מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרד מאודאנונימי08/09/2011
שלום דוקטור, אני בן 17, אני בחרדות נוראיות למרות שאמרו לי שאין לי סיבה לדאוג, אני רק רוצה להיות בטוח כדי להרגע, לכן אני מתייעץ פה.
מה שקרה הוא שלחצתי יד למישהי שעלולה להיות נשאית. הבנתי שניתן להדבק אם יש מגע בין פצעים, והיה לי פצע לא גדול ולא מדמם על האיזור התחתון של כף היד, אך ללא קליפה.
אני בחרדות נוראיות שאולי היה לה פצע מדמם או משהו על היד שהיה יכול לסכן אותי, למרות שכעבור כמה דקות הסתכלתי על היד שלי באור ולא היו עליה כתמים או שרידים של דם.
כעת כעבור שבוע יש אצלי אפטות בפה ובלוטות לימפה מוגדלות וקצת כואבות מתחת ללסת.
אני בחרדה נוראית ולא יודע מה לעשות, הם באמת יש סיבה להיות בלחץ או שאפשר להרגע??? במיוחד כשראיתי שאין על היד כתמים של דם? (קראתי שהדימום צריך להיות מאסיבי והפצע צריך להיות שוטט דם מה שאומר שלא יכול להיות שלא היו נשארים כתמים).
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ כדי לקבל תשובה
אנונימי11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2011אי אפשר להידבק בלחיצת יד אפילו אם היה לה דם על העור
לא נדבקים במגע דם על העור, צריך שדם טרי יחדור דרך העור רק במצב של פצע פתוח, מה שלא היה בסיפור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)