מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ניגשתי למיון
בחור02/09/2011בחלון הזמן של ה - PEP. הסברתי להם בפירוט את המקרה, הייתי שם משהו כמו 60 שעות לאחר המגע. לאחר שבדקו את זה מול אופא בכיר במרפאת HIV הם החליטו שהכל בסדר ושאין צורך לקחת PEP ושחררו אותי. הם טענו שהסיכוי להדבקות הוא נמוך מאד ולכן אין הצדקה לקחת טיפול כזה.
אז אני מקווה שהכל באמת בסדר.
בכל מקרה אעשה את הבדיקה בעוד כחודשיים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדבחור25/08/2011
שלום לכם
אודה לעצתכם
אתמול בלילה נתתי לראשונה בחיי מין אוראלי לבחור
זה נעשה ללא קונדום
היום בבוקר אי מרגיש שיש לי קצת דם בפה (ראיתי כשירקתי)
אני מאמין שזה קשור לפצעים בחניכיים שיש לי, למרות שהמצב שם השתפר וכבר המון זמן לא חשתי בדימום
האם יש לי סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/08/2011כן - מין אוראלי בלי קונדום = סכנת הדבקה !!!
אתה יכול לגשץ למיון לבקש PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPEP
בחור25/08/2011PEP זה בדיקה עבור איידס? ואם כן אז מתי לעשו אותה אם המגע המיני היה אתמול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לתשובה בהקדם
בחור26/08/2011קראתי באינטרנט על PEP ולפי מה שכתוב זה ניתן בדר"כ אם הייתה חדירה. בנוסף כתוב שזהו קוקטייל מסוכן בפני עצמו ולא מומלץ לקחת בכל מצב. במקרה שלי לא הייתה כלל חדירה, סה"כ התנשקתי עם מישהו ונתתי לו מין אוראלי חלקי בלבד (מציצה) ולא הייתה שום גמירה או משהו כזה. המעט דם שהיה לי בפה כנראה קשור לדלקת חניכיים שלי שאולי התעוררה עקב הנשיקות שהיו (קרה לי גם בעבר אך עם פרטנרית קבועה).
זו הייתה הפעם הראשונה שלי במגע מיני עם גבר לכן אני חושש.
אני ממש צריך את עזרתך. לאור המידע ששפכתי כאן, האם יש טעם ללכת למיון? ואם כן אז מתי?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPEP - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/08/2011PEP זה טיפול מונע לאחר שנחשפת , אפשר לקבל אותו במיון עד 72 שעות מהארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPEP
בחור26/08/2011תודה על המענה. אני אלך למיון ואתייעץ אתם, אפרט להם על המקרה, והם ייחליטו מה מומלץ. שאלה נוספת לי אלייך - מהם תופעות הלוואי של טיפול PEP?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר צריך את עזרתך!
בחור27/08/2011אני שוב אציין שלא הייתה מעורבת גמירה במגע האוראלי שקיים, ויתכן שהדימום הקל היה רק מהנשיקה. מפחיד אותי לקחת PEP אם זה לא מחייב. אנא עני לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר צריך את עזרתך! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר29/08/2011מקווה שניגשת למיון
חבל להפסיד את חלון הזמן הקצר ל PEP
את כל השאלות תוכל לשאול שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)