שאלה לגבי הידבקות מחתכים, דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הידבקות מחתכים, דחוף
    אורן
    26/08/2011

שלום לדוקטור.

אתמול קיימתי יחסי מין חלקיים עם בחורה (חברה, לא זונה), ללא חדירה וללא מין אוראלי.

כל מה שעשינו זה לשפשף אחד לשניה עם האצבעות והידיים.

אחרי שדקות ארוכות הכנסתי אצבעות לפות הרטוב שלה, גיליתי לחרדתי שיש לי 4-5 חתכים בגודל של מילימטר או שניים מעור שקילפתי בימים האחרונים (תוך כדי כסיסת ציפורניים), עדיין קצת אדום וקצת כואב, עם פגיעה ברצף העור (שקע פנימי של חצי מילימטר בערך).

הבחורה אמרה שבעבר היה לה חבר שהיא שכבה איתו בלי קונדום, וגם לו היתה פעם חברה אחרת.

האם עלי לחשוש מאיידס ולרוץ לקבל את טיפול החירום בתוך 48 שעות ?

אם הסיכוי קטן, אשמח אם תוכל לומר בערך מה הסיכון בסטטיסטיקה, כדי שאוכל לישון טוב בלילה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הידבקות מחתכים, דחוף - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    26/08/2011

הכי בטוח שתיבדקו שניכם - אם אתם שליליים - תוכלו להרגע
    בשביל PEP יש לך עד 72 שעות מהארוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה לא מספיקה.... - שוב

אורן
    26/08/2011

ברור שכדאי להיבדק וכו'... את זה כולם יודעים..

אבל אני שאלתי מה הסיכוי להידבק מסיטואציה כזו שתיארתי. האם החשש ריאלי ?

בפורום אחד כתבו שהסיכוי ממשי וקיים, ובפורום אחר כתבו שהסיכוי אפסי כי נדבקים רק אם החתך הוא מדמם ברמה של כריתת אצבע. מי מבין השניים צודק ?

אשמח אם תוכלי להשיב בצורה מדוייקת יותר לשאלה ששאלתי בהודעה הקודמת.

את מבינה שאני שואל כי אם הסיכוי להידבק הוא נניח 1 ל 100 אלף אז אני לא ארוץ לPEP, ואהיה די רגוע. אם הסיכוי הוא 1 ל5 אז אני אזמין אמבולנס עכשיו.

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו