ד"ר -לשם שינוי, בבקשה תפתיעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר -לשם שינוי, בבקשה תפתיעי
    אותי ותעני
    25/09/2011

ותעני...
    היי קוראים לי אבי,ואני חייל.
    לפני כשלושה שבועות חזרתי מהבסיס אחרי הרבה זמן, והיה לי חשק... את יודעת. הייתי בתחנה המרכזית הישנה.
    עליתי עם פרוצה נרקומנית לאיזה חדר.
    כשהייתי איתה בפנים קלטתי מה אני עושה וברחתי כל עוד נפשי בי. היא גנבה לי 250 ש"ח שזה יותר מחצי משכורת, אבל באמת בקטנה, כי הייתי דפוק ומגיע לי, לא רציתי לקחת לה את זה בכוח כי היא הכניסה את הכסף לאיבר המין שלה... שתביני על איזה גועל אני מדבר...
    לא שכבתי איתה ולא כלום, תודה לאל.
    השאלה שלי היא כזו: לא הרגשתי כלום, שום הרגשת דקירה,ושום כלום, אבל מרוב שהיא נראתה מזוהמת ואומללה (בכ"ז היה לה גוף יפה אחרת לא הייתי עולה איתה מלכתחילה-אבל היא באמת היתה בגדול גועל נפש...) אני מפחד שהיא דקרה אותי או משהו והדביקה אותי באיידס. שוב, לא הרגשתי דקירה-אבל בכל זאת אני מפחד. מה הסיכוי שזה קרה? האם ידוע על מקרי הדבקה שנגרמו בצורה הזאת? יש לי עכשיו דלקת גרון ויראלית קלה ושלשול קל. בואי נגיד שהיו לפחות 20 דקות-חצי שעה שהיא לא הזריקה סמים-האם בזמן הזה הדם בהכרח התחמצן\ התייבש\בקיצור הרג את הנגיף? האם זה לא תלוי גם בכמות הדם? והאם יש סיכוי בכלל שהיא דקרה אותי? שוב, ד"ר, זאת לא פעם ראשונה שאני שואל אותך שאלות ואת באמת אף פעם לא עונה... בבקשה תעני עכשיו-כי את עושה עבודת קודש ואני באמת חושב שאת צדיקה-אז תהיי גם צדיקה כלפיי:) שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר -לשם שינוי, בבקשה תפתיעי - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    26/09/2011

נדבקים רק ביחסי מין ללא קונדום
    אם לא היו כאלה - אין כל סכנה להדבקה
    לגבי מגע עם דם - אין הדבקה במגע דם של נשא עם עור בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו