עשיתי בדיקת איידס בשנת 2007

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי בדיקת איידס בשנת 2007
    גילי
    02/08/2011

(בסוף 2007)- חודשיים בדיוק אחרי המגע ממנו אני חוששת.

שאלתי היא:

האם חודשיים זו תקופת חלון מספקת בזמנו? או שבשנת 2007 היה צורך בשלושה חודשים? ובעצם הבדיקה שלי לא אמינה נכון לתקופה ההיא?

(ביצעתי את הבדיקה בועד למלחמה באיידס בת"א, תשובות תוך חצי שעה.יצא שלילי. אם אני לא טועה- ופה הזיכרון מטעטע בי וגורם לי לפחדים- אמרו לנו שבנוסף אם לא מקבלים טלפון תוך כמה ימים- זה אומר שהכל בסדר. האם זה אומר שהם שלחו את הבדיקה בנוסף לבדיקה המהירה במכון- גם לבדיקת אלייזה היכן שהוא? ואם לא קיבלתי טלפון אפשר לסמוך על זה שחודשיים זו תקופת חלון מספיק טובה, ולא הייתי צריכה להמתין שלושה חודשים?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשיתי בדיקת איידס בשנת 2007

הוספת תגובה

• ובכלל, ירגיע אותי מאוד,

גילי
    02/08/2011

אם תאמרי לי שגם בסוף שנת 2007, הספיקו חודשיים לבדיקה דרך קופת חולים, ולא היו צריכים 3 חודשים....

(עשיתי בזמנו גם בקופת חולים, עברו 7.5 שבועות מקיום המגע החשוד, והתוצאה הייתה בסדר. אבל הרופאה לא הסבירה לי בזמנו שצריכה להיות תקופת חלון וכמה היא צריכה להיות, מזה החשש שלי כיום...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו