מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירה על הגיינה בחיי היומיום,יעל25/08/2011
לד"ר שלום וברכה,
קודם כל אודה בזה שאני חרדתית בצורה חריגה.
ברצוני לשאול,
האם קיים סיכוי כלשהו להדבקות באיידס במהלך חיי יומיום שגרתיים,
כמו ללכת לשירותים ציבוריים, בחדר כושר במקלחות, בבריכה וכד'?
אני תמיד בחרדה שאולי חלילה מישהו "גמר" בשירותים והנגיף עלול להיות שם, על האסלה, על הניירות, בכיורים, במקלחות,
חס ושלום.
שאלה נוספת,
בטיול למזרח,
יש להזהר בצורה מיוחדת?
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה על הגיינה בחיי היומיום, - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/08/2011לשאלתך הכללית - לא, אין אפשרות להדבקה
באשר למזרח - אפשר להידבק רק ביחסי מין לא מוגנים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה נוספת ברשותך....
יעל25/08/2011מקריאה קצת על הוירוס הבנתי שהוא מת תוך זמן קצר במגע עם האויר, כמה זמן זה לוקח?
האם הוא יכול להמשיך לחיות בחוץ בתנאים המתאימים?
בשירותים ציבוריים מסוימים יש מגבונים לחים (כמו של תינוקות, אני בארה"ב) כדי לנקות בעדינות את האסלה ולשימוש אישי,
צריך להזהר לא להשתמש בהם?
מטריד אותי שנאמר כי הוירוס עמיד בתנאים לחים.....
ושאלה אחרונה -
האם ידוע על מקרה שבו בנאדם נדבק שלא בקיום יחסי מין/עירוי דם?
תודה רבה שןב,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)