מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד'רליאת09/10/2011
אני מחכה בלחץ לתשובתך ואת מתעלמת ממני, בבקשה תעני לי בפעם האחרונה כי אני רוצה לדעת שהבנת את שאלתי ,על הריצפה היה נוזל מדבק והרגל שלי נגעה בזה, במידה ולא הסברתי את עצמי בצורה טובה ,הרגל עם העקיצה והדם הטרי נגעה בריצפה שבה ישבו אנשים עירומים .?????
אני משתגעת ומבטיחה שהפעם התשובה שלך תספק אותי אחריי שהסברתי את עצמי שוב
אני מודה לך מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד'ר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/10/2011אני לא עונה כי השאלות ממש הזויות....
ממליצה שתקראי על צורות הדבקה ב HIV
כך לא נדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת10/10/2011קודם כל תודה שענית לי
אני לא מבינה מה כל כך הזוי בשאלה שלי ובאמת שקראתי כל חומר אפשרי
לפי מה שקראתי ניתן להדבק כאשר נוזל מדבק {זרע,דם} בא במגע עם ריקמה עדינה או פצע ומה שאני שאלתי וכתבתי זה אותו הדבר- היה לי פצע ברגל וישבתי במקום בו היו אנשים עירומים שיש מצב שיצא מהם נוזל מדבק ונישאר על הריצפה שבאה במגע עם הרגל שלי
יכול להיות שאני הזויה אבל זה מה שהבנתי וזה מה ששאלתי שוב ושוב ורציתי לודא שהבנת את שאלתי
אני לא מבינה למה צריך לכעוס ולהתעלמם מבנאדם מפוחד
בכל זאת תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)