פצע עמוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע עמוק
    עידו
    07/10/2011

היי לאחר שקראתי מעט מידע על מחלת האיידס הבנתי שבכדי להדיבק מדם נגוע הדם הנגוע צריך להגיע חזרימת הדם שלי לצורךל העניין, והשאלה שלי איך אני יודע עם פצע הוא עמוק מספיק כדי שאם יגע בו דם נגוע הוא יגיע לזרימת הדם? כלומר מאילו פצעים צריך לחשוש
    תודה וגמר חתימה טובה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע עמוק

הוספת תגובה

• פצע עמוק - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/10/2011

צריך לחשוש מכל פצע
    לא רק בגלל HIV - יש בעיקר חיידקים העוברים בקלות בזיהומי עור
    בכל מקרה של פציעה יש להמנע ממגע!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכל פצע?

עידו
    10/10/2011

אני שואל מאיזה פצע יש חשש להידבק ממחלות מין? מסדקים בפה מיובש, שפשפת וכאלו אשמח אם תעזרי לדעת מאיזה פצע צריך לחשוש מהידבקות במחלות מין
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל זרע על פצע

עידו
    10/10/2011

שכחתי להוסיף לשאלה האם נוזל זרע או הפרשות לפני השפיכה נוגעות בפצע, איך אדע אם הפצע עמוק בצורה שאפשר להידבק במחלות מין בכלל ובאיידס בפרט?
    תודה ושבוע טוב :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו