מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על המענה המענה היעיל והמהיר,יעל06/10/2011
אין מילים!
אני חושבת שמאז המעבר לדירת שותפים נכנסתי קצת לחרדות,
אז ברשותך עוד 2 שאלות:
1. מגע עם נוזל כביסה -
אחד השותפים השאיר אחריו כוס עם ממש מעט (חצי-אחד ס"מ) של נוזל אבקת כביסה, איתו השתמש לנקות את הכביסה שלו, אינני יודעת מה היה מצב הכביסה כלל, ומן הסתם היא נגעה בתוך הכוס (הוא נידב את הבפנים עם בד).
אחרי כמה שעות פיניתי אחריו את הכוס ושכחתי שיש לי פצע מדמם שקיבלתי, טרי.
אין סכנה גם כאן?
2. היה לי פצע שיצרתי מחיטוט בפנים שדימם,
וניקיתי את הדם עם מגבונים שהיו בדירה, אח"כ ראיתי שהם כביכול מכילים משהו כמו 40 אלכוהול, אבל זה היה פתוח הרבה זמן כך שאני לא יודעת ע כמה זה חשוב הפרט הזה, המגבון היה לח בכל מקרה.
אם מישהו הכניס בדרך כלשהי נוזל גוף לתוך הקופסה,
גם כאן הגזמתי?
או שבכללי הנגיף לא שורד בתכשירים בכל מקרה?
ושאלה אחרונה -
למי פונים ע"מ לטפל בחרדות כאלו?
אני מרגישה שאני מתעסקת בזה כל הזמן....
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה ד"ר, שכחתי להוסיף,
יעל06/10/2011מכונת כביסה הורסת את הנגיף בודאות?
אין מצב שגם אם הוכנס לשם בגד עם נוזל טרי הוא ישרוד?
הכוונה כשאני מוציאה אותה רטובה וזה נוגע בחתכים וכו'....
אני כבר מדמינת סיטואציות,
פתחתי את המיבש כשהוא חם וכל האדים באו לי לפנים ולפצע שהיה שם,
ונלחצתי... אני מבינה שזה מטורף (וזה אכן מטורף, כן?) אבל אני לא שולטת בזה..
זה לא מציאותי המצב הזה.
אנא רק עני לי אם אני יכולה להסיר דאכה מליבי בנוגע לסיטואציות שתארתי בהודעה זוף וזו שמעליה....
תודה רבה לך,
אין לי מילים להודות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למגבונים למקרה שלא הובן,
יעל06/10/2011הקופסה לא עמדה פתוחה כי המגבון היה לח לגמרי,
פשוט קופסה שבשימוש ולא חדשה....
ושוב, סליחה, באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למגבונים למקרה שלא הובן, - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2011אין ספק שאת אדם חרדתי, ממליצה לגשת לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, רק הודעה אחרונה באמת,
יעל06/10/2011בכל הסיטואציות שתיארתי בכל ההודעות הנ"ל אין סכנה?
ולמי פונים ע"מ לקבל טיפול,
רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)