חושש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש
    אבי
    18/09/2011

ד"ר יקרה שלום,

אחרי תקופת רגיעה יחסית מהחרדות, קרה לי ביום חמישי דבר שהפר את שלוותי והחרדות חזרו- שמתי לב בלילה שיש לי על על האצבע שתי נקודות אדומות לא סימטריות ועוד נקודה בכף היד. התחלתי לשחזר את מאורעות היום החל מהשעה 18 בערב שיצאתי מביתי. צילמתי זוג תיירים גברים שביקשו ממני לצלם אותם, לחצתי יד לאדם מבוגר שאני מכיר שהיה לו פלסטר מפצע טרי ונגעתי בחפצים... בקיצור פעולות שיגרתיות ובהתאם גם ביצעתי פעולות שיגרתיות- ישבתי לאכול במסעדה אך רחצתי ידיים קודם לכן, הטלתי מיימי תוך אחיזת איבר המין, עישנתי יתכן ונגעתי בבדל הסיגריה וטחבתי לפי וגירדתי את פניי. אני משתגע אם באחד מהשלבים הללו היו לי נקודות של דם ביד האם אני בסיכון? האםיש צורך בבדיקה? אציין כי ששטפתי את ידיי בלילה כדי להוריד את הנקודות הן נראו אדומות ולא אדום חום כמו שדם יבש אמור להראות אך אני לא מבין גדול וכן היה קשה להוריד אותן. ד"ר אני לא מבקש השקטת מצפון אלה תשובה במידה והיה דם נגוע חלילה האם אני בסיכון וצריך להיבדק?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש

הוספת תגובה

• חושש - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/09/2011

נראה לי שאתה צריך לטפל בחרדות שלך, הן משתקות אותך ואינן רציונליות

כל הארועים שציינת אינם ארועים מסכנים להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו