מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זונה באמסטרדם עם קונדום.אלדד07/10/2011
יש מצב שאם עשיתי סקס רגיל עם שתיי זונות באמסטרדם בחלונות האדומים עם קונדום אני אדבק באיידס?
אני אחרי חודש כבר מאז שעשיתי את זה ואני ממש ממש ממש ממש לא רגוע!
ניסיתי לבדוק באינטרנט על הביטחון של הזונות באמסטרדם ולא מצאתי כלום כאילו שמעתי רק שמועות שהמדינה בודקת אותן, בדיקות דם וכאלה.. ושהן נקיות.. יכול להיות?
וגם אם הייתי עם קונדום זה לא אומר שאני לא אוכל להידבק כי תכלס יש להן בפנים נוזלים וכאלה בפות ושמעתי שזה עובר אם הנוזל נוגע בך..
בבקשה עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זונה באמסטרדם עם קונדום. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2011אם קיימת יחסים מוגנים עם קונדום - אין מצב להדבקה
כל השאר לא רלבנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שעורה בעין..
אלדד09/10/2011יש לי עקיצה ביד גדולה ואני מרגיש שזה התסמינים הראשוניים וגם שעורה כזאת בעין ימין.. אני מפחד מה לעשות ד"ר? אני חושש שזה התסמינים... אני מרגיש גם לפעמים כאבי ראש.. אני חודש אחרי..
את יכולה אולי לבדוק לי על אמסטרדם ועל הבדיקות שהמדינה שם עושה לזונות.? כי זה חוקי שם הכל ורציתי שאולי אם את יכולה להשיג לי חומר על זה?
תודה רבה ד"ר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שעורה בעין.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/10/2011גש לרופא המשפחה שלך
בקשר לאמסטרדם - אי אפשר לסמוך על בדיקות שעושים שם פעם שנה (המלצה בלבד) ומה בין בדיקה לבדיקה ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים ורודים דמויי עקיצות
אלדד09/10/2011הינה ד"ר עכשיו יצא לי גם פצע ורוד על הרגל כמו עקיצה כאילו התנפח כזה בידיוק כמו עקיצה דיי גדולה.. זה יכול להיות סימן לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)