מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי תוך כדי דימום12345631/07/2011
היי,
חדרתי לנרתיק של בחורה עם האצבעות שלי, וירדתי לה תוך כדי שהיא מדממת לי בתוך הפה ועל האצבעות. אברי המין שלנו התחככו, אבל לא היתה חדירה של איברי המין (אני בחורה גם).
לטענתה היא לא במחזור, כך שיכול להיות שקרעתי לה את קרום הבתולים (למרות שזו לא פעם ראשונה שמחדירים לה אצבעות לנרתיק, אבל מעולם לא חדר אליה איבר מין גברי).
האם יכול להיות שנדבקתי באיידס? :-(
בבקשה ענו לי מהר,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
12345631/07/2011האם התשובה שלכם תשתנה אם החדרתי אלי ויברטור שיתכן שהיה עליו דם שלה?
:-(
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד המשך
12345631/07/2011לא יודעת אם זה משנה, אבל אני כן הייתי במחזור (קל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד המשך...
12345631/07/2011מתנצלת על כל ההמשכים, פשוט כל הזמן נזכרת בעוד בעיה...
מה זה פצע פתוח?
האם יש סכנה בכך שהורדתי שערות ערווה (שלי) שעה שעתיים לפני המגע המיני?
נוצרו שם פצעים קטנים, והיה חיכוך בין האיזור הזה שלי ובין האיזור המדמם שלה.
המון המון המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
12345602/08/2011שכחתם לענות לי וזה חשוב ודחוף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. בבקשה תענו.
12345604/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב מקפיצה
12345615/08/2011למה אתם לא עונים???
עניתם לאחרים. המון פעמים. רק את השאלה שלי אתם באופן קונסיסטנטי "מפספסים".
כבר נרגעתי ממקורות אחרים בעניין האיידס - מניחה שאין מה לחשוש.
אבל למה אתם לא עונים?
יחסי המין לא היו מספיק פוריטנים לדעתכם?
על שבועת הרופא שמעתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי תוך כדי דימום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/08/2011האפשרות היחידה להדבקה הוא מגע הדם עם הפה שלך
אם לא קיימה יחסי מים מעולם ולא השתמשה בסמים בהזרקה - קרוב לודאי שאיננה נשאית
ממליצה להציע לה שתלכו ביחד להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
12345616/08/2011סוף סוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)