מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסיאיר24/07/2011
לד"ר שלום אני מאוד פוחד מבדיקות דם עקב התעלפות שהיתה לי
אני מאוד רוצה לעשות בדיקת איידס (עקב קריעת קונדום עם נערת ליווי יש לציין שמיד שנקרע היא אמרה לי לצאת אני לא שמתי לב בכלל) אמרו לי שיש באסותה בדיקת רוק
רציתי לשאול עד כמה הבדיקה שם אמינה?
וכמה זמן אחרי החשיפה ללכת לבדוק?
אודה על תשובה מפורטת הן לגבי הבדיקה והן לגבי הבית חולים... אני מאוד חושש ואני לא רוצה לסכן אף אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2011ממליצה לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
אפשר לעשות במספר בתי חולים - שיבא, איכילוב, רמבם, קפלן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר24/07/2011תודה ד"ר על התשובה
אבל אני עכשיו נמצא בערך כחודשיים אחרי החשיפה האפשרית
ובדיקת דם לא בא בחשבון בגלל הפחד הנורא לכן שאלתי על בדיקת הרוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2011בדיקת רוק לא מאושרת בארץ, למרות שישנם קיטים שקיבלו אישור FDA
אם אתה בשום אופן לא מסוגל לעשות בדיקת דם - לך על זה, בלי כל אחריות מצידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר24/07/2011זה מאוד מוזר מה שאת עונה לי
כי ראיתי פה תשובות שלך שאומרות שזה בדיקה אמינה אז אני בכלל מבולבל מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר31/07/2011אשמח לקבל תשובה מניחה את הדעת אני חרד ומבולבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2011כל הקיטים של בדיקות HIV ברוק לא מאושרות בארץ, לא מומלצות ולא אומצו ע"י משרד הבריאות
יש אנשים שמבצעים אותן, אני לא יודעת אילו קיטים משתמש כל "חלטוריסט" ולכן קשה לי לתת תשובה כללית
בודאות לא כל הקיטים קיבלו אישור FDA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר03/08/2011תודה לך מראש על העזרה
אז איך אני ידע איזה קיט מאושר? יש לך לתת לי לי קיט ספציפי שאני יבקש (אני עושה בדיקה באסותא ע"י חב' מוניטור) שאני יבדק על ידי הקיט הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס
יאיר05/08/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)