איידס וכאבים מופשטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס וכאבים מופשטים
    יוסי
    05/10/2011

שלום ד"ר לורבר בוקר טוב

אני בן 28 ללא שום מחלות רקע או עבר רפואי

אני אחרי מגע מיני לא מוגן (שאני הפסיבי ללא קונדום) עם נשא -

כחודשיים אחרי אותו מגע אני סובל מכאבים בידים ברגלים במפרקים בצאוור -
    בבירור ראמטלוגי לא נמצא מחלה מוגדרת, חוץ מרמה קרטינין שהייתה גבוהה ואח"כ התאזנה..ורמה של CRP שמשתנית מידי פעם..
    הכאבים שלי הולכים וחוזרים.. בנוסף סובל מזיהומים ופטרת בגופ כמו כתמים חומים על העור וצריבות פטרת בלשון - לשון לבנה שלא מגיבה לתכשירים..
    מאחר שלא נראית שום סיבה לעיין חוץ מאיידס וביצעתי בדיקת נוגדנים שנה אחרי הארוע והיא יצאה שלילית.. האם לפי נסיונך הרב ישנם מקרים שמתגלים רק לאחר שנה או מקרים שלא מתגלים בכלל.. היות ואין שום סיבה הנראית לעיין חוץ מאותו מגע עם נשא מה עלי לעשות.. ???

(בנוסף רציתי לציין שבתקופה האחרונה סבלתי מהליקובקטר וקיבלתי טיפול משולש במשך כשבועים וכשלקחתי אנטיובטיקה הלשון חזרה לצבעה הרגיל והפסיקה לצרוב ובסיום הטיפול עשיתי בדיקה שהראתה שהחיידק אליקובקטר אכן עבר, אבל הלשון חזרה להיות לבנה וצורבת) האם לדעתך ייתכן שמדובר באיידס היות ושללתי את כל הדברים (בבדיקות סקר למחלות מין ובראומטלוגיה) מה עלי לעשות ה?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס וכאבים מופשטים

הוספת תגובה

• איידס וכאבים מופשטים - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    05/10/2011

קודם כל - תתחיל להשתמש בקונדום !!!!

שנית אם בדיקות ל HIV שלילךיות - אז לא נדבקת במזל

גש לרופא שלך להמשך הבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו