אם היה חור מיקרוסקופי בקונדום האם הוא מעביר את הנגיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם היה חור מיקרוסקופי בקונדום האם הוא מעביר את הנגיף?
    ד``ר מרגלית לורבר
    12/08/2011

שלום מצורפת תמונה למשהו שיש לי כבר שנים בבסיס איבר המין...אני בדרך כלל משחק בהן ומוציא חומר כזה שומני...קיימתי יחסי מין אורליים עם נערת ליווי בחו"ל (בולגריה) השתמשתי בקונדום אבל לא בטוח שהוא כיסה את הבסיס היה לי גם שם פצעי גילוח אבל לא היו מדממים...בהנחה שהיה לה ברוק דם או היה לה פצע בפה האם בלוטות אלה מעבירות את הנגיף? ואם היה חור מיקרוסקופי בקונדום האם הוא מעביר את הנגיף? אנא תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכוי הדבקה HIV - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/08/2011

קודם כל לך לרופא המשפחה וטפל בפצעים שיש לך

שנית - קונדום מגן מפני הדבקה ואין בו "חורים מיקרוסקופיים" אלא אם הוא ישן ופג תוקף

שלישית - אין נגיפים ברוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת לא השאלה

אנונימי
    15/08/2011

האם אלה פצעים?? האם פצע יכול להיות כל כך שנים? הרופא אמר שזה צריך להסיר בניתוח אבל לא קריטי אפילו לא רצוי... השאלה היא אם היה לה דם בפה ובא במגע עם הדברים האלה האם ישנו סיכוןץץץקיצור בלוטות חלב נחשבות לסיכון
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בבקשה תעני לשאלתי אני בלחץ

אנונימי
    16/08/2011

אני מתחנן תעני לשאלתי בקשר לאם אלה פצעים או בלוטות חלב....הם כבר שם כמה שנים טובות השאלה האם יכול לעבור איידס במגע עם בלוטות אלה? כלומר אם היה לה דם ברוק כמה צריך כדי להעביר איידס והאם בכלל אם היה דם שבא במגע עם בלוטות אלה ישנו סיכוי להדבקה? בבקשה תעני אני מאוד מודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בבקשה תעני לשאלתי אני בלחץ - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/08/2011

לא עושה אבחנות לפי תמונה
    גש לרופא ותאובחן לגבי מהות הפצעים/נגעים/יבלות וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו