מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דני שלום
מישהי05/10/2011קודם כל הרשה לי להודות לך על התמיכה .. כייף לדעת שישנם אנשים זרים לך שתומכים בך לפעמים אני משתדלת לא להתקרב למחשב עקב סקרנותי מה שהוביל אותי בגדול למצב הנפשי בו כרגע אני נימצאת אך נחמד ג ם לפגוש אנשים זהים לך שעברו את אשר אתה עברת או עוברים שזה דיי תומך .. אני אכן שוקלת ללכת לטיפול פסיכאטרי שבעידן שלנו זה לא מתבטא בכך שאתה חייב להיות משוגע ...
אייני זוכרת אם ציינתי זאת אך אספר בקצרה לפני מספר חודשים ניפגשתי עם אדם במועדון אשר הכרתי דרך חברה שיצאה עם בן דודו ... כמובן השתייה הובילה אותי לקיום יחסי מין איתו בלי אמצעי מניעה להגיד לך שבאותה שנייה התאכזבתי ממש לא לפהך כל כך נהנתי אחרי שנה שלא קיימתי יחסים .
עברו שבועיים בערך או יותר והתחילו לי תופעות כמו תכיפות במתן השתן הלכתי עשיתי את כל הבדיקות הכל יצא תקין כל שבוע אני אצל הרופא עד שהיא נתנה לי אנטיבוטיקה מה שהחמיר את המצב וגרם לי לכאבי בטן עזים . וככה כל בוע בכל הבדיקות והכל תקין קראתי על הקנדידה אך הרופא טען שזה סתם מיותר להכנס לזה . והנה לפני חודש יצאה לי פטריה בלשון ויובש בפה וכשחיפשתי את המשמעות לכך בגוגל קיבלתי איידס .. עשיתי בדיקה בשבוע הראשון כולי חרדה כולי פחד לא ישנתי לילות לשון צורבת שורפת והתחלתי לטפל בזה אך לא הייתי רגועה גם כשדברתי עם מישהי ממעבדת רמבם שאמרה שזה שלילי המשכתי לפחד רזיתי 3 קילו בגלל שאני לקחתי עליי את דיאטת הקנדידה וכולם איך רזית איך פה ואז התחילו לחצים באוזנים ועוד סיפתומים שמזדהים עם המחלה הארורה הזאת להגיד שאני כרגע לא לחוצה אני כן עדיין לא מבינה מה הגורם אני מחכה לבדיקת גסטרו וניראה מה הלאה תודה בכל אופן שיהיה גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנויה
דני06/10/2011תבטיחי לעצמך שאחרי שאת מסיימת את כל הבדיקות ואומרים לך שהכל בסדר את קמה על הרגליים ולא מתעסקת בנושא הזה יותר.
גמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמישהי04/10/2011
לפני כחמישה חודשים קיימתי יחסים ללא אמצעים ישר הלכתי לעשות את הבדיקה לאיידס ולא ידעתי שצריכים לעשות אותה אחריי שלושה חודשים
לפני חודש התגלתה לי פטרת בפה קנדידה
ניכנסתי ישר לחרדות כל העולם חשך בפניי עשיתי שוב את הבדיקה
ויצא שלילי .... למה אני עדיין בחרדות ולמה אני לא רגועה אני אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/10/2011אם הבדיקה נעשתה במעבדה של קופת חולים או בית חולים - הבדיקה אמינה ואת יכולה להרגע
למה את בחרדות....? ממליצה לבדוק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
מישהי05/10/2011בחרדות עדיין אין לי מושג למה בגלל היובש בפה והפטריה בגלל לחצים באוזניים ובגלל שאני מרזה בגלל דיאטת קנדידה ואז שאני רושמת את התסמינים האלה יוצא לי בגוגל המילה איידס
וזה שוב מלחיץ אותי לפחדים הגעתי למצב שהתקשרתי למעבדה ברמבם כדי לבבדוק שהכל בסדר ... והבטחתי לעצמי שתשובה תהיה שלילית אני ארגע אבל לא נרגעתי אולי פגעתי במצב הנפשי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
דני05/10/2011שלום רב,אני רוצה לעזור לך בכדי שלא תימשכי את המצב של החרדות במשך שנים דבר שיפגע בך ובתיפקוד היומיומי שלך.מניסיון עברתי דבר דומה,במשך שנים הייתי בטוח לחלוטין שחטפתי את הצרה הצרורה הזאת,כל סימפטום בגוף הייתי משייך למחלה,םחדתי פחד מוות לעשות את הבדיקה הרי הייתי בטוח במאה אחוז שנדבקתי.עד שיום אחד אזרתי אומץ והרי זה פלא יצאתי שלילי...מאותו היום בכיתי על כל רגע מיותר מחיי שביזבזתי על המחשבה והחרדה הטיפשית הזאת.דבר אחד יחידי ומרכזי למדתי שלא שווה לקחת סיכונים מיותרים בשביל הנאה רגעית.ויותר מכך כשאתה קורא כאן באתר את רוב השאלות אתה לא מצליח להבין מאיפה הבורות והשאלות ההזויות שהרופאים כאן נישאלים וברוב גדולתם אף עונים ברצינות ראויה ובתגובה מאופקת ומקצועית ועל כך מגיע להם שאפו גדו.אני לא יודע אם הם אפילו מודעים לעשייה הברוכה שלהם כאן.אין דברים כאלה להרגיע ולהסביר לאנשים מלאי חרדות ולהרגיע במידת מה את מיפלס החרדה.אם את לא מצליחה להתגבר ומהר על תופעות החרדה הלא מוצדקת הרי ביצעת בדיקה שיצאה שלילית את חייבת ומהר לגשת לטיפול פסיכולוגי מה שהרופאה כאן לא רוצה ואולי גם לא יכולה לייעץ לך.אני אמנם לא רופא אבל ברור שאת גם יוצרת לעצמך את הסימפטומים כדי שיתאימו לתבנית שיש לך בראש (הרי יש לי איידס והבדיקה שלהם מקורה בטעות)..
שוב,כדאי שתצאי מזה ומהר,ספורט,תזונה נכונה,תחביבים,חברה כל אלו יחד יוציאו אותך מהמעגל שנכנסת אליו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)