מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבירות להידבקות באיידסא16/09/2011
שלום,
לאחרונה קיימתי יחסי מין מוגנים עם בן זוג מחו"ל.
במהלכם הקונדום נקרע, ומייד עם הגילוי (שנשמע היטב) היחסים הופסקו.
הקרע שנוצר היה בדופן הקונדום כ-3-4 ס"מ מהקצה, ופרט לקרע הקונדום יצא שלם.
יחסי המין התקיימו ביום שישי בלילה, ביום שני שלאחר מכן הופיעו לי כאבי ראש ובשלישי נמדד חום של 38.6.
בחמישי עבר לחלוטין החום, והכל חזר להיות רגיל.
האם יש סבירות ממשית להידבקות?
ברור לי שאדע תשובה ודאית רק בעוד 3 חודשים, אחרי בדיקה.
אולם בינתיים רציתי לדעת האם זה סיפור אופייני להידבקות (3 ימים לאחר הידבקות מחלה ליומיים שעוברת).
תודה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר פרטים נוספים
א16/09/2011שכחתי להוסיף -
הבחור נשאל ואמר שביצע בדיקת איידס לפני חצי שנה, ושהוא לא מקיים הרבה יחסי מין, וכאשר הוא מבצע זה מוגן...
ושלא זכור לי ששהיתי בסביבת חולים במספר ימים שלפני כן.
מה הסבירות שאני סתם משתגע?
אחרי הכל קרע בצד של הקונדום, שיצא מיידית לאחר שמנוצר (בגלל שזה נשמע), עם בחור שנבדק חצי שנה לפני כן ושומר על עצמו...?
אגב , אני נבדקתי לפני פחות מחודש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר פרטים נוספים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2011אין קשר בין גודל הקרע לסיכויי ההדבקה
שנית - בחצי השנה מאז נבדק יש לך מושג כמה יחסים קיים ??? אי אפשר לסמוך על דווח שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבירות להידבקות באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/09/2011תאורטית יש אפשרות להדבקה
רצוי לעשות בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
לידיעה - במקרים של קריעת קונדום עדיף לגשת למיון ולקבל טיפול מונע PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)