חייב עזרה דחופה מאוד מבוהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה דחופה מאוד מבוהל
    משה
    10/10/2011

שלום שמי משה חייל בן 19 וחצי.
    לאחרונה החלו אצלי בעיות גסטרואנטרולוגיות המתבטאות בשילשושים ריריים,כאבי בטן,עצירויות חזקות חולשה כללית בגוף וחום אשר תוקף אותי כל כמה שבועות.(4-5 פעמים תקף אותי במהלך ה4 חודשים האחרונים).עברתי בדיקות אנדוסקופית אשר לא הראו דבר חריג וכן בדיקות דם שגם לא הראו דבר חריג חוץ מלוקופניה קלה מאוד.לפני שבוע ישבתי עם הגסטרולוג שלי והוא נתן לי לעשות כל מיני בדיקות דם חריגות וגם נתן לי את בדיקת ה-HIV.אני מאוד מבוהל מהעניין הזה שכן יש לי חברה רצינית תקופה ממושכת ולאף אחד מאיתנו לא היה ניסיון מיני לפני כן.הפעם הראשונה בה שכבנו זה היה בידיוק לפני שנה בגיל 18,ולפניה לא הייתי מנוסה בכל סוגי מין למיניהם עם נשים אחרות.
    השאלה שלי היא כזאת:עברתי מלא בדיקות דם,ישנה בדיקה שתוצאתה יכולה להעיד על נגיף האיידס (חס וחלילה!!) חוץ מהHIV ?
    בבקשה אשמח לתשובה בהקדם אני ממש בלחץ מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד שאאלה ששכחתי

משה
    10/10/2011

ואילו תסמינים יכולים להעיד על נגיף האיידס בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב עזרה דחופה מאוד מבוהל - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    11/10/2011

רק בדיקה ספציפית ל HIV יכולה לאבחן או לשלול את מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו