בלבול וחשש גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול וחשש גדול
    אנונימי
    21/08/2011

שלום...יש לי כמה שאלות ואנא את תשובתכם המקצועית:
    1- אתם אומרים שבאיידס אפשר להידבק מהזרקה לוריד או חדירה אנאלית או נרתיקת ובזה אני מודה...בקשר למין אוראלי ודרכים אחרות:
    אתם טוענים שאין כל סיכוי לצד המקבל והצד הנותן הוא זה שנמצא בסיכון אבל מה אם יש דם בפיו של הנותן? זה לא יעביר? אתם תשיבו שאין מצב ולא היה מעולם מצב כזה ורצוי כמות כה גדולה של דם ומרחץ דמים.... CDC האמרקאי טוען אחרת הם טוענים שאם נוכח דם ברוק (אגב הם גם אומרים בכמה מאמרים שלא צריך מי לא יודע מה) תתרחש הדבקה או שישנו סיכוי שתתרחש...אתם טוענים(גם אחרים) שגם במקרה שיש פצע באיר המין הגברי וגם בא במגע עם הרוק הזכור לעיל גם לא תתרחש הדבקה למרות שיש הרבה אחרים שאומרים שאכן ישנו מצב להדבקה....גם פצע לפצע אתם אומרים צריך דימום מסיבי ופתחים ולא יודע מה ואחרים טוענים שלא! שישנה אפשרות די טובה לחלות באיידס מדברים אלה...כל האנפרמוציה שיש לי התבלבלה לחלוטין ואני לא יודע מי להאמין אני מחפש הסברים מדעיים ואמתיים כי אחרי שקראתי פה ושם אני חושש מאוד מנשיקות ומין אורלי היות וישנם הטוענים שווירוס מועבר גם בחתכים מיקרוסקופיים באיבר ובפה....לי יש פצעים שם וגם פצעים בפה ( לא מדמם) וקרתי באתר של גוני ירושלים במאמר מתורגם שפצע עם ריפוי ראשוני גם מעביר נגיף פנימה וגם מדבק בנגיף....לא יודע מה הולך פה מאוד מבולבל אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול וחשש גדול

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אנונימי
    25/08/2011

למה לא עונים לי? בבקשה תענו ואודה לכם מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו