני מתחרט על הסקס הלא מוגן וזה לא יקרה שוב בחיים...תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש

הוספת תגובה

• חושש - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    20/07/2011

לגבי הבדיקה שביצעה בת הזוג שלך - 6 שבועות זה לא מאה אחוז מהימן - צריך לחזור על הבדיקה אחרי 8 שבועות מהארוע אם זו בדיקת אלייזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש

חושש
    20/07/2011

עוד שאלה בקשה האם אדם יכול להדביק שהוא בתקופת החלון? אפילו לפני שזוהו אצלו נוגדנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו