מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששתשלי15/09/2011
נפגשתי עם גבר מזדמן הוא הוריד את המכנס שלו והתפשט ונגע לעצמו באיבר מין במשך דקה ואני מציינת לא עמד לו בכלל(אמר שאונן בבוקר ונפגשנו בערב)ואז התחיל לגעת לי בישבן ויש לי בו קצת פצעים אם זה חשוב לציין ואז החדיר לי אצבעות לפי הטבעת עכשיו החשש שלי אם היה לו זרע ביד מזה שנגע לעצמו לפני אולי טיפות מוקדמות שאז העביר לי לפי הטבעת אני מאוד חוששת ואני רוצה תשובה אמיתית לסיכויים והאם עליי לבצע בדיקה? אגב שהוא גמר יצא לו נוזל שקוף ומימי לא יודעת אם זה קשור אבל מציינת וגם היה לי עצירות תקופה אז היה לי שם טחור קטן תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אינך עונה לתשובתי?כנסי בבבקשה!
שלי18/09/2011מדוע את מדלגת על כמה שאלות ששאלו אותך??? זה לא יפה:(
אנשים מחכים לתשובה ממך ופותחים כל יום את הפורום הזה על מנת לבדוק אם ענית?
ולדלג על שאלות זה הכי פוגע!!!!!:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2011כדי להידבק בצורה שתיארת צריך להחדיר את נוזל הזרע לפי הטבעת
אם זה קרה - גשי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)