מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה דחופה מאוד מבוהלמשה10/10/2011
שלום שמי משה חייל בן 19 וחצי.
לאחרונה החלו אצלי בעיות גסטרואנטרולוגיות המתבטאות בשילשושים ריריים,כאבי בטן,עצירויות חזקות חולשה כללית בגוף וחום אשר תוקף אותי כל כמה שבועות.(4-5 פעמים תקף אותי במהלך ה4 חודשים האחרונים).עברתי בדיקות אנדוסקופית אשר לא הראו דבר חריג וכן בדיקות דם שגם לא הראו דבר חריג חוץ מלוקופניה קלה מאוד.לפני שבוע ישבתי עם הגסטרולוג שלי והוא נתן לי לעשות כל מיני בדיקות דם חריגות וגם נתן לי את בדיקת ה-HIV.אני מאוד מבוהל מהעניין הזה שכן יש לי חברה רצינית תקופה ממושכת ולאף אחד מאיתנו לא היה ניסיון מיני לפני כן.הפעם הראשונה בה שכבנו זה היה בידיוק לפני שנה בגיל 18,ולפניה לא הייתי מנוסה בכל סוגי מין למיניהם עם נשים אחרות.
השאלה שלי היא כזאת:עברתי מלא בדיקות דם,ישנה בדיקה שתוצאתה יכולה להעיד על נגיף האיידס (חס וחלילה!!) חוץ מהHIV ?
בבקשה אשמח לתשובה בהקדם אני ממש בלחץ מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאאלה ששכחתי
משה10/10/2011ואילו תסמינים יכולים להעיד על נגיף האיידס בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה דחופה מאוד מבוהל - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/10/2011רק בדיקה ספציפית ל HIV יכולה לאבחן או לשלול את מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)