מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשיתי בדיקת איידס בשנת 2007גילי02/08/2011
(בסוף 2007)- חודשיים בדיוק אחרי המגע ממנו אני חוששת.
שאלתי היא:
האם חודשיים זו תקופת חלון מספקת בזמנו? או שבשנת 2007 היה צורך בשלושה חודשים? ובעצם הבדיקה שלי לא אמינה נכון לתקופה ההיא?
(ביצעתי את הבדיקה בועד למלחמה באיידס בת"א, תשובות תוך חצי שעה.יצא שלילי. אם אני לא טועה- ופה הזיכרון מטעטע בי וגורם לי לפחדים- אמרו לנו שבנוסף אם לא מקבלים טלפון תוך כמה ימים- זה אומר שהכל בסדר. האם זה אומר שהם שלחו את הבדיקה בנוסף לבדיקה המהירה במכון- גם לבדיקת אלייזה היכן שהוא? ואם לא קיבלתי טלפון אפשר לסמוך על זה שחודשיים זו תקופת חלון מספיק טובה, ולא הייתי צריכה להמתין שלושה חודשים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכלל, ירגיע אותי מאוד,
גילי02/08/2011אם תאמרי לי שגם בסוף שנת 2007, הספיקו חודשיים לבדיקה דרך קופת חולים, ולא היו צריכים 3 חודשים....
(עשיתי בזמנו גם בקופת חולים, עברו 7.5 שבועות מקיום המגע החשוד, והתוצאה הייתה בסדר. אבל הרופאה לא הסבירה לי בזמנו שצריכה להיות תקופת חלון וכמה היא צריכה להיות, מזה החשש שלי כיום...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)