חשש להדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקה
    אנונימי
    04/08/2011

שלום...לפני כשנה הייתי עם נערת לווי בחו"ל...מה שעשינו זה היה עשייה ביד שזה לא מסוכן איך שהבנתי ואחרי שגמרתי הלבישה לי קונדום וביצעה בי מין אוראליץ...איבר המין לא היה זקוף במיוחד נגיד חצי זקפה...יש לי באזור התחתון של האיבר בלוטות שנקראות בלוטות חלב או בלוטות שומן שאני נוהג לשחק בהן ומוציא חומר שומני מהן וגם גלחתי את האזור והיה לי פצעונים קטנים באזור לא חושב שהיו מדממים עכשיו בהנחה שהבחורה נשאית והיה לה דם ברוק האם תתכן הדבקה אם בא רוק במגע עם הפצעים והבלוטות האלה? ואם כן כמה דם דרוש כדי להדביק אותי...אני כבר בחרדות היסטיריות כי קראתי באינטרנט שכל חתך שריטה בעור מהווה סיכון גבוה להעברת הנגיף...הגעתי למצב הפנייה לפסיכיאטיר...כל פעם אני רואה סמפטום וזה אצלי..3 שבועות אחרי המגע היה לי צינון ומאז המגע חליתי 7 פעמים בצינון ו 3 פעמים מהן היה עם חום ולחה היה לי מין פריוחות שבאות והולכות על הידים שאמרו לי שזה לא קשור עכשיו אני עם חולשה כללית ועייפות ועם חום של 37.5 שמשחק לו פעם עולה פעם יורד אנא עזרתכם אני צריך לדעת חד וחלק האם ישנו כל סיכוי בהודבקתי או שאין ממה לחשוש ושאני מאכיל את עצמי חרדות סתם ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להדבקה

הוספת תגובה

• חשש להדבקה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    04/08/2011

סיכון כפי שתארת אפסי, אבל למה להכנס לחרדות ???? לך ותעשה בדיקת HIV ותוכל לחזור לחיים רגילים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אפסי?

אנונימי
    04/08/2011

אפסי זה אומר שלא נדבקתי או שאומר שאני כן בסיכון אפילו קטן שיש לי את זה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו