זונה באמסטרדם עם קונדום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זונה באמסטרדם עם קונדום.
    אלדד
    07/10/2011

יש מצב שאם עשיתי סקס רגיל עם שתיי זונות באמסטרדם בחלונות האדומים עם קונדום אני אדבק באיידס?

אני אחרי חודש כבר מאז שעשיתי את זה ואני ממש ממש ממש ממש לא רגוע!

ניסיתי לבדוק באינטרנט על הביטחון של הזונות באמסטרדם ולא מצאתי כלום כאילו שמעתי רק שמועות שהמדינה בודקת אותן, בדיקות דם וכאלה.. ושהן נקיות.. יכול להיות?

וגם אם הייתי עם קונדום זה לא אומר שאני לא אוכל להידבק כי תכלס יש להן בפנים נוזלים וכאלה בפות ושמעתי שזה עובר אם הנוזל נוגע בך..

בבקשה עזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זונה באמסטרדם עם קונדום.

הוספת תגובה

• זונה באמסטרדם עם קונדום. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/10/2011

אם קיימת יחסים מוגנים עם קונדום - אין מצב להדבקה
    כל השאר לא רלבנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שעורה בעין..

אלדד
    09/10/2011

יש לי עקיצה ביד גדולה ואני מרגיש שזה התסמינים הראשוניים וגם שעורה כזאת בעין ימין.. אני מפחד מה לעשות ד"ר? אני חושש שזה התסמינים... אני מרגיש גם לפעמים כאבי ראש.. אני חודש אחרי..

את יכולה אולי לבדוק לי על אמסטרדם ועל הבדיקות שהמדינה שם עושה לזונות.? כי זה חוקי שם הכל ורציתי שאולי אם את יכולה להשיג לי חומר על זה?

תודה רבה ד"ר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שעורה בעין.. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/10/2011

גש לרופא המשפחה שלך
    בקשר לאמסטרדם - אי אפשר לסמוך על בדיקות שעושים שם פעם שנה (המלצה בלבד) ומה בין בדיקה לבדיקה ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים ורודים דמויי עקיצות

אלדד
    09/10/2011

הינה ד"ר עכשיו יצא לי גם פצע ורוד על הרגל כמו עקיצה כאילו התנפח כזה בידיוק כמו עקיצה דיי גדולה.. זה יכול להיות סימן לאיידס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו