מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לדוקטור לורהוובה10/08/2011
לפני מספר שבועות הכרתי מישהי במועדון ואחרי זה נסענו אלייה לדירה והתחלנו לקיים יחסי מין בזמן קיום יחסי המין לאחר כמה חדירות הרגשתי משהו לא בנוח והבנתי שהקונדום היה לבוש הפוך אז הוצאתי את איבר המין שלי הורדתי עם הקונדום החלפתי צד (לצד הנכון) והמשכנו.. וגם בזמן קיום יחסי המין הכנסתי לה אצבעות לתוך איבר מינה ואז נגעתי עם אותם הצבעות באיבר מיני!
האם יש סיכוי מכל מה שקרה שאני יכול להידבק במחלת מין כולשהי?
אשמח מאוד אם תעזורו לי כי זה די מטריד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדוקטור לורה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011במצב שכזה רצוי לקחת קונדום חדש ולא להפוך צד - ברור לך שהצד שבא במגע עם הריריות היה לאחר מכן במגע עם איבר המין שלך, בדיוק מה שרצית למנוע מלכתחילה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך
וובה10/08/2011אז את אומרת בעצם כדאי שאלך להיבדק?
ומה הסיכוי שכן נדבקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/08/2011סיכוי נמוך אך לא אפסי - רצוי שתיבדק ותדע את הסטטוס שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך
וובה10/08/2011אוקיי אני היבדק בהקדם האפשרי תודה רבה על התשובות המאירות
יש לי עוד מספר שאלות אסמך אם תוחלי לענות לי הלהם
1. אני חייל אני יכול להיבדק במסגרת הצבא או שאדיף במקום פרטי אם כן אז איפו כדי וכמה זה עולה?
2.אני רוצה ללמוד סיעוד לאחר הצבא אם חס וחלילה באמת יש לי משהוא אז זה אני יוכל ללמוד לאח מוסמך או לא?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה
וובה12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שוב
וובה13/08/2011בבקשה תאנו לי זה חשוב לי!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011אתה יכול להיבדק גם במסגרת הצבא וגם בועד למלחמה באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדוקטור לורה - תגובה אמשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/08/2011אין כל מגבלה לגבי לימודים גם אם אדם נדבק ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)