פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים
    שנית
    01/10/2011

שלום

האם פצע ברגל ,שנוצר מגירוד עקיצה של יתוש ,שבא במגע עם נוזל מדבק יכול להדביק באיידס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

• פצעים - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/10/2011

כדי שתתרחש הדבקה צריך לקרות מצב שדם המכיל נגיפי HIV יבוא במגע עם פצע פתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי מגע של דם נגוע בפה?

הלוחש לתוכים
    02/10/2011

כלומר אחרי שנוגעים בדם של נגוע ומעבירים את היד לפה של אדם בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים

ליאת
    02/10/2011

אז רק מגע של דם בפצע יכול להדביק?
    נוזל זרע לפצע(עקיצה של יתוש שגירדתי)יכול להדביק?
    אנסה להסביר לך קצת יותר לפרטים ממה אני מפחדת-הייתי במדיטציה בעירום(הזוי אני יודעת) וקרו לי שם שני מקרים: נתקעתי עם היד באיבר מין של אחד הבחורים שעל היד היו לי שריטות ואני לא יודעת עם היה לו על האיבר נוזל זרע או פריקם, המקרה השני שיותר מפחיד אותי זה זה העקיצה שגירתי שהיה עליה קצת דם ואחריי זה ישבתי על רצפה שאנשים עירומים ישבו עליה לפניי ואני לא יודעת אם הם השאירו נוזלים מאיבר המין על הריצפה והפצע שלי בא במגע עם הנוזלים. מגע של נוזל הזרע או נוזל של בחורה עם הפצע שהיה לי יכול להדביק?
    אני ממש מודה לך על הסבלנות והיחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו